heet en onderdanig op de webcam

Elegante lingerie en mooi naakt

We hadden het een beetje druk met het naar buiten brengen van onze revolutionaire visie op de vibrator. Daardoor waren we totaal vergeten dat het woensdag is, dus de hoogste tijd voor lingerie en mooie vrouwen, de “Woensdag Lingeriedag” dus. Gelukkig houdt Sjaan de barvrouw het één en ander bij, zodat we subiet de kroeg werden uitgezet toen we aan de bar begonnen met een vergadering over het thema: “de toekomstige ontwikkelingen en trends op het gebied van sex.”

Slap geouwehoer dus, maar om de rekening van de kroeg bij de belasting in te kunnen dienen, moeten we wel van dit soort noodsprongen gebruik maken. Onze protesten in de vorm van: “dit is onze eigen kroeg en we bepalen zelf wel wat we doen”, “je bent onze moeder niet” en het volkomen onweerlegbare: “we blijven gewoon zitten.”

Nog geen vijf minuten later zaten we dus achter onze computers naar foto’s te kijken van mooie vrouwen in lingerie. We waren dus even vergeten dat je Sjaan de Barvrouw niet moest tegenspreken en we hadden mazzel dat we onze mond niet hoefden te wassen met een stuk zeep. Pas als de site weer gevuld zou zijn, mochten we terugkomen en ze hield ons in de gaten.

Een dame waar je het heet van krijgt

Gelukkig zat er ook iets mee en dat was de vulling van de mailbox. We kwamen een dame tegen waar je het heet van krijgt, die ook nog eens mooie elegante lingerie aanheeft. De blonde Victoria Summers zouden we graag mee willen maken als ze stijlvol op haar knieën gaat zitten en ….

Oh wacht, Sjaan had opgedragen dat we het netjes moesten houden.