Erotische seks met haar nieuwe minnaar?

Mary Lin was niet blij, ze lag mooi te zijn in haar rode lingerie en speciaal voor de gelegenheid had ze bijpassende rode lippenstift opgedaan. Ze had zichzelf in de spiegel bekeken en ze moest toegeven dat ze er geil uitzag. De knappe blondine had zich voor een speciale reden zo opgedoft, een rendez vous met haar nieuwe minnaar. Ze zou met hem die avond seks opnieuw definiëren en hem naar een hoogtepunt brengen, zoals hij nog nooit had meegemaakt.

Maar nee, ze had net een WhatsAppje gekregen dat hij toch maar besloten had om de relatie te beëindigen omdat hij toch liever bij zijn vrouw bleef. Mary Lin had een foto van zijn echtgenote gezien, op-en-top huisvrouw en moederkloek. Ze vroeg zich af wat ze in hemelsnaam op erotisch gebied te bieden had aan haar man.

Ze was hem tegengekomen in een wijnbar en het klikte meteen. Ze wilde niet goedkoop overkomen, dus had ze het die avond alleen bij zoenen gelaten en op de tweede date, tijdens een romantisch etentje in een restaurant, had hij schoorvoetend verteld dat hij getrouwd was, maar op het punt van scheiden stond.

Mary Lin was al gevoelens voor hem aan het ontwikkelen, maar ze besloot om die nog even in de ijskast te zetten. Ze hield er niet van om zich in een slecht huwelijk te mengen, dus had ze hem een de keuze gegeven. Als hij zou gaan scheiden, dan zouden ze kunnen kijken of hun relatie levensvatbaar was, anders niet.

Hij had haar gezworen dat hij die avond het hoge woord eruit zou gooien en zijn vrouw van hun aanstaande scheiding op de hoogte te brengen. Hij zou daarna naar haar toegaan en het leek haar een goed moment om de gedachte over zijn vrouw uit zijn geheugen te bannen door een weergaloze sekssessie. Ze had zelfs een WhatsApp naar hem toegestuurd met een selfie erbij waarop ze in haar sexy rode lingerie te zien was. De mooie blondine had er wel voor gezorgd dat haar gezicht er niet opstond, want ze had geen zin om op het internet te eindigen als dat geile blondje in die sexy rode lingerie.

Masturberen en lingerie, Mary Lin is opgewonden

Ze zat zich tien minuten lang op te vreten na de in haar ogen absurde actie van haar minnaar, toen haar mobieltje begon te piepen. Er kwam een bericht binnen dat voorzien was van een foto. Ze begon met lezen en wist even niet wat ze hier mee aan moest. De huisvrouw waar haar ex-minnaar mee getrouwd was, bleek omgetoverd te zijn tot een vamp in sexy rode lingerie. Ze zag er geil uit in een mooi lingeriesetje en ze had, om het effect te versterken, ook sexy knielaarzen er bij aangetrokken.

“Wat jij kan, kan ik ook liefje, no hard feelings”, stond erbij, gevolgd door: “maar nu heb ik het even druk, dus excuses dat mijn echtgenoot geen tijd en aandacht meer voor je heeft.”

Mary Lin zat met haar mond open naar de foto te kijken en liet het bericht op zich inwerken. Die woorden had ze verdiend, maar er was iets anders aan de hand. Ze merkte dat ze opgewonden raakte van de foto van de vrouw die ze eerst had gezien als een huissloofje. De blondine is biseksueel, dus een avondje seks met een mooie vrouw ging ze niet gauw uit de weg.

Deze foto had echter een totaal ander effect, ze zag in haar hoofd dat de mooie vrouw naast haar lag en dat ze samen arm in arm gingen slapen. Haar hersens maakte overuren, want vlak daarna zag ze zichzelf likken aan de grote tieten van de geile huismoeder en daarna lagen ze in een standje 69 elkaars kutje te verwennen.

Ze raakte dusdanig opgewonden van haar fantasie dat ze moest masturberen en de echtgenote van haar minnaar speelde de hoofdrol in haar fantasie. Ze kreeg een orgasme dat niet leek op te houden en ze moest even stil blijven liggen, omdat de wereld om haar heen draaide. Nadat ze weer bij zinnen was, pakte ze haar mobieltje en begon te typen. Ze zag dat het telefoonnummer niet degene van haar minnaar was, dus ze hoopte dat hij het bericht niet onder ogen kreeg.

“Sorry hoor, ik wist niet dat hij getrouwd was, daar kwam hij later pas mee. Maar buiten dat om, je ziet er opwindend uit, ik had een heel ander beeld van je.”

Ze besloot er vol in te gaan, want het bericht liet aan duidelijkheid, zeker voor een vrouw, niets te wensen over. Pas twee uur later kreeg ze antwoord en ze kreeg een ontzettende grote glimlach op haar gezicht toen ze het bericht las.

“Sorry dat ik zo laat antwoord, ik heb het druk gehad met mijn toekomstige ex-echtgenoot het huis uit te werken. Jij was niet de eerste en zou ook zeker niet de laatste zijn waar hij mee vreemd ging. En maar zielig doen tegen die vrouwen dat hij van mij zou gaan scheiden.”

Ze hoorde dat haar telefoon weer begon te bliepen na dit bericht en het tweede gedeelte van het bericht stond al klaar.

“Dank je wel voor het compliment, jij ziet er trouwens ook vreselijk geil uit. Ik heb mijn lingerie nog aan, wat zou je ervan denken als je gezellig een wijntje bij me komt drinken. Dan kunnen we samen over die lul van een ex-echtgenoot van me losgaan. En misschien ook wel op elkaar, maar dat ligt helemaal aan jou.”

De mooie vrouw had haar adres erbij gezet en binnen een kwartier zat Mary Lin in de auto en drie kwartier later lag ze samen met de mooie vrouw in bed en deden ze een standje 69, maar nu was het geen fantasie meer.