Candy Sexton, hete verpleegster in sexy lingerie heeft sex met een patiënt


3.33/5 (3)

Candy Sexton is een hete verpleegster die het heerlijk vindt om jonge viriele mannen te verplegen. Zeker als blijkt dat ze alleen maar een verstuikte teennagel hebben en ze in op-en-top conditie zijn om haar eens goed te neuken. Ze heeft een eenvoudige tactiek die meestal zijn vruchten afwerpt. Als ze sex met een patiënt wil hebben, dan zorgt ze dat hij apart in een kamer ligt en draait ze de deur op slot. Vervolgens laat ze haar grote tieten zien en met een beetje mazzel gaat het neuken dan al snel beginnen.

Sex met een patiënt

Als je de onderstaande foto’s ziet, dan begrijp je dat het voor een mannelijke patiënt best lastig wordt om geen sex met haar te hebben. En niet alleen de mannelijke patiënten, ze heeft haar tactiek ook al eens bij een paar vrouwen toegepast en dat is op z’n zachtst gezegd nog erg gezellig geworden.

Buiten in sexy lingerie en een parelketting

In haar vrije tijd is de lekkere Candy Sexton ook graag met sex bezig. Als ze even geen minnaar heeft dan gaat ze lekker naar de achtertuin, in een sexy lingeriesetje, om te masturberen met een parelketting. Met een beetje mazzel kijkt één van haar buurmannen over de schutting mee en heeft ze alsnog sex.
—————-

Hete verpleegster laat natte droom uitkomen

Candy Sexton is een hete verpleegster met grote tieten die altijd sexy lingerie aanheeft naar het werk. Ze kan zomaar sex met een patiënt hebben.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.482


Author: xPlezier

Share This Post On

2 Comments

  1. ik wil wel altijd ziek zijn met haar als verpleegster heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk

    Post a Reply
  2. LISA ANN is een hele geile hete vrouw met een zalig figuur is top zuster xxxxx

    Post a Reply

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Getrouwd met twee vrouwen
Man is getrouwd met twee vrouwen, zijn hele leven wordt één groot trio

Een zeer gelukkige man heeft het voor elkaar gekregen om met twee geile vrouwen te trouwen, die er erg goed...

Sluiten