Als secretaresse heb je er waarschijnlijk niets aan als het om uitvoeren van de werkzaamheden gaat waar een secretaresse zich allemaal mee bezighoudt. Ze staat naakt op je bureau en gooit een glas met water om over dat belangrijke rapport dat je net met veel moeite uit de printer hebt weten te  krijgen.

Secretaresse

Als dat de voorboden zijn van de rest van haar capaciteiten op de werkvloer dan is het een beetje zeuren. Aan de andere kant: “who cares“, ze staat naakt op je bureau, is blond en heeft een paar hele grote borsten. Toch wel een paar belangrijke punten die je in een goede secretaresse zoekt.

Ze schijnt ook niet al te lastig te zijn als het om overwerken gaat en houdt zich graag met wat extra werk onder het bureau bezig. Jong, enthousiast en ze ziet er fantastisch uit met een pik in haar mond. Overigens gaat hier onze fantasie weer op hol want we hebben helaas geen foto’s waarop dit heuglijke moment is vastgelegd.

Maakt verder ook niet al teveel uit want zonder piemel in haar buurt ziet ze er meer dan verleidelijk uit. We hebben al een emailtje gestuurd dat ze kan komen solliciteren want we hebben nog een functie openstaan, tenminste, we hebben er net eentje verzonnen en aangepast aan de kwaliteiten van deze blonde schoonheid.

blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-00 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-01 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-02 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-03 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-04 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-05 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-06 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-07 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-08 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-09 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-10 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-11 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-12 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-13 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-14 blonde-secretaresse-grote-tieten-naakt-15