Mature Fuck

Erotische fotoshoot met de mooie Clarice in de hoofdrol

Vanaf de eerste foto van de mooie Clarice weet je eigenlijk al dat je met een erotische fotoshoot te maken hebt. Het wordt helemaal duidelijk bij de tweede foto als ze met haar ogen dicht een verleidelijke pose heeft aangenomen. Op foto drie gooit ze er een onschuldige blik tegenaan, die verder niemand opvalt, want haar heerlijke kontje weet alle aandacht op zich te vestigen.

Een kontje waar de fotograaf daarna vol op heeft ingezoomd, zodat je niet alleen haar ronde billen ziet, maar ook haar prachtig mooie kutje.

We zullen niet alle foto’s één voor één gaan behandelen, maar één foto willen we er nog tussenuit halen en dat is foto nummer negen.

“Wat een godsgruwelijk lekker kontje en als ze over de eettafel gebogen staat, dan wordt de zuurkool met balletjes maar koud, want eerst gaat de liefde bedreven worden.”

De reactie van de chef fotoplaatsing, een wat middelbare man die zich altijd netjes en beleefd probeert uit te drukken. Het was tevens de enige reactie die geplaatst kon worden, want de rest van de reacties die door de aanwezige redactieleden geopperd werden, hadden een sterke grafische invulling