Misty naakt in het park, voor haar is het wel lente


5/5 (2)

We hadden stiekem een beetje gehoopt op temperaturen rond de 20 graden met Koningsdag zodat er meer vrouwen naakt in het park zouden rondlopen. Dat laatste is een utopie, maar korte rokjes en sexy oranje topjes zou helemaal geen verkeerd iets zijn als je met een fris zomerbiertje op het terras zit, en al het mooie vrouwvolk aan je voorbij laat gaan.

Misty, naakt in het park

Misschien zit er wel een Misty tussen, die als hobby heeft om naakt in het park rond te lopen. Dat haar rokje opwaait door een zacht lentebriesje en je ziet dat ze geen ondergoed aanheeft. Dat haar borsten mooi te zien zijn door haar haar doorkijk naveltruitje. De glimlach op je gezicht wordt steeds groter en je wil al op gaan staan om jezelf aan deze Misty te gaan voorstellen als je plots achter je iemand hoort schreeuwen: “Heeee Neukfout, wil je warme chocolademelk met rum bij je erwtensoep.

Keihard kom je terug in de harde realiteit genaamd “Winter in de Lente“. Je staat te koukleumen voor een Koek en Zopie tent en kinderen zijn iets verderop een sneeuwpop aan het maken. Een paar mensen hebben zich in de stortvloed van regen en sneeuw gewaagd en staan onder hun partytent, die gevaarlijk heen en weer waait, spulletjes te verkopen en hun handen te warmen aan de lauwe koffie die uit de thermosflessen komt.

Zo maar snel een warme kroeg binnen om aan de kruidenbitter en Glühwein te gaan, misschien dat het dan toch nog een beetje gezellig wordt. Je neemt een slok van je warme chocolademelk en voelt de rum die je lichaam verwarmt en sluit heel even je ogen. Er is een meisje naast je komen staan die een dikke trui en legging aanheeft en je lief glimlachend aankijkt en zegt: “Ik ben Misty, mag ik weten wie jij bent?

Heeee Plaklul, je staat weer te dagdromen, ga je nou mee naar de kroeg of hoe zit dat?“, je vrienden zijn al gaan lopen en je kijkt verward om je heen. De enige vrouw die er is, kijkt je boos aan vanachter de toonbank van de Koek en Zopie tent. “Ja, meneer, zoudt u plaats kunnen maken voor de andere mensen, u houdt de rij een beetje op.

Je sjokt richting je vrienden en hoopt dat het heel snel lente gaat worden.


misty-lente-naakt-in-het-park-01 misty-lente-naakt-in-het-park-02 misty-lente-naakt-in-het-park-03 misty-lente-naakt-in-het-park-04 misty-lente-naakt-in-het-park-05 misty-lente-naakt-in-het-park-06 misty-lente-naakt-in-het-park-07 misty-lente-naakt-in-het-park-08

misty-lente-naakt-in-het-park-09 misty-lente-naakt-in-het-park-10 misty-lente-naakt-in-het-park-11 misty-lente-naakt-in-het-park-12 misty-lente-naakt-in-het-park-13 misty-lente-naakt-in-het-park-14 misty-lente-naakt-in-het-park-15 misty-lente-naakt-in-het-park-16

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.309


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouw gaat naakt na 2 uur durende politieachtervolging

Een 32-jarige vrouw uit Pasadena, Amerika, had duidelijk last van een paar loszittende draadjes in haar hoofd. Na een 2 uur...

Sluiten