Genevieve Gandi is een jonge vrouw die subtiel geil in de camera kan kijken. Een blik waarmee ze de stamgasten van haar plaatselijke kroeg in één keer een stijve pik kan bezorgen. Zelfs ome Jan die al in de 60 is, en blauwe pilletjes nodig heeft om thuis z’n mannetje te staan tijdens de tweemaandelijkse seks zondagochtend. Ondanks dat het aanbod van stijve pikken meer dan voldoende is, doet Genevieve er niet zoveel mee.

Genevieve Gandi gaat naakt op de bank

Ze zit namelijk met het merendeel van de stamgasten in het dartteam en ze heeft geen zin dat die door haar schuld uiteenvalt. Als ze namelijk seks met eentje heeft, dan moeten de anderen ook en op sommige van die mannen zit ze niet echt te wachten. De vaste barman op vrijdag- en zaterdagavond is een ander verhaal. Daar heeft ze haar hele scala aan geile blikken bij gebruikt, maar verder dan een: “wil je een lekkere Prosecco schatje” is hij niet gekomen.

Ome Jan is ervan overtuigd dat hij een homo is en dikke Arie verdenkt hem ervan dat het een transseksueel is. Een vrouw die zich tot man heeft laten ombouwen. Dat is voor Genevieve net allemaal teveel gedoe, dus wordt het weer een weekend masturberen. Ze is er helemaal klaar voor en heeft haar sexy rode ondergoed al uitgetrokken en haar benen gaan soepeltjes helemaal wijd.

Al met al een best wel lang verhaal waarin verder niets spannends gebeurt. Dus wordt het de hoogste tijd dat we de foto’s van deze heerlijke schoonheid gaan bekijken.

Genevieve Gandi, trekt haar sexy rode ondergoed uit