Mevrouw met grote tieten is een beetje een cocktease


5/5 (1)

Je hebt het genoegen mogen smaken om samen met deze mevrouw met grote tieten richting haar huis te lopen, in de vroege uurtjes van de morgen, na een zeer enerverende avond in de buurtkroeg. De visioenen over haar grote tieten staan al op je netvlies gebrand en je kan niet wachten totdat het neuken gaat beginnen.

Mevrouw met grote tieten, een cocktease?

In de hal van haar appartement begin je verleidelijk met haar te tongzoenen en laat je handen over haar fraaie billen gaan. Ze worstelt zich een beetje los en geeft aan dat je haar moet volgen naar de huiskamer. In het midden staat een stoel en ze geeft aan dat ze het heel erg prettig zou vinden als je daar in zou gaan zitten.

Een wens van een mooie dame is er om opgevolgd te worden en voordat je het doorhebt zijn je armen en voeten aan de leuning vastgebonden. Met een beetje moeite weet ze in die situatie de broek van je reet te krijgen en je stijve pik staat keihard omhoog. Ze begint er sensueel met haar tong overheen te gaan en net als het een beetje op pijpen gaat lijken, kleedt ze zich uit en kan je eindelijk haar hele grote tieten in het echt aanschouwen.

Nu gaat het gebeuren, gaat er door je heen, als ze verleidelijk naar je toe komt lopen, je een kushandje toewerpt en vervolgens stopt. Ze gaat, net ver genoeg, bij je vandaan zitten en gaat een half uur en neemt een half uur lang de meest verleidelijke houdingen aan. Je raakt steeds meer opgewonden en begint al een beetje hallucinatoir te worden van al het bloed dat uit je hoofd naar je pik stroomt, die nog nooit zo hard gestaan heeft.

De mevrouw met de grote tieten kijkt je geil aan als ze na een half uurtje cocktease spelen haar doel heeft bereikt en de druk van de ketel gaat halen. Ze neemt je keiharde pik in haar mond en gaat een paar keer met haar hoofd heen en weer als je al klaarkomt en haar hele keel volspuit met je warme zaad.

Daarna maakt ze de touwen los en vraagt met een ondeugende glimlach: “ik ben een echte cocktease en helemaal niet lief tegen je geweest, ik verdien straf, denk je ook niet?

Het werd nog een lange en zeer onrustige nacht.

mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-01 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-02 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-03 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-04 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-05 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-06


Seksdating Senioren

mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-07 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-08 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-09 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-10 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-11 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-12 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-13 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-14 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-15 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-16 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-17 mooie-vrouw-grote-tieten-is-een-beetje-arrogant-18

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 719


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Guns N’ Roses, een hele goeie band

We hebben Guns N' Roses altijd goed gevonden. Af en toe staan de boxen in het redactielokaal op standje: "dit...

Sluiten