Knappe brunette met neptieten en een lekker kontje


3/5 (1)

Stiekem verdenken we Ally Johnson ervan dat ze aan kunstmatige intelligentie heeft gedaan en een bruine kleurspoeling door haar kapsel heeft gedaan. Had ze namelijk blond haar gehad, dan hadden deze knappe brunette met neptieten waarschijnlijk in de categorie: “best wel sletterig” geplaatst. Nu denken we nog dat we na het neuken een gesprek op niveau met haar moeten hebben.

Knappe brunette met neptieten

Dat ze bijvoorbeeld afgestudeerd psychologe is, die op een aantal dingen die haar tijdens het neuken zijn opgevallen wil ingaan. Waarom de drang om zaad op haar gezicht te spuiten? Heeft dat met een verborgen onderdrukkingsfantasie van vrouwen te maken? Waarom aan haar tieten blijven lebberen en bij de twee keer klaarkomen daar alles overheen spuiten? Heeft dat met een niet verwerkt Oedipus-complex te maken?  Waarom je haar aanspreekt met schuttingwoorden als “slet” en “hoer” en zinnetjes gebruikt als: “niet zeuren maar pijpen?” Heeft dat met je negatieve vrouwbeeld te maken of voel je vrouwen als een bedreiging voor je maatschappelijke positie?

Euh…. Nee …..! Dat vind ik gewoon geil.

Niet het antwoord waarop ze zit te wachten, dus in plaats van voor een derde keer te gaan lig je naakt op de bank over je jeugd te vertellen en schrijft ze alles op in haar notitieblok.

Als ze gewoon blond was geweest dan had je ook naakt op de bank gelegen, maar met een geile Ally Johnson op je pik die je aan het berijden is onder het uitroepen van: “kom in me klaar met die geile neukstaaf van je.

Een subtiel verschil. Dus mocht het je gelukt zijn om een knappe brunette met neptieten het bed in te lullen; altijd even vragen wat ze gestudeerd heeft.

ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-00 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-01 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-02 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-03 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-04 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-05

ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-06 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-07 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-08 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-09 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-10 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-11 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-12 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-13 ally-johnson-geile-brunette-met-neptieten-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.118


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte vrouwen, bij het moeras, sex op een dure sportauto en meer

In deze editie van "Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk" gaan we van start met Kirstin die het lekker vindt om...

Sluiten