Lesbische seks met een donkere vrouw, haar nieuwe liefde

 

 
 

Ontmoeting met een knappe donkere vrouw in de bus

Het laatste waar de mooie Sarah aan dacht toen ze die ochtend uit bed stapte was lesbische seks. Dat ze die middag lesbische seks met een donkere vrouw zou gaan hebben, stond daarom ook mijlenver van haar gedachten af. Ze had een belangrijk tentamen en was vroeg opgestaan omdat ze doodsbang was te laat te komen. In de bus was ze naast een knappe donkere vrouw gaan zitten die mooi kort haar en een prachtig figuur had. Dat kon ze zien omdat de jonge vrouw een aardig strak jurkje zomerjurkje aanhad.

Ooit staan tongzoenen met haar beste vriendin

Het was een mooie dag, dus zelf had ze ook niet al teveel kleding aan, een kort spijkerrokje en een topje. Misschien niet de meest zakelijke kleding, maar op de universiteit was het geen enkel probleem. Ze had voorzichtig opzij gekeken en was gefascineerd geraakt door de mooie vrouw die naast haar zat. Sarah kon een knappe vrouw altijd wel waarderen, ondanks dat ze niet echt biseksuele of lesbische gevoelens had. Ooit op de middelbare school had ze wel eens staan tongzoenen met haar beste vriendin omdat ze allebei nogal onervaren waren en geen figuur wilden slaan als een jongen met ze wilde zoenen.

In een dronken bui had ze zich een paar jaar later, toen ze net op de universiteit zat, laten vingeren door een oudere vrouw in een steegje naast de kroeg. De vrouw had ervaring en ze had een heerlijk orgasme gehad en net toen ze haar hand in het onderbroekje van de vrouw wilde doen, kwamen er mensen aan en moesten ze snel weggaan. Ze waren elkaar uit het oog verloren en ondanks dat Sarah nog wel eens teruggegaan was naar die kroeg, was ze de oudere vrouw niet meer tegengekomen.

Naar een orgasme gevingerd door een oudere vrouw

Daarna had ze een vaste relatie gekregen, die net uit was, en was seks met vrouwen niet iets wat hoog op haar verlanglijstje stond. Ze dacht er zelfs niet eens aan, totdat ze de mooie mysterieuze vrouw in de bus tegenkwam. Ergens in haar hoofd ging er een luikje open en voelde ze bijna de vingers van de oudere vrouw die haar kutje aan het verwennen was. Het was een vrouw met ervaring want ze wist precies haar gevoelige plekjes te vinden en ze had nooit verwacht dat ze zou klaarkomen. Ze was dronken, stond tegen een boom aan en het was frisjes buiten, maar toch kreeg de mooie dame het voor elkaar.

Sarah had er heel veel voor over gehad dat ze minimaal een one-night-stand met haar zou hebben, maar de luidruchtige groep mannelijke kroeggangers die besloten hadden dat het steegje een uitstekende plek was om te gaan pissen, hadden roet in het eten gegooid.

Ze nodigt de donkere vrouw spontaan uit

De mooie donkere vrouw haalde haar uit haar gedachten, want ze tikte haar op haar schouder en zei dat ze er hier uit moest. Ze had een prachtige glimlach op haar gezicht en Sarah stond snel op en zag dat het ook haar uitstappunt was. Ze was zo aan het dagdromen geweest, dat ze niet eens gemerkt had dat ze bij één van de bijgebouwen van de universiteit waren terechtgekomen.

“Oh jee”, zei ze verschrikt en pakte snel haar tas, “hier moet ik ook uit. Dank je wel, anders had ik een stukje terug moeten lopen. Gelukkig dat ik altijd vroeg ben, want anders had ik zeker mijn tentamen gemist.”

Als ze zenuwachtig was, begon ze altijd veel te praten en de mooie donkere vrouw bleef haar met een grote glimlach aankijken en zei:

“Misschien is het dan wel handig dat je naar buiten gaat, voordat de deuren weer dichtgaan.”

“Oh ja, sorry, ik ben ook zo’n doos ook af en toe”, antwoordde ze, terwijl ze snel richting de uitgang liep en uit de bus stapte. Ze begon richting de ingang te lopen en ze zag vanuit haar ooghoeken dat de vrouw dezelfde kant opging. Sarah keek nog een tweede keer toen ze naar binnenliep en het leek wel alsof de vrouw haar volgde. Pas aan het einde van de gang waar ze zaal was waar het tentamen werd afgenomen, ging zij links en sloeg de donkere vrouw naar rechts af.

Ze weet nog steeds niet waarom ze het deed, en zelfs waarom ze het gedurfd had, maar in een opwelling riep ze de vrouw achterna:

“Ik heb nu tentamen, maar zullen we zo koffie drinken als ik klaar ben.”

De mooie vrouw keek om en ze had weer die hele verleidelijke glimlach op haar gezicht en ze zei:

“Dat lijkt me leuk, over anderhalf uur zit ik in coffeeshop aan de overkant. Dan ben ik klaar hier en als het meezit jij ook. Succes met je tentamen.”

Sarah keek haar na en vroeg zich in vredesnaam af wat haar bezielde, zomaar een vreemde vrouw vragen om koffie mee te drinken. Ze had echter het idee dat er een soort van aantrekkingskracht was tussen haar en de mooie donkere vrouw en waarschijnlijk had zij het ook gevoeld. De studente besloot op dat moment om alle andere gedachten van zich af te zetten en zich te concentreren op haar examen. Ze had zich goed voorbereid, dus het zou geen probleem worden en na een uur en een kwartier liep ze met een tevreden gevoel de zaal weer uit. Ze wist dat ze er goed doorheen gekomen was en als het niet een acht of hoger zou zijn, dan zou ze vreemd opkijken.
 
 

Milfs willen neuken
 
 

Hoezo een date?

Ze keek op haar horloge en zag dat ze op tijd was voor haar afspraak met de mooie donkere vrouw en liep snel richting de coffeeshop. Vanaf een afstandje zag ze de onbekende vrouw al op het terras zitten en ze schoof bij haar aan. Ze voelde zich opgelaten, maar door de euforie dat ze haar tentamen goed had gemaakt, was ze minder zenuwachtig dan ze had gedacht.

“Ik ben Zaawaadi”, zei de vrouw, nadat Sarah zich had voorgesteld, “en ik ben blij dat je me op een “date” gevraagd hebt.”

“Een date”, zei Sarah, die zichtbaar verrast was, “ik weet niet precies waarom ik het vroeg, maar je intrigeerde me en het was een spontaan iets. Ik zou het niet gelijk een date willen noemen. Ik val niet op vrouwen.”

“Oh, maar dat doe je wel”, zei de mooie donkere vrouw lachend, “alleen onderdruk je het nog. Ik ben goed in mensen inschatten, zeker vrouwen. Hoe ging je tentamen trouwens?”

Sarah moest even wennen aan de verandering van het onderwerp, want het “date” verhaal klotste nog aardig na in haar hoofd. De vrouw zou toch niet denken dat ze lesbische seks met haar wilde of iets dergelijks. Die gedachten werden snel naar de achtergrond gedrukt toen ze in een geanimeerd gesprek raakten met elkaar. Het bleek dat Zaawaadi een hoogleraar was die een jaar als gastdocent was aangetrokken op de universiteit. Het was haar eerste dag geweest en ze was al blij dat het voorbij was, want het was druk geweest met de tijdelijke verhuizing en alle rompslomp eromheen.

Nadat ze een uur bij de coffeeshop op het terras gezeten hadden, vroeg ze om de rekening en zei:

“Wat denk je ervan, zullen we onze date ergens anders voortzetten. Ik ben nieuw en jij weet de weg, dus ik laat me graag door je leiden.”

Naar het mooie appartement van de donkere vrouw

Sarah sputterde een beetje tegen over het begrip date en dat ze het gewoon gezellig vond, maar de mooie donkere vrouw keek haar alleen maar aan en Sarah moest langzaam toegeven dat dit meer was dan alleen maar gezellig. Zaawaadi pakte haar hand vast en ze liepen richting een studentenkroegje waar het op dat moment van de dag niet zo druk zou moeten zijn. Dat bleek dus wel het geval, er was één of andere borrel, en de twee vrouwen hadden al snel besloten dat ze het niet al te lang zouden uithouden tussen de corpsballen.

“Waarom ga je niet met me mee naar mijn appartement, dat is hier om de hoek en ik heb wijn koud staan in de koelkast.”

Sarah knikte alleen maar en ze liepen hand in hand uit de drukte weg en na vijf minuten stonden ze voor het appartement waar Zaawadi tijdelijk verbleef. Het bleek een nogal duur appartement te zijn en Sarah vroeg zich af waar een hoogleraar dat van kon betalen.

“Dat lesgeven doe ik erbij om scherp te blijven”, zei de mooie donkere vrouw, “ik heb een goedlopende online business erbij waardoor ik me dit kan veroorloven.”

Sarah was op de bank in de huiskamer gaan zitten, met een wijntje in haar handen en ze voelde dat ze aardig opgewonden begon te raken. Ze wist niet waar haar voorkeur voor een vrouw opeens vandaan kwam, want daar had ze normaal echt nooit last van. De mooie vrouw, die naast haar was komen zitten, had echter iets waardoor ze dingen voelde die ze niet vaak tegelijkertijd had. Opwinding, hartstocht, vlinders in haar buik, het verlangen naar een kutje, aanrakingen, tintelingen in haar kutje en kwetsbaarheid.

 
 
xplezier latex en lingerieshop
 
 
Lesbische seks met een donkere vrouw – pagina 2