Michelle H, lekker ding met rood haar steekt vingers in haar kutje


4.75/5 (4)

Er wordt altijd gesuggereerd dat vrouwen met rood haar een beest in bed zijn als het om seks gaat. Dat hebben we zelf aan den lijve ondervonden toen één van de redactiemilfen een kleurspoeling had genomen en met vlammend rood haar op de redactie verscheen. Na twee dagen vol met seks, waren we blij dat op donderdag na 12 uur de VriMiBo begon, want echt lang hadden we het niet meer uitgehouden. Het was de “Melkboer Milf” die naar de kapper was geweest, en ondanks dat wij al klaar waren met de seks, leek het of zij net begonnen was.

Michelle H steekt vingers in haar kutje

We hebben uiteindelijk de stagiair naar binnen gegooid en de deur op slot gedaan. We hoorden nog een woeste kreet en een klein gilletje en zijn vervolgens richting de stamkroeg gegaan. Nu is de “Melkboer Milf” als seksueel ingesteld, maar zo kenden we haar niet. Dat kan dus twee dingen betekenen: of ze hebben bij de kapper een paar XTC-pillen door haar wijn gedaan, of het ligt daadwerkelijk aan de kleurspoeling.

Als dat laatste het geval is, dan moet de seks met een vrouw echt rood haar heeft, een onvergetelijke gebeurtenis zijn. We vroegen ons echter af hoe het zit als een vrouw met rood haar seks met zichzelf heeft. Is dat anders dan een blondine die een paar vingers in haar kutje steekt of een brunette die met een dildo aan de gang gaat? Laat ze zichzelf alle hoeken van het bed zien als ze haar G-Spot heeft gevonden?

Toch maar eens vragen of de “Melkboer Milf” en “Sjaan de Barvrouw” morgen een wedstrijdje masturberen gaan houden. Dan hopen we dat deze prangende vraagstukken een goed antwoord krijgen.


MIchelle H, steekt vingers in haar kutje


Mature Fuck


Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.558


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Manuel Ferrara, brunette met grote tieten
Naakte Vrouwen, van een brunette met grote tieten tot poolen met grote ballen

We beginnen met een brunette met grote tieten, Manuel Ferrara en we eindigen met Joey Fisher die met haar grote...

Sluiten