Oma zoekt sex

Knappe Latina met grote tieten

Als je het strakke jurkje ziet dat Cassidy Banks aanheeft, dan weet je dat daar een heel mooi en strak lichaam onder zit. Haar grote borsten puilen bijna uit het zomerjurkje en je hoort ze nog net niet een zucht van verlichting slaken als ze uiteindelijk uit hun bh bevrijd worden.

Milfs willen neuken

Pornoactrice: Cassidy Banks
Duur: 08:14

?wi=339495&ws=seme

Latina studente met grote borsten

Cassidy Banks is een knappe Latina studente die een paar mooie grote borsten heeft. Ze heeft net tentamen gedaan en ze weet dat ze die slecht gemaakt heeft. De geile Latina besluit om er op voorhand voor te zorgen dat ze minimaal een voldoende krijgt. Ze weet dat haar hoogleraar zijn ogen niet van haar grote borsten af kan houden en het duurt dan ook niet lang voordat hij zijn hoofd tussen haar grote blote tieten heeft gestopt.

Ze pikt het goede moment uit en net voordat ze gaan neuken, vraagt ze hoe het zit met haar cijfer. Ze weet dat hij op dat moment niet meer te houden is en op alles ja zegt wat ze aan hem vraagt.

“Je krijgt een voldoende”, hijgt hij en gaat met zijn mond naar haar kutje. Ze had dit niet verwacht en het duurt dan ook niet lang voordat ze hard klaarkomt. Als ze op haar knieën gaat zitten om hem ook oraal te gaan verwennen, krijgt ze een blinddoek voor, wat het alleen nog maar opwindender maakt. Ze pijpt hem keihard en gaat vervolgens met haar rug op zijn bureau liggen, want ze vindt het de hoogste tijd dat ze geneukt wordt en ze wil hem waar voor z’n geld geven.

Dat laatste is wederzijds, want haar hoogleraar blijkt een fantastische minnaar te zijn en na twee orgasmes kan ze niet meer en gaat weer op haar knieën voor hem zitten. Ze wil dat hij op haar grote tieten klaarkomt en dat is precies waar hij ook aan zat te denken.

Nadat ze zich allebei weer hebben aangekleed, vraagt ze tussen neus en lippen door of hij die avond wat te doen heeft. Nadat hij nee schudt met zijn hoofd, geeft ze hem haar kaartje en zegt dat ze dan verder kunnen gaan, waar ze nu mee gestopt zijn.

Hij kijkt naar haar als ze heupwiegend het klaslokaal uitgaat en belt vervolgens met zijn vrouw dat hij die avond tot laat moet overwerken. Zo’n kans laat hij niet aan zich voorbij gaan.