Penipa is van Bare Maidens en daar doen ze nogal aan fantasy en vrouwen uit vervlogen tijden. Mocht er enige geschiedkundige waarde aan deze mooie vrouw gehangen kunnen worden, dan starten we gelijk even de tijdmachine op; een 2CV, Eend, met een flux capacitor. Dan brengen we haar even een bezoekje, kijken of er wat te neuken valt en nemen haar dan gewoon weer mee naar onze tijd. Want geil in de Middeleeuwen zal ongeveer gelijk staan aan hedendaags geil.

Middeleeuwse vrouw is hedendaags geil

Een stuk eenvoudiger contact zoeken dan in onze tijd, want met emails sturen zijn we gestopt, daar krijgen we toch nooit antwoord op. Maar goed, mocht je een beetje in de rollenspellen zitten dan kan je met deze vrouw je lol op. Komt je “Spanish Inquisition” outfit eindelijk eens een keertje van pas, buiten de jaarlijkse Monty Python Fanclub Dag om. Dan loopt zij gewoon door het huis en spring je af en toe uit de kast of kom je van onder de trap vandaan en roept: “Nobody expects the Spanish Inquisition!”. 

Best gezellig als voorspel, om daarna aan de echte sex te beginnen. Ze loopt toch al bijna naakt rond dus het is eigenlijk alleen nog maar een kwestie van er inschuiven.

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen

penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-01 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-02 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-03 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-04 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-05

hotsy geile sexdates 728

penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-06 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-07 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-08 penipa-medieval-woman-with-big-tits-naked-09