Man met hele kleine piemel ontdekt dat hij vrouw is


Een man uit Hong Kong dacht 66 jaar lang dat hij de eigenaar was van een hele kleine piemel. Op z’n 66ste levensjaar kwam hij erachter dat hij eigenlijk een vrouw met een hele grote clitoris is.

Kleine piemel

De man/vrouw had het ziekenhuis bezocht omdat hij last van een opgezwollen buik had. De doktoren onderwierpen hem aan een uitgebreid onderzoek en kwamen erachter dat hij een cyste had, op zijn eierstokken. De man heeft last van twee condities waardoor hij de interne organen van een vrouw heeft maar er uiterlijk als een man uitziet.

Bijzonder

Een Chinese professor laat weten dat de patiënt een vrouw is maar door een genetisch conflict op een man lijkt. Gevallen waarin deze twee condities tegelijkertijd plaatsvinden zijn uitermate zeldzaam. In totaal zijn er in de medische geschiedenis zes gevallen bekend. Volgens de professor is de kans klein dat er in de nabije toekomst nog een geval bekend wordt

De patient, met baard, heeft besloten om met zijn kleine piemel zonder ballen toch als man door het leven te blijven gaan.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 275


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Elyse Taylor, sexy in lingerie
Elyse Taylor, sexy in bikini voor Victoria’s Secret

Elyse Taylor is gewoon een hele mooie vrouw. Niet zo raar dat ze bij Victoria's Secret aan het werk gegaan...

Sluiten