Faith, grote stevige borsten, gaat naakt bij haar hutje op de hei

4.5/5 (2)

Faith is een knappe brunette die een paar grote stevige borsten heeft. Buiten dat heeft ze ook nog een hutje op de hei waar ze naar toe gaat als ze behoefte heeft om na te denken wat haar plaats in het universum is en waarom ze op deze wereld is. Dat gaat wat lastiger in een gemiddelde Starbucks, vandaar dat ze de rust opzoekt om haar spirituele zoektocht in goede banen te kunnen leiden.

Faith en haar hutje op de hei

Meestal gaat ze er op vrijdagmiddag naar toe en kleedt ze zich helemaal uit. Ze vertrekt dan de zondag erop, nadat ze zich heeft aangekleed natuurlijk. Dan is het een week lang aanpoten totdat ze weer haar rustmoment kan pakken. Af en toe neemt ze een man mee om gezamenlijk te mediteren, maar op de één of andere manier eindigt dat toch altijd in neuken. Want ga er maar eens aanstaan, zo’n knappe vrouw tegenover je en dan proberen te mediteren zonder een stijve te krijgen.

Schrik er trouwens niet van dat ze af en toe wat boos kijkt, tussen haar geile blikken door. Dat komt waarschijnlijk omdat ze dan even in een existentiële crisis zit.


Faith, naakt bij haar hutje op de hei
(391 bezoekers, 2 bezoekers vandaag)

Stemmen, waarom niet?
Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jessika Jinx
Jessika Jinx trekt buiten haar doorkijklingerie uit

Jessika Jinx is een knappe brunette die een paar grote tieten heeft. Ze trekt buiten haar sexy witte doorkijklingerie uit....

Sluiten