Er zijn heel veel mooie vrouwen die zich naakt op het internet begeven. Teveel eigenlijk maar toch doen we ons best om de mooiste er tussenuit te pikken. Tijd voor een rondje Babes bij de Buren om te kijken wat er daar allemaal te vinden is aan blote babes.

Heather Hanson, bloot op een stoel

Na Elizabeth Marx moet je wel met iets goeds op de proppen komen om de aandacht vast te houden. We zetten Heather Hanson voor dit doel in. Deze blonde schoonheid, hele fijne grote tieten, zit bloot op een stoel mooi te zijn en daar hebben we helemaal geen problemen.

Alle foto’s van de naakte Heather Hanson zijn hier te vinden.

(upd. myblondies bestaat helaas niet meer, dus zijn we zo vrij geweest om de linkjes te vervangen naar een gallery op onze eigen site. Daar is de knappe blonde in bikini en op het strand te zien).

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Brianna-Ashley, gewoon mooi naakt

We zitten toch in de hoek van de Playmates. Het slag vrouwen dat je op duurdere feestjes tegenkomt en helaas niet al teveel bij je in de kroeg op de hoek. Een paar uitzonderingen daargelaten. Brianna-Ashley doet het ook voor de Playboy en dat is helemaal niet raar. Het is gewoon een hele mooie vrouw.

Alle foto’s van deze exotische schoonheid zijn hier te vinden.

brianna-ashley-lekker-ding-exotisch

 

Twee babes doen aan geile lesbische seks

Onze stelregel bij Seks Met is altijd: “hoe meer vrouwen hoe beter”. Ene Ariana, hele fijne vrouw, snapt dit concept en heeft er een vriendinnetje bijgehaald die net zo mooi is als zij om geile lesbische seks mee te hebben. Wel Ariana, een goed initiatief.

De seksende babes zijn hier te vinden.

twee-geile-vrouwen-lesbische-seks

Tijd voor een sexy beach babe

Een tropisch strand, een heerlijk zonnetje, cocktails binnen handbereik en een spannende blonde beach babe die het niet erg vindt om naakt rond te lopen. Het leven kan een stuk slechter. Eens kijken waar zo’n vakantie voor weinig te regelen is.

Alle foto’s van de blonde beach babe zijn hier te vinden.

geile-beachbabe-op-het-strand

 

Adele Taylor, naakt in bad

Met sommige vrouwen wil je een beschuitje eten de ochtend erop of gewoon nog een paar keer seks hebben. Met andere vrouwen wil je eigenlijk alle twee en dan ook nog eens naakt in bad liggen. Adele Taylor is zo’n vrouw. Overigens hoeft het niet eens specifiek het bad te zijn waar je naakt met haar wil inzitten. Op de wasmachine, onder het bed of in de klerenkast. Alles is wel zo’n beetje goed als Adele met haar grote tieten erbij is.

Alle geile foto’s van deze mooie vrouw, naakt in bad, zijn hier te vinden.

adele-taylor-naakt-in-bad

 

Een rode babe in bed is vurige pret

Als je een rode babe als onderstaande Lucy of de zeer lenige Rosalia in bed weet te krijgen dan staat je wat te wachten. Eerst natuurlijk even het schaamhaar controleren of je met een echte roodharige vrouw te maken hebt en vervolgens kan je los. Iets dat geen straf zou zijn met Lucy; tenminste, zo op het eerste gezicht. Misschien zijn al die verhalen over vrouwen met rood haar gewoon een beetje overtrokken.

In ieder geval is al het beeldmateriaal van deze rode babe hier te vinden.

rode-babe-in-bed-is-vurige-pret

 

Knappe brunette met grote tieten

Kijk, dat is altijd goed, de knappe Susann zijn we toevallig van de week al tegengekomen toen ze van een heerlijk zonnetje in het gras lag te genieten. Naakt natuurlijk en dat vonden we het aanzien meer dan waard. Vandaar dat het altijd leuk is om haar in een andere setting te zien. Dit keer is ze een beetje Star Wars aan de gang met lichtzwaarden. Het lijkt ons leuker als je dat met iemand erbij doet om vervolgens met je eigen lichtzwaard bij haar aan de gang te gaan maar dat zijn details.

Alle foto’s van de heerlijke Susann zijn hier te vinden.

susann-met-de-grote-borsten

 

Seksverhaal: moeder van drie kinderen doet aan overspel

Bij onze vrienden van Gertibaldi staat het van onder tot boven vol met seksverhalen. We hebben er eentje uitgezocht die hoog in de waarderingslijst staat. Het gaat over de 45-jarige Els, moeder van drie zoons, die er naar eigen zeggen nog steeds goed uitziet. Een lekkere cup C en ze houdt er van om geile lingerie te dragen.

Na 24 jaar huwelijk is het seksleven ook niet meer wat het geweest is voor Els. Eén keer per maand hebben ze seks en dan nog volgens het vaste patroon van haar man Wim: erop, eraf en slapen. Dit terwijl deze geile moeder een zeer sensuele vrouw is die van knuffelen, voorspel en uitgebreid vrijen houdt.

Ze komt via de chat me ene Mark uit Haarlem, 34 jaar, in aanraking en voordat ze het weet ligt deze MILF te genieten van de beste seks die ze sinds tijden heeft gehad. Een uitermate geil seksverhaal dat hier te vinden is.

Maar, maar, maar beste mensen van Seks Met, dit heeft toch niets met babes te maken? Wel hoor, we hadden een bruggetje nodig voor onze afsluiter. Geile foto’s van een lekkere MILF met grote tieten die met een vibrator aan de gang is.