We zijn best goed in het opzoeken van geile wijven, al zeggen we het zelf. Dit keer hebben we de Braziliaanse Babe Izabella Morales ergens op een uithoek van het internet opgeduikeld. We kwamen haar tegen en hadden gelijk zoiets van: “met jou willen wel Carnaval gaan vieren“. Gewoon in Oeteldonk want Rio is weer zo’n eind hiervandaan enzo.

Izabella Morales heeft een lekker kontje

En boven de rivieren trekken we meer aandacht met Izabella en haar lekkere kontje, want in Rio de Janeiro heb je veel meer exotische schoonheden rondlopen. Dan ben je al snel één van de velen met een hete babe aan je arm. In Schubbekutteveen krijg je waarschijnlijk gelijk de sleutels van de stad als je met deze zuidelijke schoonheid de plaatselijke buurtkroeg komt binnenlopen.

Genoeg weer over dingen die nooit gaan gebeuren, we schakelen over naar Izabella Morales en haar lekkere kontje.

Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-01 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-02 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-03 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-04 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-05 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-06 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-07 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-08 Brazilian-babe-Izabella-Morales-nude-09