Donkere Vrouwen, sexy shows, webcamsex


Een geile mature kerstvrouw met grote tieten

We zetten Sandra Otterson, een geile mature kerstvrouw met grote tieten, bij het bericht. Gewoon, omdat het kan. Ze heeft verder niets met de video of het seksverhaal te maken, maar rond deze tijd kan je nooit genoeg naakte of halfnaakte kerstvrouwen hebben. Tenminste, dat vinden wij.

Milfs, geile moeders, webcam sex

Pornoactrice:
Duur: 16:42

Ondeugend daten, spannende date

De originele video bestaat niet meer op Pornhub, dus hebben we een andere gevonden waarin een mature milf de hoofdrol speelt. Ze ziet er sexy uit in lingerie en pijpt haar man klaar. Het seksverhaal is onveranderd gebleven

In de lift met zijn knappe oudere buurvrouw

Zo, en wat ga jij doen met de kerst”, vroeg zijn knappe oudere buurvrouw die bij hem in de lift stond. “Ik durf te wedden dat je met kerstavond de stad in gaat om vrouwen te versieren, of zit ik er erg naast?

Hij ging heel goed om met z’n buurvrouw en ze was altijd zeer geïnteresseerd in zijn veroveringen. Als ze weer eens een vreemde vrouw uit z’n appartement zag vertrekken, dan kon hij er zeker van zijn dat hij door Els, zijn oudere buurvrouw, aan de tand gevoeld zou worden.

George keek haar aan, met een grote glimlach op zijn gezicht. “Ik heb nog niets gepland”, zei hij vrolijk, “ik zit eigenlijk te wachten op een uitnodiging van een knappe buuvrouw, die jij misschien ook wel kent?

Ja, dat oude wijf dat naast je woont”. Els ging mee in George zijn grap, maar was ondertussen stiekem naar complimentjes aan het vissen en George wist die behoefte altijd feilloos in te vullen.

Ze is verre van een oud wijf, om eerlijk te zijn is ze mooier dan een paar van die vriendinnen die ik wel eens mee naar huis neem
Ok”, zei Els, “jij hebt de hoofdprijs gewonnen voor vandaag en die bestaat uit een kopje koffie bij mij, tenminste, als je daar zin en tijd voor hebt

George knikte alleen maar en liep achter Els aan en ging bij haar op de bank in de huiskamer zitten. Hij vond het altijd gezellig bij Els en wat hij zei over haar knapheid, daar was niets van gelogen. Hij zou graag zijn grote pik in haar ervaren kut willen steken, maar hij dacht dat Els een keurige oudere vrouw was, die daar niets van zou moeten hebben. Hij wilde niet het risico lopen dat een poging die kant op hun vriendschap zou verpesten. Dan had hij niemand meer die op z’n kat kon passen als hij weer eens een weekje of een weekend weg moest voor zijn bedrijf, of gewoon gezellig met vrienden op stap.

De buurvrouw geeft inkijk in haar grote tieten

Els was even naar de slaapkamer gelopen en George keek naar haar grote tieten, die zachtjes heen en weer zwaaiden. Hij kon het niet goed inschatten, maar volgens hem had ze haar bh uitgedaan en een extra knoopje van haar blouse losgemaakt. Ze bukte expres voorover toen ze hem nog een kopje koffie gaf en hij had goed zicht op haar mooie mature tieten. Hij kreeg direct een stijve, want er speelde een fantasie door zijn hoofd, waarin zijn oudere buurvrouw en haar mooie tieten de hoofdrol in speelden.

Els keek hem met een glimlach op haar gezicht aan en vroeg met een beetje schorre stem: “vind je het mooi wat je ziet?” George zei zachtjes ja en dat was meer dan genoeg voor Els. “Daar ben ik blij omdit heb ik speciaal voor jou gedaan.”
Ze stopte bij de ingang van de keuken en zei: “ik ga nu naar de keuken met m’n koffie en ga vijf minuten wachten, meer tijd krijg je niet. Als je zin hebt, dan gaat je t-shirt uit en komt zo de keuken binnenlopen. Als je geen zin hebt, even goede vrienden, dan kom ik na vijf minuten weer naar de huiskamer en gaan we verder waar we gebleven zijn.

George had een volle minuut nodig om te bevatten dat zijn oudere buurvrouw hem aanbood om seks te hebben. Hij had vervolgens 10 seconden nodig om zijn t-shirt over zijn hoofd te trekken en richting de keuken te lopen. Daar zat Els, met een kopje koffie in haar handen, en George zag de opluchting op haar gezicht.

Ze wordt gebeft op de keukentafel

Zonder verder iets te zeggen, liep hij naar haar toe en begon haar vol op de mond te zoenen. Hij voelde hoe Els een beetje verkrampte en hij besloot om gelijk om de opgekropte seksuele spanning bij Els te lijf te gaan. Hij hielp haar uit haar strakke jurkje en nam niet eens de tijd om van haar mooie lichaam te genieten. Dat zou later komen, dacht bij zichzelf toen hij Els op de keukentafel hielp en zijn vingers in haar kletsnatte kut liet verdwijnen. Ze was duidelijk opgewonden geraakt van het idee dat ze seks zou hebben met haar veel jongere buurman.

Ze had snel panty’s en jarretels aangetrokken toen ze even naar de slaapkamer was gegaan om haar bh uit te trekken. Els zag dat George daarvan genoot en daarna was het haar beurt om te gaan genieten. Haar jongere buurman begon haar te beffen en dat was iets dat al heel lang geleden was, dat ze dat gevoeld had. Ze begon dan ook luid te kreunen en besloot om niet eens een poging te doen om haar orgasme tegen te houden. Els kwam hard klaar op de tong van George en wist vanaf dat moment instinctief dat ze dit keer geen eenzame kerst zou hebben. Zeker niet als ze al haar ervaring in de strijd gooide en er een onvergetelijke sekservaring voor George van zou maken.

Ze was net een klein beetje bijgekomen van haar eerste orgasme toen George iets deed wat ze nog nooit gevoeld had. Hij begon haar kontgaatje te likken en haar onderlichaam kwam met een schok omhoog. Dit was een gevoel dat ze niet kon beschrijven, maar wat ze wel wist dat het heerlijk was. Vanaf nu af aan zou ze dit aan haar seksbeleving toevoegen en ze was vastbesloten om het ergens in de komende dagen ook bij George te doen en misschien kwam dat moment zelfs sneller dan ze verwacht had.

Op de grond”, zei Els kreunend en George hielp haar van de keukentafel af. Ze ging gelijk op het tapijt liggen en noemde alleen maar het nummer op: “69”. Dat vond George een heel goed plan, want nu was het zijn beurt om de opwinding door zijn lichaam te voelen gieren. Hij bleef het kutje van Els beffen, maar dit keer was zij druk bezig met zijn grote pik. Hij kwam erachter dat haar pijpen op hoog niveau was en het liefst had hij in één keer haar geile mond volgespoten.

Jeezus, George”, zei zijn buurvrouw opeens met een paar kreunen er tussendoor. “Je gaat me weer laten klaarkomen”, de rest van wat ze wilde zeggen ging niet meer, want ze begon hard te kreunen en ze kreeg voor de tweede keer een orgasme.

Ga door, ga door, lik m’n kutje, maak me helemaal gek, ga door”, riep ze luidruchtig en plotseling zag ze allemaal sterretjes en voelde dat de wereld even stopte met draaien. Ze kreeg een orgasme zoals ze nog maar één keer eerder had meegemaakt. De genotsgolven schoten door haar lichaam en gelukkig bleef George gewoon doorgaan met het likken aan haar opgezwollen clitoris, want het werd van een gewoon orgasme een multipel orgasme. Ze bleef aan één stuk klaarkomen, totdat het te gevoelig werd.

Stoppen, stoppen, stoppen”, riep ze hard en ze kronkelde met haar lichaam weg van de heerlijke mond van George. Die was ondertussen gestopt met beffen om zijn oudere buurvrouw de tijd te geven om bij te komen. “Wat was dit heerlijk, maar ik kon echt niet meer lieve schat, het werd te gevoelig”, ze merkte dat ze zich aan het verontschuldigen was bij George, maar die keek haar alleen maar liefdevol aan.

Na een paar orgasmes gaat ze hem heerlijk pijpen

Ga tegen de keukentafel aanstaan”, zei Els een beetje dwingend. Dat vond George niet eens echt onplezierig, want meestal was hij degene die bepaalde wat er ging gebeuren. Op de één of andere manier had hij vaak one-night-stands met vrouwen die van nature onderdanig waren. Dit was dus een welkome afwisseling en hij deed dan ook direct wat er van hem gevraagd werd. De buurvrouw was ondertussen op haar knieën gaan zitten en begon hem te pijpen. Zijn grote pik steigerde in haar mond, dat vond Els heerlijk. Ze voelde dat ze een soort van macht had, zolang zij bepaalde wat er met zijn pik ging gebeuren. Els ging helemaal los op de grote pik en verwende die op een manier die George nog nooit had meegemaakt.

Hij wist nu het antwoord op de vraag wat hij ging doen op kerstavond, liggen op de bank met de geile mond van zijn buurvrouw om zijn grote pik heen. En niet alleen op kerstavond, hij had toch verder geen verplichtingen tijdens de kerst, dus als de buurvrouw het niet erg zou vinden, zou ze drie dagen lang een gevuld kutje hebben.

Hij begon hard te kreunen toen de buurvrouw een stapje verder ging en zijn pik begon af te trekken met haar grote tieten. Dit was altijd al een fantasie van hem geweest, maar de keren dat hij een vriendin met grote tieten in zijn bed had liggen, waren die niet echt geïnteresseerd in tietneuken. Met Els was dat andere koek, die gebruikte juist haar grote tieten om hem sneller naar een orgasme te krijgen.

Het geile pijpen werd voor hem op een gegeven moment teveel, want hij was nog niet klaar met Els en hij had nu geen zin om in haar mond klaar te komen. Hij haalde zijn pik uit haar mond en hielp haar overeind en legde haar weer op de keukentafel en Els, die wist wat er ging gebeuren, deed automatisch haar benen wijd.
Eindelijk die spinnenwebben weg”, dacht ze bij zichzelf toen George in één keer zijn grote pik in haar stootte. Ze had al meer dan twee jaar, sinds haar scheiding, geen seks meer gehad en als het met George niet gelukt was, dan was ze waarschijnlijk gek geworden. Op een gegeven moment was ze alleen maar aan het masturberen, maar een dildo haalde het toch echt niet bij een echte pik.

Hij spuit zijn zaad op haar grote tieten

Ze vond de standjes die ze deden heerlijk en ze was blij dat haar lichaam had besloten dat ze genoeg orgasmes had gehad. De knappe oudere buurvrouw kon zich helemaal concentreren op het neuken. Ze was in staat om met haar kutspieren de pik van George te melken terwijl hij haar hard aan het neuken was. Els was blij dat dit al snel het gewenste effect had, want ze wilde niets liever dan dat haar buurman klaar zou komen. Waar hij dat zouden, mocht hij zelf bepalen, ze vond alles lekker.

Els had verwacht dat er een kans zou zijn dat hij zijn hete sperma op haar grote tieten zou spuiten en ze had het goed ingeschat. Na het neuken was ze weer op haar knieën gaan zitten en pijpte George tot het randje van het orgasme. Die haalde vervolgens zijn pik uit haar mond en richtte die op haar grote tieten. Na een paar rukken begon hij al klaar te komen en voelde Els een heerlijke rilling door haar lichaam gaan toen het zaad op haar borsten terechtkwam.

George stopte nadat hij was klaargekomen zijn grote pik tussen haar tieten en Els trok hem zachtjes af met haar borsten, want ze wist hoe gevoelig het nu voor hem was.

Vervolgens stond ze op en liep naar de huiskamer, ze wenkte George dat hij mee moest lopen. Ze pakte een fles van het drankenkastje en twee glazen, die ze tot aan het randje volschonk.

We hebben wel een borrel verdiend”, zei ze vrolijk, “denk je ook niet?.

George pakte het glas en nam een flinke slok. “Ah, lekker”, zei hij terwijl hij de warme drank door zijn keel voelde glijden. Hij was op de bank gaan zitten en Els kwam dicht tegen hem aan zitten. Met haar hand wreef ze zachtjes over zijn pik en ze was verbaasd dat die gelijk weer stijf werd. Ze was haar ex-man gewend, die na een minuut of zeven neuken klaarkwam en daarna geen stijve meer kon krijgen. Dat was dus met George een ander verhaal.

Geen eenzame kerst voor zijn oudere buurvrouw

Wat denk je ervan als wij samen eens kerst zouden gaan vieren?”, vroeg George met opgewonden stem. “Ik heb verder geen verplichtingen en volgens mij heb jij ook niets te doen

Hij wist dat de dochter van Els naar Australië was geëmigreerd en ongeveer één keer in de drie jaar naar Nederland kwam om haar moeder op te zoeken. Dat bezoek was afgelopen zomer geweest, dus Els had verder niemand om kerst mee te vieren. Ze had alleen het hoognodige contact met haar ex-man en George wist, dankzij hun vele keukentafelgesprekken, dat ze twee hele goede vriendinnen had, die allebei aan de andere kant van het land woonden. Daar wilde ze zich niet aan opdringen tijdens de feestdagen, dus het zou een eenzame kerst voor haar worden.

Ze wilde niets liever dan de kerst met George door te brengen, maar ze kon begrijpen dat hij liever feest wilde vieren met zijn vrienden en vriendinnen van zijn eigen leeftijd. Ze wist daarom met moeite uit te brengen: “nee joh, jij moet lekker achter meiden van je eigen leeftijd aan gaan, dan de hele kerst met zo’n oud wijf opgescheept te zitten. Ik neem je verder niets kwalijk als je dat zou gaan doen en zal de seks die we gehad hebben koesteren. Mocht je ooit nog de behoefte voelen, dan staat m’n deur altijd voor je open

Liever de kans op de seks, dan helemaal geen seks, dacht ze bij zichzelf en ze was dolblij met zijn reactie.

Als je het niet erg vindt, dan breng ik de komende tijd liever met een oud wijf door”, zei hij lachend. Dat was het enige dat Els wilde horen en ze besloot dat het de hoogste tijd werd om weer door te gaan met neuken. Ze liet zich over de grote pik van George zakken en begon hem te berijden. Ze had de leuning van de bank vast en drukte haar grote tieten in het gezicht van George die de hint gelijk doorhad. Hij begon aan haar tepels te likken en haar borsten te kneden terwijl Els hem aan het berijden was. Ze voelde dat haar lichaam er weer helemaal klaar voor was en ze neukte zichzelf en George in het half uur dat volgde naar nieuwe orgasmes toe.

Het beloofde een hele fijne kerst te gaan worden.