Man is getrouwd met twee vrouwen, zijn hele leven wordt één groot trio


Een zeer gelukkige man heeft het voor elkaar gekregen om met twee geile vrouwen te trouwen, die er erg goed uitzien in bruidslingerie. Zijn leven gaat één groot trio worden en als het een beetje meezit hebben ze niet allebei tegelijkertijd hoofdpijn. We pikken de draad op vanaf het moment dat ze voor de deur van hun huis afgezet worden.

Man is getrouwd met twee vrouwen

De champagne vloeit rijkelijk en al snel kunnen ze niet meer van elkaar afblijven. Het eerste officiële trio na de trouwerij is een feit. De twee vrouwen waarmee hij getrouwd is, zijn elkaars beste vriendinnen en ze vinden elkaar ook nog eens heel erg geil. Dat merk je als de ene op zijn pik is gaan zitten en de andere tegelijkertijd over haar kutje aan het wrijven is.

Dat is nog maar het begin, want er wordt ook stevig gebeft en aan het einde spuit de bruidegom zijn zaad over het gezicht van één van zijn bruidjes en likken ze daarna allebei zijn pik schoon.

We zijn best wel een beetje jaloers op deze man.

Een gelukkige man is getrouwd met twee vrouwen die niet van elkaar en van hem af kunnen blijven. Zijn leven wordt één groot trio.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 788


-----------

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jaye Carrero, strak kort spijkerbroekje, lekker kontje
Jaye Carrero is lekker en ze heeft een paar mooie billen

Jaye Carrero is een mooie ebony babe die al aardig wat volgers op Instagram heeft verzameld.  Niet zo gek als...

Sluiten