61-jarige man heeft seks bij oorlogsmonument


In Karmiël, Israel, is een 61-jarige man gearresteerd omdat hij seks heeft gehad bij een oorlogsmonument voor overleden soldaten. Niet echt slim want elk vorm van seks in het openbaar wordt tegenwoordig wel door iemand opgenomen. De smartphones zijn geduldig. Dat is dus ook precies wat gebeurde, omstanders hadden alles gefilmd om het vervolgens op Facebook neer te zetten.

Seks bij Oorlogmonument

 

Op de video is duidelijk te zien dat de man bezig is met een poging zijn vriendin van seks in het openbaar te laten genieten. De heftige armbewegingen horen niet bij het liefdesspel maar zijn waarschijnlijk bedoeld om de omstanders duidelijk te maken dat ze weg moeten gaan.

Dat heeft dus duidelijk niet gewerkt want de man die alles aan het filmen was is hem compleet ontgaan. De 61-jarige man dacht dat de kust veilig was en ging vrolijk door met het neuken van zijn vriendin.

De video kwam uiteindelijk terecht op de Facebook-pagina van een televisieprogramma en ook onder de aandacht van de plaatselijke politie. Die nam het hoog op en deed er alles aan om de man te traceren. Dat ging ze goed af want vanochtend werd de 61-jarige seksende man al in de boeien geslagen.

Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor onzedelijk gedrag in het openbaar.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 210


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Erika Knight, een geile jaren 50 huisvrouw naakt

Erika Knight is van zichzelf al een prachtige vrouw maar weet het toch nog geiler te krijgen dan ze al...

Sluiten