Waarschijnlijk had je al gemerkt dat we vandaag met een ode aan het platteland bezig zijn. Dat betekent geile boerendochters, hitsige boerenknechten en geile rijpe boerinnen. De hoofdpersonen in deze plattelandssoap zijn de boerenknechten Leendert en Andre die al het vrouwvolk gelukkig moeten houden als het om seks en neuken gaat. Een zware klus, want de dames zijn nogal onverzadigbaar.

Naakte vrouwen op het platteland

Dat wat ze tot nu toe meegemaakt hebben is nog kinderspel want de vijf dames die in deze editie van “Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk” komen opdraven hebben nog een aantal gaten die gevuld moeten worden. Het wordt de hoogste tijd voor de boerenknechten om een bezoekje aan de plaatselijke apotheek te brengen, want het ziet er naar uit dat ze hard een paar blauwe pilletjes nodig hebben.

We beginnen deze speciale editie met Victoria Summers, een geile milf, die een stoeterij heeft een paar boerderijen verderop. Vandaar dat ze de hele dag in strakke paardrijkleding rondloopt, en dat maar al te graag uittrekt als ze Leendert op bezoek heeft. Daarna is het de beurt aan een jonge boerin, die helemaal naakt is, en niet kan wachten tot Andre, de andere boerenknecht, haar een bezoekje komt brengen. Die is echter ergens anders mee bezig want de dochter van Boer de Vries, van een paar huizen verderop, staat al bloot klaar in de schuur.

Overigens zijn er niet altijd boerenknechten nodig op het platteland om geile seks te hebben. De boerenmeid en één van de boerendochters van Boer Hendriks, hebben een geheim plekje op de hooizolder gevonden waar ze aan geile lesbische seks doen.

Victoria Summers, geile paardrijmilf met stevige tieten

Genoeg mooie naakte vrouwen op het platteland victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-02 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-03 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-04 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-05 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-06 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-07 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-08

victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-09 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-10 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-11 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-12 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-13 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-14 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-15 victoria-summers-geile-paardrij-milf-gaat-naakt-16

—————————–

Op naar de volgende pagina waar we een geile jonge boerenmeid tegenkomen

Next Page. Hot young farmgirl Chloe does a striptease