De man die op zijn 43ste een bionische penis van 20 centimeter kreeg aangemeten is op z’n 44ste ontmaagd door een prostituee. Het duurde even, maar uiteindelijk was de 35-jarige Charlotte Rose, sekswerker van beroep, degene die de ontmaagding voor haar rekening nam.

Ontmaagding

Mohammed, beveiliger van beroep, was zeer gelukkig met zijn ontmaagding. Hij liet weten dat het fantastisch was en dat hij vanaf zijn 18de op dit moment had gewacht en er een grote last van zijn schouder was gevallen.

Hij werd in 2012 van een bionische penis voorzien die gemaakt was van een stuk huid uit zijn arm. Het apparaat kan worden opgeblazen via twee buisje die langs de penis lopen. De techniek werkte overigens niet mee want op het moment suprême weigerde het ding omhoog te gaan. Gelukkig voor de Brit was de volgende dag alles opgelost en kon hij er vrolijk tegenaan. Na afloop had hij een grote glimlach op z’n gezicht.

De sekswerker Charlotte was zo vereerd dat zij werd verkozen om het maagdelijkheid probleem aan te pakken, dat ze niets voor haar werkzaamheden heeft gerekend.

Video

In onderstaande video is meer fotomateriaal te vinden van onder andere de escort Charlotte Rose