Een mooie babe, oranje ondergoed en een oranje vibrator


5/5 (1)

Veel vrouwen dromen al van jongs af aan dat er een prins op het witte paard voorbij komt rijden, die  ze meeneemt naar zijn kasteel en voor een overdadige bruiloft zorgt. De onderstaande mooie babe waarschijnlijk ook en die is, om een beetje aan het gevoel gewend te raken, met een oranje vibrator in de weer. Ze heeft ook al oranje ondergoed aangetrokken, dus mocht er wat van dat prinsenspul voorbij komen rijden dan kan ze gelijk mee.

Oranje ondergoed en een oranje vibrator

Nu weten we natuurlijk niet hoe het toegaat in het echtelijke bed van een prins of koning. Het kan zo maar de bedoeling zijn dat de kersverse prinses alleen nog maar oranje lingerie aantrekt als ze samen onder het dekbed duiken, dat voorzien is van de kleuren rood, wit en blauw. Dat ze tijdens de seks, op het hoogtepunt, altijd hoort: “Wij gaan klaarkomen“, en zich verschrikt afvraagt of ze in een trio terecht is gekomen.

Dat zijn allemaal details waar ze zich graag aan aanpast als ze als de gekrulde koningin door het leven kan gaan. Eerst gaat ze maar eens klaarkomen met de oranje vibrator, die ook als elektrische tandenborstel gebruikt kan worden, terwijl ze droomt van een lakei die haar gezicht komt schoonmaken, als ze het Koninklijke zaad niet helemaal kan doorslikken en er een straaltje uit haar mondhoeken loopt.

geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-01 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-02 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-03 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-04 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-05 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-06 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-07 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-08 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-09

geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-10 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-11 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-12 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-13 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-14 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-15 geile-babe-oranje-ondergoed-oranje-vibrator-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 710


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Koningsdag, een geile naakte vrouw in oranje lingerie

Het is Koningsdag en daar doen we vrolijk aan mee, want de kans is groot dat je met je biertje...

Sluiten