De mooie blonde Sophia Knight komt klaar op de neukmachine

3/5 (1)

Sophia Knight is een mooie blonde Schotse babe die in het bezit is van een neukmachine. Aan vriendjes en minnaars geen gebrek zou je denken bij deze knappe vrouw, maar dat is nu net waar ze niet naar op zoek is. Ze heeft weinig tijd en meestal worden de mannen gelijk verliefd op haar, terwijl ze eigenlijk alleen maar op zoek is naar sex. Je moet dus van hele goede huize komen wil je Sophia in bed krijgen, want ze draait al een tijdje met de neukmachine een paar keer uitgeprobeerd en gezien haar orgasmes is het een goede aankoop geweest.

Sophia Knight komt klaar op de neukmachine

Voor haar werk, naakt op het internet staan, gaat Sophia de hele wereld over en ze heeft de neukmachine één keer meegenomen in haar handbagage, maar dat was geen groot succes. Ze werd er bij de douane direct uitgepikt en ze moest, terwijl er een rij mensen stond te wachten die zeer geïnteresseerd alles aan het volgen waren, in detail gaan uitleggen wat voor apparaat het was. Nadat ze het ding in elkaar gezet had, vroegen de douaniers nog net niet of ze wilde laten zien hoe het gebruikt wordt. Enigszins rood aangelopen kon ze haar weg vervolgen, maar het apparaat is nooit meer met haar meegegaan op reis.babes-banner-450

Geef toe, je had best onderop willen liggen

Een van de favoriete seksspeeltjes van Sophia Knight, een blonde babe, is haar neukmachine. Daar neukt ze zichzelf mee naar een orgasme toe.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , ,Aantal keer bekeken: 1.455Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouw van 29 jaar, grote borsten, wil graag als slet behandeld worden

Sluiten