Over Facebook , Tumblr en Twitter en een lekker wijf

3/5 (2)

Lekker weer. Kregen we aardig wat volgers op Facebook, op een account dat al een jaartje of drie draait, worden we er afgeschopt omdat spam zouden versturen. Gooi ons er dan af omdat er een paar grote tieten in beeld zijn geweest of dat dat de vrouwen net even iets te sexy hebben gekeken. We hadden ook nog kunnen begrijpen dat we er niet meer welkom zouden zijn als we alleen maar vrouwelijk naakt er op hadden staan, maar dat is zeker niet het geval.

Facebook, Tumblr, Twitter en een lekker wijf

Op alle profielfoto’s, zoals jullie van ons gewend zijn, is net niets naakt te zien. Dat je via het linkje op een bericht komt waar de tieten je om de oren vliegen, dat is weer een heel ander verhaal. Misschien dat ze de berichten naar onze site die we er opgezet hebben als spam zien, maar daar komen ze dan rijkelijk laat achter.

Kan zijn, en dat is dan weer heel hip om te zeggen, dat ons account gehackt was en dat een Nigeriaanse Prins van de gelegenheid gebruik gemaakt heeft om een erfenis aan de man te brengen. In ieder geval schiet het niet op in ons streven naar wereldheerschappij. Natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten, want we zijn erg groot op Tumblr met meer dan 1000 volgers en op Twitter zijn we met een nieuw accountje begonnen, dus daar moet nog even aan de volgers gewerkt worden.

Tumblr top 5

Dus voor de mensen die ons willen volgen, en wie wil dat niet, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Overigens kan je onze berichten nog steeds gewoon delen op Facebook, alleen is onze pagina er helaas niet meer. We gaan ook niet meer aan een nieuwe beginnen. want hebben we dan opnieuw een stapel volgers, worden we er weer afgebonjourd omdat de rokjes te kort zouden zijn of iets dergelijks.

Sowieso vliegen op Tumblr de tieten om je oren, dus voelen we ons daar ook wat meer thuis. We gaan dan ook beginnen met de Tumblr top 5, van het weekend ofzo, waarin we aandacht besteden aan de mooiste naakte vrouwen op dit sociale netwerk.

Mia Malkova trekt haar ondergoed uit

Allemaal leuk en aardig dat gedoe met de sociale netwerken, maar we hebben ons voorgenomen om bijna alle berichten, ook nieuwsberichten, van een lekker wijf te voorzien; gerelateerd of niet. Om die gedachten vast te houden is daarom hieronder de altijd lekkere Mia Malkova te bewonderen. Ze trekt haar ondergoed uit en gaat naakt.

Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0001 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0002 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0004 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0006 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0007 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0012 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0014 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0015

Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0017 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0010 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0011 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0005 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0013 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0016 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0008 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0009 Mia-Malkova-trekt-haar-ondergoed-uit-en-gaat-naakt-0003

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , ,Aantal keer bekeken: 992Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vier tennis babes hebben lesbische seks op de tennisbaan

De Olympische Spelen komen er aan en één ding weten we zeker, de onderstaande vier tennis babes gaan daar zeker...

Sluiten