Lizzie, frontaal naakt in het park


4.86/5 (7)

Ben je rustig je hondje aan het uitlaten, kom je opeens Lizzie tegen. Zelfs met kleren aan al een aangename ontmoeting, maar als ze frontaal naakt in het gras ligt, lijkt het een beetje alsof je de loterij hebt gewonnen. Je begint nog een gesprek over het weer, en dat het niet zo mooi is voor de tijd van het jaar en je vraagt of ze het niet koud heeft.

Frontaal naakt in het park

Lizzie ligt je ondertussen smachtend aan te kijken en vraagt zich bij zichzelf af waar je het allemaal over hebt. Ze is Engels dus al dat Nederlands verstaat ze niet. Ze gaat nog maar eens op handen en voeten zitten, met haar kontje de lucht in, de universele “neem me” uitnodiging.

Uiteindelijk heb je de subtiele hints door en bind je hondje aan een boom vast. Je trekt je kleren uit, vouwt ze netjes op en legt ze netjes weg. Daarna gaan je sokken in je schoenen en kijk je even in een zakspiegeltje of je haar wel goed zit. Vervolgens kijk je naar het heerlijke kontje en het knappe gezicht van Lizzie die verwachtingsvol achterom kijkt.

Aangezien een fantasie als dit, maar één keer in je leven voorkomt, besluit je om rustig de tijd te nemen. Je streelt haar billen en duwt je eikel voorzichtig tegen de ingang van haar natte kut aan. Net als je hem er vol in wil duwen, begint je hondje hysterisch te blaffen en wordt je omhoog gehesen, je armen op je rug en voel je de klik van de handboeien.

Ook Lizzie wordt in de boeien geslagen en alle twee krijgen jullie een grote doek om jullie blote lichamen. Frontaal naakt in het park, op een woensdagmiddag, schijnt niet zo gewaardeerd te worden door de politie. Als er dan nog eens neuken bijkomt dan is het helemaal dikke pret voor de schrijvende agent en zijn bonnenboekje.

lizzie-bloot-in-het-park-01 lizzie-bloot-in-het-park-02 lizzie-bloot-in-het-park-03 lizzie-bloot-in-het-park-04


Seksdating Senioren

lizzie-bloot-in-het-park-05 lizzie-bloot-in-het-park-06 lizzie-bloot-in-het-park-07 lizzie-bloot-in-het-park-08 lizzie-bloot-in-het-park-09 lizzie-bloot-in-het-park-10 lizzie-bloot-in-het-park-11 lizzie-bloot-in-het-park-12

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.977


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mevrouw met grote tieten is een beetje een cocktease

Je hebt het genoegen mogen smaken om samen met deze mevrouw met grote tieten richting haar huis te lopen, in...

Sluiten