Als een vrouw een striptease doet dan hoeft ze niet perse veel kleren aan te hebben om het allemaal wat langer te laten duren. Laat de winterjas, de overbroek en de rest van het regenpak gewoon achterwege en doe gewoon een striptease met alleen een bikini aan.

Striptease

Onderstaande blonde beach babe laat zien hoe dat in z’n werk gaat. Als eerste punt is het redelijk belangrijk dat je lekker bent, handig voor de doelgroepbepaling van je publiek. Ten tweede dien je de aandacht vast te houden door het bikini-topje en het broekje niet al te snel uit te doen maar ook weer niet te lang ermee te blijven wachten, zodat de erotische spanning die in de lucht hangt, vastgehouden wordt.

De blondine die zich op het strand uitstekend aan het vermaken is met de striptease voldoet eigenlijk aan alle twee de punten. Ze is een heel lekker ding met mooie grote tieten, een lekker kaalgeschoren kutje en hele mooie billen. Ze weet de aandacht goed vast te houden en als ze eenmaal naakt is blijkt dat ze dat hele striptease gedoe achterwege had kunnen laten.

Volgende keer dus gewoon gelijk naakt, hebben we iets meer foto’s van deze knappe vrouw in al haar natuurlijke schoonheid.

hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-01 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-02 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-03 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-04

hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-05 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-06 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-07 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-08 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-09 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-10 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-11 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-12 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-13 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-14 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-15 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-16 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-17 hot-blonde-strips-naked-on-the-beach-18