De vakantie van Lexi, een toeriste met grote tieten


4.92/5 (12)

Lexi had voor dit jaar een ander soort vakantie voor ogen dan ze normaal had. Al haar vriendinnen hadden al maanden van tevoren hun vakantie gepland en zij had op het laatste moment een all-inclusive-hotel genomen ergens aan de Spaanse kust. Ze had zichzelf twee eisen gesteld waar ze echt aan wilde voldoen en dat was bruin worden en aparte seks hebben. Ze zat niet in een relatie, dus ze hoefde zich niet druk te maken over een jaloerse vriend die alleen thuis zat. Dat gaf haar dus alle ruimte om eens flink te gaan experimenteren. Niemand kende haar, dus ze haar goede naam zou niet in het geding komen, zeker niet als ze zich een beetje sletterig zou gaan gedragen.

Dit klinkt allemaal veel uitdagender dan het in werkelijkheid is, want Lexi is eigenlijk een keurig net meisje. Ze ging elk jaar met keurige cijfers over naar een nieuw leerjaar op school en het ergste dat ze gedaan had was een keer spieken tijdens een examen, waar naderhand van bleek dat ze het helemaal niet nodig had gehad. Na haar middelbare school was ze gaan studeren en na twee jaar hard werken, vond ze wel dat ze een vakantie had verdiend. Theoretisch was ze geen maagd meer omdat ze zichzelf had ontmaagd met een flinke dildo. Dat was het eerste dat ze online gekocht had toen ze op kamers ging wonen.

Ze had wel vriendjes gehad, maar die hield ze tevreden met aftrekken, pijpen en ze liet zich maar al te graag tussen haar grote tieten neuken. Al klinkt vriendjes hier alsof ze een sloot van one-night-stands heeft gehad, dat klopt niet helemaal. Ze heeft in totaliteit drie vriendjes gehad, waarvan eentje haar buurjongen was, waarmee ze altijd doktertje speelde. Het is niet zo dat ze niet genoeg aanbidders heeft, want die staan in rijen van drie klaar om seks met haar te hebben. Haar grote tieten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mannen en ze heeft in de kroeg ook briefjes, met het telefoonnummer van vrouwelijke aanbidders erop, in haar hand geschoven gekregen.

Lexi wil los gaan op vakantie

Al met al is Lexi niet vies van seks, ze is alleen een beetje verlegen en ze maakt zich aan het thuisfront nogal druk over haar reputatie. Buiten dat om heeft ze ook geen tijd voor een vaste relatie, want haar studie en haar bijbaantjes om de studie te betalen, slokken al haar vrije tijd op. De komende acht dagen vakantie zou ze het totaal anders gaan aanpakken had ze zichzelf voorgenomen, maar toen ze eenmaal in haar eentje op het strand lag, durfde ze het toch niet zo goed door te zetten. Er kwamen genoeg leuke jonge mannen langs die een praatje met haar begonnen, maar als ze vroegen of ze die avond mee uit wilde gaan, klapte ze dicht en verzon een smoesje dat haar vriend het niet echt zou kunnen waarderen.

Wat Lexi niet wist, was dat ze de aandacht van een wat ouder koppel had getrokken. De vrouw van het stel, 32 jaar en het uiterlijk van een Playmate, straalde erotiek uit en haar veel oudere echtgenoot van 50 jaar genoot van de aandacht die ze kreeg. Ze hadden een soort van open relatie waar ze goede afspraken over gemaakt hadden. Een slippertje met een jongere man was geen probleem en seks met een vrouw was helemaal geen probleem, zolang haar echtgenoot maar mee mocht doen of mocht kijken. Aangezien ze zeer biseksueel was en seksueel gericht, was dit een perfecte oplossing. Haar man had ook af en toe wel eens seks met een andere vrouw, maar dat waren meestal duurbetaalde escorts omdat hij geen zin had in het hele versierproces, iets waar Jeanette, zijn echtgenote, verzot op was.

Lexi was vanaf dag één dat ze aangekomen was in het vizier van het koppel. Jeanette had al in geuren en kleuren aan haar Henk uitgelegd hoe ze de toeriste met grote tieten zou gaan versieren en dat het niet lang zou duren of hij zou zijn dikke pik in stelling mogen brengen. De knappe dertiger besloot om gelijk in de aanval te gaan en op de tweede dag dat Lexi op het strand lag, pakte ze een handdoek en ging niet al te ver bij haar vandaan liggen. Ze had een boek meegenomen, want ze had gezien dat Lexi nogal van het lezen is, en dat bleek een goede ijsbreker te zijn. Jeanette was nogal vlot als het ging om contact zoeken en ze waren dan ook al snel in een druk gesprek terechtgekomen over literatuur en elkaars favoriete boeken. Lexi vond het heerlijk dat ze aansprak had, want ze had er toch wel tegenop gezien om alleen op vakantie te gaan. Eigenlijk had ze zich er al bij neergelegd dat haar acht dagen zouden bestaan uit op het strand liggen en lezen.

Ontmoeting met Jeanette, een knappe dertiger

Jeanette had uiteindelijk haar handdoek naast die van Lexi gelegd en afgesproken dat ze de volgende dag weer naast elkaar zouden gaan liggen. Stipt om twaalf uur stonden ze met z’n tweeën en hun handdoeken op het terras van het hotel, en liepen ze naar het strand dat bij het complex hoorde. Ze waren al druk aan het ratelen en Lexi vond het heerlijk om een vriendin, al was het maar voor een korte periode, gevonden te hebben. Ze lagen dit keer gelijk naast elkaar en Jeanette vroeg of Lexi zonnebrand op wou smeren. De knappe vrouw had haar bikinitopje uitgedaan en Lexi zag dat ze een paar ronde stevige borsten had, een cup C waarschijnlijk. Eerst deed ze de rug van Jeanette, die zich vervolgens omdraaide en vroeg of Lexi ook de voorkant in wilde smeren. Op een vreemde manier was Lexi opgewonden geraakt van deze mooie vrouw en voldeed maar al te graag aan het verzoek. Ze stopte toen ze met haar handen bij de borsten van Jeanette was aangekomen en durfde haar bijna niet aan te kijken.

Gewoon doorgaan hoor“, zei Jeanette, “het zijn gewoon borsten, die heb jij ook.

Lexi keek schichtig om zich heen, bang dat iedereen op het strand naar haar aan het kijken was, maar ze waren op een afgelegen plekje gaan liggen en niemand besteedde aandacht aan de twee vrouwen. Ze deed een klodder zonnebrandolie op haar handen en begon de mooie strakke tieten van Jeanette in te smeren. Ze was er net even te lang mee bezig en dat merkte Jeanette direct op. Ze had eigenlijk nog willen wachten met het versieren van Lexi, maar ze besloot gelijk daad bij woord te voegen.

Zo“, zei ze kordaat, “nu ben jij aan de beurt. Ga maar liggen en doe je topje af.

Toeriste met grote tieten wordt gevingerd op het strand

Lexi aarzelde, maar bedacht zich toen wat ze zich had voorgenomen en ze deed resoluut haar topje af, waardoor haar grote tieten de vrijheid kregen. Jeanette begon gelijk aan de voorkant te smeren en zei: “wat heb jij mooie grote tieten. Ik zou het helemaal niet erg vinden als die van mij ook wat groter waren. Vind je het erg als ik er even mee speel?” Lexi was blij dat die knappe vrouw haar tieten mooi vond en ze knikte instemmend. Jeanette begon uitgebreid haar tieten in te wrijven en erin te kneden. Lexi kon een paar kreunen niet onderdrukken, want ze had zeer gevoelige borsten. Ze voelde dat ze een kletsnat kutje kreeg en ze wilde het liefst terug naar haar hotelkamer rennen om met haar dildo aan de gang te gaan.

Ze had echter buiten Jeanette gerekend die voor een spontane oplossing zorgde. Ze pakte een extra handdoek en legde die over het onderlichaam van Lexi heen en ging dicht naast haar liggen. Ze liet haar hand in het bikinibroekje van Lexi verdwijnen en had direct al haar clitoris gevonden en begon er zachtjes over te wrijven. Vanaf een afstandje leek het net alsof de twee vrouwen druk met elkaar in gesprek waren, alleen als je er naast stond, zag je een hand onder de handdoek bewegen.

Lexi keek Jeanette met grote ogen aan en ze bewoog onwillekeurig met haar onderlichaam, want haar clitoris schoot genotsschokjes door haar lichaam heen. Ze voelde dat het niet de eerste keer was dat Jeanette een andere vrouw gevingerd had, want het was nog beter dan dat ze zelf aan het masturberen was. Ze keek Jeanette met ogen aan die vol lust stonden en kreeg vervolgens haar mond vol op haar lippen. Ze was een beetje overweldigd, maar gaf er aan toe toen Jeanette haar tong voorzichtig naar binnen duwde. Ze liet deze mooie vrouw helemaal haar gang gaan en ze drukte haar onderlichaam omhoog toen het orgasme in volle kracht door haar lichaam denderde. Ze had haar ogen dichtgedaan en ze was zwaar aan het kreunen. Nadat de genotsgolven een beetje weggeebt waren, deed ze haar ogen open en keek in het glimlachende gezicht van Jeanette.

Vlug“, zei die, “we moeten naar het hotel, want we hebben geloof ik een beetje de aandacht getrokken van een paar mensen.

Lexi keek langs haar heen en zag in de verte een paar mensen die hun kant op wezen en druk aan het gebaren waren. De twee vrouwen stonden vlug op en net toen de eerste man besloten had om hun richting uit te lopen, renden ze het pad naar het hotel op en verdwenen snel naar binnen, richting de lift. Jeanette drukte het knopje van de verdieping in waar haar hotelkamer zich bevond en in de verte zagen ze de man het hotelpad op komen lopen. Ze waren blij de lift er eindelijk was en dat de deuren eindelijk dichtgingen. Ze renden naar de kamer van Jeanette toe en daar aangekomen barsten ze allebei in lachen uit en lieten ze zich op het bed vallen.

Beffen in de hotelkamer

Waarschijnlijk vond hij de show wat te kort duren of zo“, zei Jeanette nog een beetje nahikkend. “Had hij maar meer moeten betalen, dan had hij kaartjes op de eerste rij gehad voor de rest van de show.” Nadat ze dat gezegd had stond ze op en trok haar bikinibroekje uit en plotseling was de seksuele spanning te snijden, en Lexi liet het toe dat Jeanette ook haar broekje uittrok. De mooie vrouw deed de benen van Lexi uit elkaar en verdween met haar hoofd ertussen. Lexi gilde het bijna uit toen ze de tong van Jeanette op haar clitoris voelde. Ze was, ondanks het rennen, nog steeds een beetje gevoelig van haar eerste orgasme en het leek wel alsof er sterretjes in haar hoofd ontploften. Ze duwde haar kutje tegen het gezicht van Jeanette aan, die met haar tong de druk op haar clitoris opvoerde. Lexi maakte altijd geluid als ze seks had en dit was zo speciaal dat als er mensen in de andere hotelkamer zouden zitten, ze de jonge vrouw door de muren heen konden horen. Ze hadden ook precies aan kunnen geven wanneer het orgasme van Lexi begon, want het: “oh God ja“, “ooowwhhhh” en “jeeeezzzuuuusss” verraadde haar een beetje.

Lexi drukte haar benen dicht tegen elkaar aan en Jeanette zat even met haar hoofd vast tussen de dijen van Lexi. Met kracht duwde ze de benen van Lexi uit elkaar en ze boog zich over het gezicht van haar nieuwe minnares. Ze gaf haar weer een tongzoen en Lexi werd nog geiler van het vocht van haar eigen natte kutje, dat ze proefde toen Jeanette met haar tong haar mond binnendrong. Ze beantwoordde de kus en pakte het hoofd van Jeanette stevig vast. Daarna deed ze iets wat ze nooit van zichzelf verwacht zou hebben, maar als je A zegt, moet je ook B zeggen, was haar redenatie.

Ze duwde Jeanette op bed en begon vanaf haar nek naar beneden te zoenen. Ze nam de heerlijker ronde tieten in haar mond en was ondertussen met haar hand naar het kutje van Jeanette gegaan. Ze had nog nooit seks met een vrouw gehad, maar ze besloot om gewoon de dingen te doen die ze zelf ook lekker vond als ze aan het masturberen was. Nadat ze klaar was met de borsten van Jeanette ging ze, al zoenend, verder met haar mond naar beneden tot ze bij het kale kutje was aangekomen. Ze deed met haar vingers de kutlippen een beetje uit elkaar en had met haar tong al snel de opgezwollen clitoris van Jeanette gevonden. Ze begon hard te likken, maar dat was net even te voor Jeanette die zei dat ze zachtjes moest beginnen. Ze volgde de aanwijzingen van de knappe brunette op en al snel hoorde ze alleen nog maar gekreun vanaf het hoofdeinde van het bed komen. Ze nam er de tijd voor en toen ze een beetje doorhad wat Jeanette lekker vond, wisselde ze wat sneller en langzaam likken af. Telkens als ze voelde dat Jeanette op het punt van klaarkomen stond, stopte ze even met likken en als het gekreun wat zachter werd, ging ze er weer tegenaan. Op een gegeven moment voelde ze dat Jeanette haar orgasme niet langer in kon houden, cirkelde ze met haar tong stevig over de clitoris heen, met als gevolg dat dit keer haar hoofd klem zat tussen een paar dijen. Jeanette kwam keihard klaar en dat door een jonge vrouw die nog nooit van haar leven iemand gebeft had.

De man van Jeanette wil kijken

Was het goed?“, hoorde ze naast zich en keek de kant uit waar het vandaan kwam. Lexi lag verwachtingsvol naast haar en was duidelijk op zoek naar bevestiging.

Je gaat me niet vertellen dat je nog nooit een vrouw gebeft heb?“, zei Jeanette nog een beetje nahijgend. “Ik ben nog nooit zo lekker gebeft.” Ze had niet eens een fake orgasme gehad, want ze was gewoon echt goed klaargekomen.

Lexi keek haar vol trots aan en zei dat het de eerste keer was dat ze een kutje had gelikt, maar dat het zeker niet de laatste keer zou zijn. Jeanette gaf haar een zoen op de mond, stond op en liep naar de badkamer, want ze moest vreselijk nodig plassen. Lexi keek haar na en genoot van haar heerlijke kontje, het leek wel alsof ze vlinders in haar buik voelde, want ze was spontaan verliefd geworden op deze mooie vrouw.

Ze hoorde de douche aangaan en na een minuut of tien kwam Jeanette, die een handdoek om zich heen had geslagen, weer de kamer binnenlopen.

Weet je“, zei ze, “we kunnen nog de hele dag seks hebben, maar er is een maar.

Ik heb een echtgenoot en daarvan mag ik seks hebben met andere mannen of vrouwen. Als het met andere vrouwen is, dan wil hij als het even kan kijken naar de seks en eventueel ook meedoen. Maar alleen als je dat wilt.

Lexi liet het even op zich inwerken en dacht dat zo’n mooie vrouw ook een mooie man zou hebben, dan zou ze het helemaal geen verkeerd idee vinden.

Ik weet dat het raar klinkt“, zei Lexi, “maar ik geloof dat ik spontaan verliefd op je ben geworden. Dus als jij je man erbij wil hebben, dan vind ik dat geen enkel probleem.

Je weet dat hij boven de 50 is“, zei Jeanette voor alle zekerheid. Het mocht niet zo zijn dat die mooie jonge vrouw die net een liefdesverklaring aan haar had gegeven, voor onverwachte verrassingen zou komen te staan.

Ze zag Lexi even denken, want dit overviel haar een beetje, maar ze knikte uiteindelijk instemmend.

Bel hem maar op“, zei Lexi, “dan mag hij zien hoe ik je voor een tweede keer naar een orgasme bef.

Allebei de vrouwen barsten in lachen uit en Jeanette liet de handdoek van haar mooie lichaam glijden en liep naar het nachtkastje waar haar mobieltje lag. Ze belde haar echtgenoot op en keek vervolgens Lexi aan, ze moest eerlijk toegeven dat ze ook gevoelens begon te ontwikkelen voor deze jonge vrouw. Ze liep naar Lexi toe en de twee begonnen heftig te zoenen.

Je hoeft niets te doen waar je geen zin in hebt, zei Jeanette nogmaals toen er op de deur geklopt werd.

Meer geile seks in het volgende deel van dit seksverhaal

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , ,

Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Mariposa, grote borsten, gaat naakt in de heuvels

De vriend van Mariposa is vogelspotter en hij is bijna elk weekend op pad om de geelgestreepte duikvink of de...

Sluiten