Cara Brett is een echte glamour babe met alles erop en eraan. Ze is blond, heeft een paar grote tieten en een lichaam dat gemaakt lijkt te zijn voor sex. Echt een vrouw die je mee naar huis kan nemen om aan je moeder voor te stellen om daarna gelijk naar je eigen huis te gaan, zodat er geneukt kan worden. Met zo’n vrouw moet je alle sociale activiteiten tot een minimum beperken om zoveel mogelijk sex te kunnen hebben.

Cara Brett, naakt op de bank

Je weet namelijk nooit wanneer de natte droom is afgelopen en Cara Brett in de armen van een andere gast is gedoken. Als blijkt dat ze na een maand neuken nog steeds niet van plan is om bij je weg te gaan, dan kan je haar altijd nog een keertje mee uit eten nemen of een bioscoopje pikken. Zien ze je ook weer eens een keer in de stamkroeg waar je ze gelijk even de ogen kan uitsteken met deze mooie babe.

Na maand twee kan je haar gewoon gelijk ten huwelijk vragen en misschien, om het extra geil te maken, kan je ook een milf van haar maken. Heeft verder niet zo’n haast want waarom zou je zo’n lichaam lastig vallen met een zwangerschap. En als dan uiteindelijk na een jaar deze schoonheid een beetje begint te vervelen, omdat het allemaal zo gewoontjes is geworden, dan kan je haar altijd inruilen voor Jaclyn Swedberg. Want wees eerlijk, als je Cara Brett in je bed kan krijgen dan moet een Playmate ook niet zo’n probleem zijn.

?wi=339495&ws=semet
cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-001 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-002 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-003 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-004 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-005

Oma zoekt sex

cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-006 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-007 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-008 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-009 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-010 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-011 cara-brett-big-tits-naked-on-the-couch-012

cara-brett-banner-glamouridols