Mature Fuck


Geile office manager doet striptease na werktijd

Aiden Ashley is een geile office manager die eigenlijk altijd sexy lingerie aanheeft. Ze is aan het overwerken, want die avond heeft ze een afspraak met haar beste vriendin om geile lesbische sex te hebben. Het is vanaf haar werk vijf minuten rijden naar het huis van haar vriendin, dus had ze besloten om op haar werk te blijven. Dan hoefde ze niet heen en weer te rijden.

Ze was al supergeil bij de gedachte aan de vrouwensex die ze die avond zou gaan hebben, dat ze besloot om zich uit te kleden en uitgebreid te gaan masturberen. Dan had ze in ieder geval al een nat kutje als ze bij haar vriendin aan zou komen.

Twee lesbische vrouwen hebben geile en opwindende sex. Ze beffen en vingeren elkaar naar een knallend orgasme.
Partysletten, geile webcamsex vrouwen

Pornoactrice: Aiden Ashley, Taylor Vixen
Duur: 06:00

Twero Sociaal Seks Netwerk

Lesbische vrouwen hebben geile en opwindende sex

Aiden Ashley en Taylor Vixen waren erachter gekomen dat ze lesbische vrouwen waren, tijdens een korte zonvakantie met z’n tweeën. Ze hadden voor een week een hotelkamer geboekt in een all-inclusive hotel om lekker te relaxen. De eerste dag hadden ze lekker in de zon bij het zwembad gelegen en ’s avonds waren ze nog een paar drankjes gaan halen in de plaatselijke bar.

Ze hadden één hotelkamer genomen omdat dit een stuk goedkoper was, dus lagen ze naast elkaar in bed. Dat was geen probleem, want ze kenden elkaar al zo lang en ze waren vaker naast elkaar in slaap gevallen. Dit keer was het echter anders, want Taylor werd wakker in het midden van de nacht en voelde dat Aiden zich dicht tegen haar had aangedrukt en haar hand op één van haar borsten had gelegd. Ze vond het eigenlijk wel een prettig gevoel en drukte haar kontje naar achteren totdat ze het kutje van haar vriendin voelde.

Lesbische ontmaagding tijdens de vakantie

Dit zorgde voor een onverklaarbare opwinding, want ze viel helemaal niet op vrouwen. Dat dacht ze tenminste, want die nacht zouden ze allebei ingewijd worden in de vrouwenliefde. Aiden was namelijk ook wakker geworden en ze voelde het kontje van haar vriendin tegen haar kutje en ze voelde dat ze haar arm om haar vriendin had heengeslagen. Taylor merkte dat haar vriendin was wakker geworden en draaide zich om, zodat ze haar recht aankeek.

Het leek wel alsof een onzichtbare kracht de twee vrouwen naar elkaar toetrok en zonder wat te zeggen begonnen de twee vrouwen met elkaar te zoenen. Vanaf dat moment ging het snel en kwam de passie in de dames boven. In het begin was het een beetje onwennig voor de twee lesbische vrouwen, maar daarna ging het snel. Nog geen kwartier later lagen ze elkaars kutje te beffen in een standje 69 en vingerden ze elkaar vervolgens naar een orgasme. Hun lesbische ontmaagding was een feit.

Ze deden gewoon wat ze ook bij zichzelf lekker zouden vinden en dat bleek een goede manier van aanpak te zijn. Ze hadden die nacht meer orgasmes dan ze ooit met een man hadden gehad. Ze vielen vroeg in de ochtend uitgeput in slaap en lieten die dag twee keer de roomservice komen, want ze kwamen hun bed niet meer uit. Ze vonden het heerlijk om met elkaar te zoenen en met elkaars borsten te spelen. Ze kwamen erachter dat hun kutjes begonnen te tintelen als ze die tegen elkaar aanduwden en heen en weer bewogen.

Pas nadat ze een aantal filmpjes met lesbische vrouwen op het internet gezien hadden, kwamen ze erachter dat ze met ‘scharen’ bezig waren geweest. Alles wat ze vanuit passie gedaan hadden bleek een naam te hebben en bij sommige moesten ze toegeven dat ze het niet wisten. Taylor had het kontje van Aiden gelikt en daarna was het omgedraaid en liet Aiden haar tong langs het kontgaatje van haar vriendin gaan. Dat bleek rimmen te heten en ze besloten dat dit een vast onderdeel van hun lesbische seksavonturen zou zijn.

De hele verdere week was heerlijk relaxen bij het zwembad, daarna een paar drankjes nemen in de bar om vervolgens snel naar hun hotelkamer te gaan waar ze erotische sex met elkaar hadden. Ze waren gaan winkelen en in een seksshop hadden ze een paar dildo’s, vibrators en zelfs een dubbelzijdige dildo gehaald. Hun nachten leken wel een groot orgasme te zijn en ze kwamen tot de conclusie dat ze meer wilden dan alleen maar seks.

De hoogste tijd om te gaan samenwonen

Taylor zou het uitmaken met haar verloofde en als hij uit haar huis vertrokken was, zouden ze gaan samenwonen. Haar vriend kon niet zo snel een huis vinden, dus moesten ze hun best doen om elkaar te zien en sex met elkaar te hebben. Die avond was het eindelijk zover, de vriend van Taylor was bij een vriend ingetrokken en ze zouden het hele huis voor zich alleen hebben. Dat weekend zou Aiden haar spullen verhuizen, maar dat was pas over een paar dagen.

Nu was het de hoogste tijd voor een hele avond vol passie en avontuurlijke vrouwenliefde.