MILF en Toyboy doen aan sex in het openbaar, in een telefooncel


Een 41-jarige milf, Lisa Kerley, en haar 30-jarige toyboy, amateurbokser Gavin Wain, houden wel van een stukje sex in het openbaar. Als de behoefte groot is dan moet er geneukt worden, zo simpel is het eigenlijk binnen de relatie tussen de twee. Zo kon het dus gebeuren dat ze op weg waren naar een tuincentrum, met een stop bij een supermarkt om wat bier in te slaan.

Sex in het openbaar, in een telefooncel

Nadat ze weer in de frisse buitenlucht stonden bleek de opwinding te hebben toegeslagen, en Wain vroeg aan zijn vriendin of ze misschien zin had in een vluggertje. Er bleek namelijk een telefooncel in de buurt te staan en dat was naar zijn idee de ultieme plek om sex te hebben. Zijn vriendin had er wel oren naar en de rest is eigenlijk geschiedenis.

De inwoners van het Engelse dorp Wilnecote konden meegenieten van de sex in het openbaar tussen het hete duo en het duurde dan ook niet lang of de eerste smartphone kwam tevoorschijn, en werd het neuken voor het nageslacht bewaard. De amateurbokser bleek geen enkele schaamte te hebben over de daad in de telefooncel en begrijpt de ophef niet helemaal.

Hij laat weten dat ze dol zijn op buitenseks omdat het gezond is en een extra dimensie aan het neuken geeft. De buitenseks is dan ook een vast onderdeel in het repertoire van de milf en haar toyboy.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 509


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Alice is nat! Klopt, ze staat naakt in het water

Wees gerust, mocht je al geil geworden zijn van dat stukje dat Alice nat is, maar het blijkt anders te...

Sluiten