Een blondje ligt in haar blote snee, naakt op de canapé


Een canapé? Wat is dat nu weer, kan dat je dat eten? Ja en nee dus. Het is dus een soort van fingerfood maar aan de andere kant is het ook een bank als je een accent schuin streepje naar rechts er opzet: canapé. Het zou best geil zijn als Faith Nelson met haar grote tieten tussen hapjes fingerfood zou liggen, maar nee, deze blondine ligt in haar blote snee, naakt op de canapé.

Faith Nelson, naakt op canapé

Of we de volgende keer dus gewoon weer bank willen gebruiken in plaats van canapé, want we maken het alleen maar onnodig verwarrend.

We begrijpen de verwarring niet helemaal want punt één leest toch nooit iemand de tekst, punt twee rijmt bank een stuk minder op snee dan canapé en punt drie zal iemand het boeien waar ze op of tussen ligt. Al was ze op het dak van de brommobiel van haar buurman gaan liggen, dan was niemand daar over gevallen. De aandacht wordt toch direct getrokken door haar grote borsten die, net als de rest van Faith, naakt zijn.

Laat ons dus lekker canapé gebruiken, zodat we lekker erudiet overkomen. Tssss……

fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-00 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-01 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-02 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-03 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-04 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-05 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-06

Mature Fuck

fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-07 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-08 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-09 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-10 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-11 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-12 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-13 fatih-nelson-blond-grote-borsten-naakt-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 954


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Sasha in sexy lingerie en naakt op tafel

Sasha is sexy in lingerie en heeft er zin in zo te zien. Ze zal waarschijnlijk het eten aan hebben...

Sluiten