Een keurige milf maar ook een geil Latina sletje

Havanna Ginger, een mooie getinte vrouw met grote borsten, heeft twee kanten. Op de foto’s is ze te zien als een keurige nette milf in een strak mantelpakje. Aan haar gezicht zie je echter dat er een geil Latina sletje in haar schuilt. Ze heeft alle rondingen op de juiste plekken zitten en om te zeggen dat ze zeer neukbaar is, is een understatement.

Kennen we haar ergens van?

Nee, we kennen de lekkere Havanna nergens van, maar we hebben natuurlijk genoeg Latina Milfs staan om dat gemis op te vullen. Wat te denken van de mooie Roxy Mendez of Raylene, die laat zien wat ze onder haar sexy korte zomerjurkje aanheeft. Dan hebben we het nog niet eens over Maria Antonella gehad, de mooie milf uit Venezuela, die geile sex met een computer nerd heeft.

Latina milf doet een striptease

 

 
 
 

Opwindende sex met haar ex-vriend

 
 

Latina sletje was een vorig leven

Havana is diep in haar hart een Latina sletje, maar ze heeft haar leven omgedraaid en is veranderd in een keurige Latina milf. Ze stond op het punt te gaan trouwen met de liefde van haar leven, een wat saaie, maar lieve man die voor stabiliteit in haar leven heeft gezorgd. Je kan wel zeggen dat hij op het goede moment in haar leven was gekomen.

Ze had haar vorige leven achter zich gelaten en had zich helemaal op de rol van toekomstige echtgenote, huisvrouw en werkende moeder gestort. Haar seksleven was niet slecht, maar het haalde het niet bij wat ze daarvoor had gedaan. Herman, haar grote liefde, zorgde ervoor dat ze klaarkwam en het neuken was goed. Het was alleen niet zo spannend, iets waar ze zich snel overheen gezet had. De mooie Latina milf had de keuze gemaakt voor het stabiele leven en dat zou ze niet in gevaar brengen, tenminste, dat dacht ze.

Op weg naar een gelukkig getrouwd leven

Ze waren na een half jaar daten gaan samenwonen in het huis van Herman, die een goede baan had en in de goede tijd een aardig groot huis had gekocht. De opbrengst van haar eigen huis kon ze op haar eigen rekening schrijven en met dat geld was ze een aardig succesvolle webshop gestart. Op die manier kon ze vanuit huis werken en voor het reilen en zeilen in huis zorgen. Het was de perfecte combinatie en ze was dolgelukkig toen hij haar na een half jaar ten huwelijk vroeg. Ze kon niet wachten om zijn echtgenote te worden.

Angst voor het huwelijkse leven

Drie weken voordat het huwelijk zou plaatsvinden, beging ze naar haar idee de fout van haar leven. Ze was één van haar ex-vrienden tegengekomen, een gespierde gast met tatoeages die een grote pik had en waarmee ze fantastische sex had gehad. Ze had hem vriendelijk gedag gezegd en was na een kort gesprekje weer doorgelopen, maar de ontmoeting bleef in haar hoofd spelen. Zo vlak voor het huwelijk was er een angst in haar gekropen of het echt was wat ze wilde en of ze het vol zou kunnen houden zonder in haar oude leventje als Latina sletje terug te vallen.

Logisch gezien wist ze dat de veiligheid en stabiliteit was wat ze wilde, alleen haar emoties sprongen alle kanten op en ze kon het beeld van haar ex die haar hard aan het neuken was niet uit haar hoofd zetten. In een vlaag van verstandsverbijstering, zo dacht ze er naderhand over, nam ze een besluit waar ze naderhand spijt had als haren op haar hoofd.

Ze besluit nog één keer uit de band te springen

Op een avond dat Herman het land uit was voor een zakenreis, ging ze naar de favoriete kroeg van haar ex toe. Ze had zich sexy gekleed in een kort rokje met lange laarzen en een blouse, waarvan heel veel knoopjes openstonden. De Latina milf wist dat haar ex dit niet kon weerstaan, al moest ze hem nageven dat hij wel enigszins tegenspartelde. Hij wist namelijk dat ze ging trouwen en hij wilde niet gaan stoken in een goed huwelijk, maar toen ze zijn broek had losgeknoopt en hem in de bar aan het aftrekken was, gaf hij al zijn tegenstand op.

Het wilde vroegere seksleven van de keurige Latina milf

Het was nog vroeg op de avond, dus heel rustig in de kroeg en ze zaten op hun vroegere favoriete plekje in het hoekje van de bar. Achter zich hadden ze een muur en zelfs al had er iemand naast hun gezeten dan hadden ze heel goed moeten kijken om te zien wat er gebeurde. Ze had hem daar vroeger vaak genoeg afgetrokken en zelfs een keer zijn zaad geslikt. Ze had hem op het randje van een orgasme gebracht en ging toen snel met haar hoofd onder de bar, alsof ze iets had laten vallen en had zijn pik in haar mond genomen. Ze had hem snel klaar gepijpt en de lading zaad die hij er uitspoot had ze zonder problemen doorgeslikt. Ze was met een glimlach weer onder de bar vandaan gekomen en de eigenaar van de kroeg, die als enige doorhad wat er gebeurd was, gaf haar een papieren zakdoekje en wees op haar mond.

Hij was een vriend van ze en na het incident met het straaltje sperma dat uit haar mond liep, had ze haar ex ervan weten te overtuigen dat hij hem moest vragen voor een trio. Daar had hij geen enkel probleem mee, sterker nog, hij gooide een half uur voor sluitingstijd alle gasten eruit en deed de gordijnen dicht. Vervolgens werd het Latina sletje op een tafel gelegd en werd ze door hem geneukt, terwijl ze haar ex aan het pijpen was.

Het werd allemaal nog spannender, want de kroegeigenaar had het aan zijn vrouw verteld. Dat leverde geen oorlog op, eerder een zeer interessante ontwikkeling. De mooie echtgenote van de kroegeigenaar zag er wel wat in om het met de ex-vriend van Havanna te doen, dus al snel werd het van een trio partnerruil. Daarna leek het haar een goed idee om er gewoon een kwartet van te maken, want ze was biseksueel en ze kreeg een nat kutje van de grote tieten van het mooie Latina sletje.

Dat was de eerste keer dat Havanna een vrouw had gebeft en zij door een vrouw werd gebeft en ze was gelijk verkocht. Ze was nog nooit zo goed klaargekomen van orale sex, dus besloot ze om een seksrelatie met de mooie vrouw te beginnen. Eentje die zo goed beviel dat ze er pas mee stopte toen ze Herman had ontmoet en ze met een schone lei wilde beginnen.

Met haar ex-vriend naar een stil plekje

Dat was een kleine bloemlezing uit het “vorige leven”, van de toekomstige nette echtgenote, een toekomst die ze overigens op het spel zette toen ze er op aandrong dat haar ex-vriend haar mee naar huis nam. Ze was er aardig opgewonden van geraakt dat ze zijn grote pik weer in haar handen had gehad en ze drong er op aan om hun escapades ergens anders voort te zetten. Het enige probleem was dat hij zijn flat had verkocht en wel een nieuwe had gekocht, maar daar nog niet in kon trekken. Hij sliep voor een maandje bij een vriend van hem en hij kon haar echt niet mee naar huis nemen.

Ondanks dat ze al zover was, vond ze het echt niet kunnen om hem mee naar haar huis te nemen, dus ging ze voor een andere oplossing. Ze besloot om het gewoon ouderwets in de auto te doen, ze had toch een vrij grote SUV, dus ruimte genoeg. Het enige probleem was dat ze een rustig plekje moesten opzoeken, maar daar had haar ex-vriend een oplossing voor. Hij wist een parkeerplek op een rustig landweggetje, waar nooit iemand kwam.

Ze pijpt hem klaar en slikt alles door

Twintig minuten later zat ze met haar grote tieten uit haar blouse op haar knieën voor hem en was ze zijn grote pik aan het pijpen. Ze raakte er best opgewonden van dat ze het in het openbaar deden, al was de kans op ontdekking heel erg klein, en ze vond dat hij het nog lang uithield. Ze had hem toch al een tijdje in de kroeg afgetrokken en ze wist dat hij altijd supergeil werd als ze haar grote borsten tevoorschijn haalde. Ze gooide al haar ervaring in de strijd en pijpte hem zoals ze het deed in haar vorige leven, als een geil Latina sletje. Bij Herman had ze zich nooit helemaal laten gaan, omdat ze bang was dat hij het te ordinair zou vinden of vragen zou gaan stellen over haar vroegere seksactiviteiten.

Nu ging ze helemaal los en na tien minuten voelde ze eindelijk dat hij het niet meer zou houden. Hij stootte nog een paar keer in haar mond en begon vervolgens haar mond vol te spuiten. Het was een aardige hoeveelheid, dus lukte het haar niet om alles door te slikken en liep er een straaltje uit haar mondhoek op haar grote borsten. Ze had zelf ook een orgasme gekregen toen hij begon te spuiten en ze voelde dat er nog een hele grote zat aan te komen.

Haar ex-vriend neukt haar hard

De “keurige” Latina milf wist dat haar ex er geen enkele moeite mee had om zijn pik stijf te houden als hij was klaargekomen. Ze trok haar rokje omhoog en deed de bijrijdersdeur van de SUV open en ging op de bestuurderstoel liggen. Ze deed haar kontje in de lucht en het volgende moment voelde ze zijn dikke pik in haar kutje en ze kreeg gelijk haar tweede orgasme. Daar bleef ze in hangen toen hij haar hard begon te neuken en ze kwam in een seksuele roes terecht. Haar ex-vriend was altijd een goede minnaar geweest, die precies wist hoe ze geneukt wilde worden.

“Neuk me hard met die dikke pik van je”, schreeuwde het Latina sletje, terwijl ze zijn stoten met haar lekkere kontje opving. Ze was helemaal door het dolle, want ze was in een multipel orgasme terechtgekomen. Die hakte er in één keer in, werd minder, totdat haar ex-vriend miraculeus haar G-spot weer wist te vinden en het knallend weer terugkwam. Uiteindelijk smeekte ze hem om klaar te komen, want ze was te uitgeput om nog verder geneukt te worden.

Keihard klaarkomen en zijn zaad op haar grote borsten

Ze hing slap op de bijrijdersstoel en ze wist met een beetje moeite zijn pik uit haar kutje te laten glijden en zelf gleed ze op de grond. Ze ging moeizaam op haar knieën zitten, drukte haar grote borsten omhoog en keek hem geil aan. Het Latina sletje wist dat dit genoeg was om hem gek te maken en dit keer was niet anders. Hij ging voor haar staan, rukte nog een paar keer aan zijn pik en spoot vervolgens haar dikke tieten helemaal onder. Haar orgasme liet nog even merken dat die aanwezig was toen ze de eerste stralen zaad op haar borsten voelde spuiten en toen was het helemaal over.

Ze was zo slap als een vaatdoek en moest haar auto bijna in haar auto getild worden door haar ex-vriend, die achter het stuur ging zitten en bij de kroeg wachtte tot ze weer helemaal in staat was om zelf achter het stuur te gaan zitten.

“Dit is één……”, begon ze en haar ex-vriend maakte haar zinnetje af, iets waar ze altijd een hekel aan had gehad, maar het gaf wel aan dat hij de situatie begreep.

“keer en nooit meer. Ik ga trouwen”, zei hij met een glimlach op z’n gezicht en terwijl hij uitstapte zei hij:

“Maak je niet druk, ik stook niet in een goed huwelijk, maar je liet me vrij weinig keuze dit keer. Heel veel geluk in je verdere leven en ik hoop af en toe nog wat van je te horen.”
 
 

heet en onderdanig op de webcam
 
 

Schuldgevoelens en geen bruiloft?

Hij zwaaide nog en gooide vervolgens de deur dicht en liep met een grote glimlach op z’n gezicht de kroeg weer in. Ze wist dat hij zijn mond zou houden over wat er gebeurd was, dus daar maakte ze zich niet zo druk over. Waar ze zich wel druk over maakte waren haar schuldgevoelens. Ze was blij dat het donker was en ze getinte ruiten in de SUV had, want als mensen naar binnen zouden kijken, dan zouden ze zien wat voor puinhoop ze was.

Haar kapsel was helemaal door de war, haar make-up uitgelopen en ze zag zelfs nog wat zaadresten op haar gezicht. Ze reed naar huis toe en ze was blij dat ze een oprit hadden, want anders hadden de buren haar misschien gezien, terwijl ze met haar blouse uit haar rokje en haar hoge hakken in haar handen stiekem naar binnensloop.

De Latina milf nam een lang heet bad en ze wist dat het voorbij was. Dit was de grootste fout uit haar leven geweest en alleen maar omdat ze haar seksuele driften niet in bedwang kon houden. Ze had ook gewoon haar fantasieën aan Herman kunnen vertellen en meer initiatief kunnen nemen in plaats van alvast de keurige nette vrouw te spelen. Dan was ze hem maar kwijtgeraakt, maar dan had ze het in ieder geval geprobeerd en wie weet, misschien had hij het verschrikkelijk geil gevonden als hij geweten had dat er een verborgen sletje in haar zat.

Ze biecht alles op

Die nacht had ze niet geslapen en de volgende ochtend was ze al vroeg aan de gang gegaan. Herman zou rond een uur of elf terug zijn van zijn korte zakentripje en ze zat met koffers en al klaar, toen hij binnenkwam lopen. Hij schrok zich een ongeluk toen hij zijn liefde van zijn leven op de bank zag zitten met een paar ingepakte koffers voor haar op de grond.

“Wat is er aan de hand? Gaat het goed met je? Waarom die koffers?” Ze merkte dat hij helemaal van slag was en dat hij probeerde de situatie te begrijpen. Ze vond het vreselijk dat ze hem dit aan had gedaan en ze wist even niet hoe ze moest beginnen.

Er volgde een pijnlijke stilte die zij verbrak door voorzichtig met haar verhaal te beginnen, waar ze lang over had nagedacht. Ze wist dat als ze niets zou vertellen het ook nooit aan het licht zou komen, maar dat kon ze Herman niet aandoen. Dan zou het huwelijk al gedoemd zijn om te mislukken, want de schuldgevoelens waren bij haar te groot. Iets waar ze vroeger nog nooit last van had gehad, maar nu hadden die de overhand genomen.

“Luister”, begon ze, “ik heb iets gedaan dat niet goed te praten is en daarom vertel ik het je en verdwijn vervolgens uit je leven. Het huwelijk gaat niet door, want ik ben vreemd gegaan met mijn ex-vriend.”

Ze keek in het verbijsterde gezicht van haar grote liefde en ze had het helemaal niet erg gevonden als hij opgestaan was en haar voor alles en nog wat had uitgemaakt en vervolgens de deur had uitgezet. Hij bleef echter verbazingwekkend kalm en dat maakte haar nog zenuwachtiger.

“Waarom dan?”, vroeg hij serieus en ze zat te trillen op de bank. Ze was niet van plan geweest om te gaan huilen, maar ze kon haar tranen niet meer inhouden.

“Omdat ik een stomme trut ben die achter haar kut aanloopt. Ik ben nooit zo netjes geweest als ik me heb voorgedaan, vroeger was ik gewoon een grote slet die met heel veel mannen en ook met vrouwen sex heb gehad. Blijkbaar weet ik datgeen wat ik altijd heb willen hebben, een relatie met een lieve zorgzame man waar ik verliefd op ben, stuk te maken. Ik ben gewoon een grote slet. Dus dat is het en nu ga ik.”

Een hele onverwachte wending

Ze stond op en pakte haar koffers op en liep naar de voordeur maar bleef stokstijf staan toen hij hardop: “STOP”, zei en vervolgens: “laat die koffers staan, ga op de bank zitten en luister naar me. Beloof dat je het niet vreemd vind waar we het over gaan hebben en als je dan nog steeds weg wil, dan hou ik je niet tegen.”

Nu was het haar beurt om hem verbijsterd aan te kijken, want wat zou ze in Godsnaam nog vreemd kunnen vinden wat hij haar zou gaan vertellen. Dat hij ook vreemd was gegaan? Nee hoor, dat zou hij nooit doen, dus dat was het niet. Dat hij homo was geworden? Dat zou ze gemerkt hebben.

Er schoot van alles door haar hoofd heen, toen ze langzaam terugliep naar de bank en ging zitten. Herman keek haar met een glimlach aan en ze wist even niet wat er ging gebeuren.

“Hoe voelde het om die grote pik van je ex in je kutje te voelen?”, vroeg hij zachtjes en ze keek hem nog verbaasder aan.

“Ik vind dit een rare vraag en ik weet ook niet of ik je daar antwoord op wil geven en of je daar antwoord op wil hebben.”

“Ik sta erop”, zei Herman, “dat is wel het minste dat je kan doen.”

“Nou, als je het wil weten, het voelde goed. Anders dan bij ons, maar niet lekkerder ofzo. Het voelde gewoon goed. Alleen daarna niet meer. Het was gewoon een domme actie van me, want ik had meer dan genoeg aan jouw pik en de sex tussen ons, alleen ik werd bang voor de bruiloft en voor de toekomst en ik dacht niet meer logisch na.”

Een voorstel dat ze moeilijk kan geloven

“Bang voor de toekomst hoef je zeker niet te worden als je hoort wat mijn voorstel is”, zei Herman en hij wachtte even met verder gaan en Havanna zag dat hij hard aan het nadenken was.

“Gooi het er maar uit”, zei ze, “alles wat je tegen me wilt zeggen heb ik verdiend en het liefst heb ik dat je me helemaal verrot scheld. Van dat stille van je word ik helemaal gek.”

“Nu ja”, zei Herman, “misschien heb je het ook wel verdient en ga je het nog meer verdienen. Ik zal eerlijk zijn, ik vind het vreselijk geil als jij door een andere man geneukt wordt. Het is iets waar ik al langer mee rondloop, maar ik zou het nooit hebben durven toegeven. De situatie is nu echter totaal anders, dus gooi ik het er maar gewoon uit. Ik heb nu al een aardige stijve bij de gedachte dat je ex je helemaal suf geneukt heeft en ik er daarna over heen zou gegaan zijn. Voor mijn part neem je niet helemaal afscheid van je innerlijke sletje, maar laat je die af en toe los en ga je met een andere man naar bed. Dan vertel je me naderhand precies hoe het is geweest en ben ik degene die je daarna suf neukt.”

“He, wat”, zei de knappe Latina milf die even helemaal de weg kwijt was. “Jij vindt het geil als ik door een andere man geneukt wordt.”

“Ja”, zei Herman lachend, “met je gehoor is helemaal niets mis.”

Door andere mannen geneukt worden?

“En je hebt nu een stijve pik bij het idee dat ik door andere mannen genomen wordt terwijl ik je daarna alles vertel?”

Herman trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zijn pik stond inderdaad keihard omhoog. Havanna dacht dat ze in de maling genomen werd, maar dat bleek zeker niet het geval te zijn.

“Ja, daar komt het wel op neer. Ik denk zelfs dat ik het nog geiler vind als ik kan kijken terwijl je geneukt wordt. In de kamer zelf of via een cameraatje of iets dergelijks”, ging hij verder en de mooie toekomstige echtgenote keek hem onderzoekend aan.

“Maar ons huwelijk dan?”, vroeg ze om daar enige duidelijkheid over te krijgen, want ze wist absoluut niet waar ze aan toe was.

“Die gaat gewoon door en als we getrouwd zijn, dan ga je eens in de zoveel tijd, als je innerlijke Latina sletje daarom vraagt, op mannenjacht en laat je jezelf hard neuken. Ik denk dat ons seksleven nog stukken beter gaat worden.”

“Wacht even, ik geloof je nog steeds niet helemaal, maar ik het iets om je mee te testen, want ik moet zeker weten of je me niet in de maling neemt.”

 
 
xplezier erotiek en seksshop
 
 
Latina sletje en een keurige milf en echtgenote? – pagina 2