Aurora op de tennisbaan, stopt een tennisracket in haar kutje


4.33/5 (3)

We begrijpen waarom Aurora zoveel op de tennisbaan te vinden is. De knappe jonge vrouw heeft een manier gevonden om het tennissen nog leuker te maken. Voordat ze aan een wedstrijd begint stopt ze eerst een tennisracket in haar kutje. Dat maakt aan de ene kant het handvat wat soepeler, aan de andere kant vindt ze het gewoon lekker.

Tennisracket in haar kutje

Een derde reden is dat ze het vanuit een soort van bijgeloof doet. Als ze geen tennisracket in haar kutje heeft gedaan, dan denkt ze dat ze gaat verliezen. Het is maar goed dat ze daarom niet aan basketballen of kogelstoten doet, dan had ze toch een andere manier moeten vinden om er zeker van te zijn dat ze de wedstrijd gaat winnen.

Ze heeft een blauwe maandag op honkbal gezeten, maar dat ging niet echt van een leien dakje aangezien de knuppel veel te glibberig was en ze geen bal kon raken. Gelukkig kon ze haar opgekropte seksuele gevoelens wel op de tennisbaan kwijt en als ze tegen een mannelijke speler moet dan heeft die het lastig want onder het ultra korte tennisjurkje heeft ze meestal geen ondergoed aan, of ondergoed met een strategisch gat er in. Ze bukt ook graag om de ballen op te pakken zodat haar tegenstander recht in haar natte kutje kijkt. We kunnen ons voorstellen dat je als man zijnde dan toch een beetje afgeleid bent.

aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-01 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-02 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-03 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-04 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-05 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-06 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-07 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-08

aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-09 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-10 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-11 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-12 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-13 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-14 aurora-stopt-graag-een-tennisracket-in-haar-kutje-15

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.974


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Seksstandjes met een geil blondje, Mia Malkova gaat los

Mia Malkova is een geil blondje dat graag aan seksstandjes doet. Niet dat ze het uit de weg gaat, maar...

Sluiten