Geile webcamsex op camspower

Masturbatievrij, zorgt voor meer energie op de werkvloer

Seks is goed voor de energie, zorgt voor minder stress en je wordt er gelukkig van. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die seks hebben of zelf voor een orgasme zorgen de druk van de ketel gehaald hebben en productiever zijn op de werkvloer. Daar is LELO ingesprongen, een bedrijf voor sex toys en andere producten die het seksleven aangenamer maken, met gestrekt been ingesprongen. Ze pleiten voor “masturbatievrij” en zorgen daarmee niet alleen voor de nodige media-aandacht, maar maken naar ons idee ook kans om het Woord van het Jaar in handen te hebben.

Ontspanning en minder stress door masturberen

Regelmatig klaarkomen heeft dus een effect op het werkzame leven, maar je moet er wel de tijd voor hebben of in ieder geval de tijd voor krijgen. Dat is de basis van het pleidooi van LELO voor masturbatievrij en breekt gelijk de lans door dit voor hun eigen werknemers alvast te regelen.

Als we het onderzoek er weer bijhalen dan blijkt dat 9 op de 10 mensen productiever op het werk zijn als ze gelukkig zijn. Stress is echter een dingetje waar ze tegenaan lopen en sporten is één van de manier om die stress kwijt te raken, maar een potje ongebreidelde seks met een partner of jezelf heeft hetzelfde effect.

Regelmatig klaarkomen is beter werken

Het blijkt dat de helft van de Nederlanders die ondervraagd is voor het onderzoek een stuk productiever zijn als ze regelmatig een orgasme hebben. Meer dan driekwart laat weten dat klaarkomen helpt bij het verminderen van stress en het zorgt voor ontspanning.

Dat gevoel kan tot twee uur na het klaarkomen aanhouden. De helft van de mensen die aan het onderzoek meededen liet weten dat ze het liefst een orgasme met een partner hebben. Dat is echter niet voor iedereen even makkelijk te regelen of er zouden seksvrij dagen ingevoerd moeten worden, waarbij beide partners tegelijkertijd vrij hebben om het bed in te kunnen duiken en iets anders te gaan doen dan slapen. Dit is buiten de groep om die geen partner heeft om een orgasme bij te krijgen. In dat geval is masturberen natuurlijk een prima tweede optie.

Orgasmes en vrije dagen

Het is natuurlijk goed om te weten dat orgasmes voor een betere productiviteit zorgt, maar voor veel mensen komt het leven om de hoek kijken. Na een werkweek van 40 uur, sporten en iets van een sociaal leven blijft er weinig tijd over om lekker van bil te gaan.
Daar hebben ze bij LELO dus iets op verzonnen en dat is het heerlijke masturbatievrij. Naast de vakantiedagen die ze bij het seksspeeltjesbedrijf al in de pocket hebben, krijgen ze nog eens vier dagen per jaar vrij om eens lekker te gaan masturberen. Dat zou er voor moeten zorgen dat de batterijen weer opgeladen zijn om er op de werkvloer weer flink tegenaan te kunnen gaan. Dit is een kolfje naar de hand van 73% van de Nederlanders die ook graag masturbatievrij zouden willen hebben als hun werkgever dat aanbiedt.

Het is niet bekend of er gecontroleerd wordt dat er daadwerkelijk gemasturbeerd wordt of dat de werknemer met z’n hengeltje aan de waterkant zit of zich met iets anders bezighoudt op de dag dat er gemasturbeerd moet worden.

Knappe vrouw met rood haar ziet masturbatievrij wel zitten

Angelina Praga is een lekker ding met rood haar die dat hele masturbatievrij wel ziet zitten. Masturberen is, naast seks, één van haar grootste hobby’s en ze slaat dan ook geen dag over. Dat zorgt ervoor dat ze al meerdere malen tot werkneemster van de maand is gekozen, vanwege haar productiviteit op de werkvloer. Ze denkt dat ze die positie niet meer uit handen hoeft te geven voor het komende jaar als ze vier dagen extra vrij krijgt om met haar kutje te spelen.