?wi=339495&ws=seme

Een elegante mooie lange jurk en mooi naakt

468

Babes: Kris Art

Kris Art een prachtige mooie vrouw met stevige grote borsten

Kris Art is een prachtig roodharige vrouw die een strak figuur en een paar mooie stevige borsten heeft. Dan moeten we het nog over haar strakke kontje en mooie benen hebben, die ze gelukkig ook nog uit elkaar doet. Dat is toch de beste manier om goed zicht op haar lekkere kutje te krijgen. De knappe jonge vrouw heeft online een elegante mooie lange jurk gekocht, omdat ze naar een feestje toegaat waar verwacht wordt dat je in stijl gekleed bent. Ze heeft de mooie lange jurk zorgvuldig uitgekozen en ze moet zeggen dat ze er goed uitziet als ze zichzelf in de spiegel bewonderd. Ze had geen bh aan toen ze hem aantrok en het beviel haar wel wat ze zag. De mooie vrouw wist alleen niet of ze er mee weg zou komen op het feest, want waarschijnlijk zou ze een paar oudere mannen een hartverzakking bezorgen met haar prachtige decolleté.

Kennen we haar ergens van?

Nee, we kennen Kris Art nergens van, maar we zijn heel erg blij dat we haar virtueel ontmoet hebben. Dat betekent dat we naar andere linkmogelijkheden moesten gaan zoeken en dat zijn andere heerlijke vrouwen geworden die een mooie lange jurk aanhebben. Daria Glower bijvoorbeeld die een hele sexy lange jurk aanheeft. De lange rode jurk van Yesenia Bustillo is waarschijnlijk niet bedoeld om mee over straat te gaan, want de billen blijven zo goed als bloot. Het enige jammere is dat ze de jurk gelijk al uitdoet maar dat heeft ook weer zijn voordelen, want Yesenia is een bloedmooie vrouw die er naakt fantastisch uitziet. Je ziet gelijk dat ze ook de billen heeft om die mooie rode jurk mee te vullen. We gaan het nog sexier maken als het om lange jurken gaat en de lange witte doorkijkjurk die Brea Daniels aanheeft, past precies in dat plaatje.

Voor de mannen en vrouwen die meer willen als het om lange jurken gaat, verwijzen we je naar de speciale pagina’s die er mee volstaan.