Een rijpe oudere vrouw, lingerie en grote tieten, naakt


4.5/5 (8)

Alexia Blue is de rijpe oudere vrouw met grote tieten in het verhaal. Ze heeft geile lingerie aan en gaat vervolgens naakt. Ze doet je denken aan de secretaresse van je baas, de vrouw die alles onder controle heeft en wil je bij de baas komen moet je eerst langs haar. Meestal heeft ze een strak mantelpak aan, met net één knoopje teveel open waardoor je in een glimp iets van haar grote borsten te zien krijgt.

Rijpe oudere vrouw, grote tieten, naakt

Met een kuchje en “hier is mijn gezicht” ben je weer helemaal scherp en alert en vraag je een beetje timide of je de baas mag spreken. Ze laat je voor straf een kwartier lang wachten en laat je vervolgens zijn kantoor ingaan. Het is al een klotedag en nu moet je ook nog eens gaan vertellen dat er ergens een “fuck-up” heeft plaatsgevonden.

De baas blijkt bijzonder mild gestemd want zijn secretaresse had de “fuck-up” al ontdekt en laten weten dat het niet jouw schuld was. Er werd ondertussen aan het probleem gewerkt en hij bedankte je dat je hem het kwam vertellen en niet gelijk naar collega’s begon te wijzen. Met een brede glimlach liep je het kantoor uit en wilde net de secretaresse gaan bedanken, die haar vinger op haar lippen deed, ten teken dat je even je mond moest houden. Ze schoof je een papiertje toe met daarop de naam van een kroeg, twee straten verderop. Daaronder stond “na werktijd” en vervolgens vroeg ze vriendelijk of je er nog iets was en wees ondertussen naar de deur.

Zo kon het gebeuren dat je om zes uur die middag in de kroeg zat aan een biertje en alles van die dag nog eens voorbij liet komen in je hoofd. Als Alexia het niet geregeld had, dan zou het slecht af hebben kunnen lopen en had het misschien wel je baan gekost. Vervolgens gingen je gedachten naar haar grote borsten en vroeg je jezelf af hoe ze rijpe oudere vrouw er uit zou zien in lingerie.

Krijg ik niet iets te drinken?“, haalde je uit je dagdroom over sex en de mond van Alexia die met je pik bezig was. Je draaide je om en keek in het gezicht van de secretaresse, dat een stuk minder streng bleek te zijn dan onder werktijd. Net toen je iets wilde gaan bestellen keek Alexia je indringend aan en zei met een toon die geen tegenspraak duldde: “laat ook maar, ga je mee, dan gaan we naar mijn huis“.

Gedwee liep je achter haar aan en stapte in haar snelle Mini en binnen een minuut of tien, waarin er niets gezegd werd, stonden jullie voor een kast van een huis in het rijke gedeelte van de stad. Je mond viel bijna open van verbazing en je was nu toch wel benieuwd naar wat een secretaresse precies op haar loonstrookje te zien kreeg.

Alexia zag je verbazing en zei alleen maar: “aan de scheiding overgehouden” en liet je door de grote deur naar binnen. In de huiskamer aangekomen, een soort van balzaal, werd je op een stoel gezet en begon de geile secretaresse op leeftijd aan een opwindende striptease.

Je kijkt altijd naar mijn tieten“, zei ze met een hese stem, “zou je ze in het echt willen zien“. Je kon alleen maar knikken, een teken voor Alexia om haar bh uit te doen en om met haar benen wijd op de bank te gaan zitten. “Je bent de eerste na mijn ex-man, dus zorg dat het een beetje goed wordt“, zei ze alleen maar op de dominante toon die je wel van haar gewend was. In een razend tempo waren de kleren van je lichaam verdwenen, ze zou zich eens kunnen bedenken, en gleed je keiharde pik in de kletsnatte kut van deze geile, oudere, milf.

Het bleek dat Alexia de volgende dag vrij had geregeld voor jullie allebei, en dat was een goed plan. De paar spullen uit je kleine appartement waren binnen no-time verhuist. Je kwam net met de laatste doos de gang in lopen toen de geile oudere vrouw op haar knieën ging en vervolgens je broek open knoopte. Ze nam je pik, die direct stijf was geworden, in haar ervaren mond en zoog je binnen vijf minuten naar je orgasme toe. Het hete zaad dat je in haar keel spoot, slikte ze allemaal keurig door.

Welkom in je nieuwe huis, schat“, zei Alexia terwijl ze geil omhoog keek. Je zag dat er een straaltje sperma uit haar mondhoek liep en op haar grote tieten terechtkwam.

Eindelijk deed je ook eens mee aan een trend, de minnaar zijn van een oudere rijpe vrouw. Met dat leeftijdsverschil van een jaartje of 20 hoorde je er nu helemaal bij.

Geile rijpere oudere vrouw met grote tieten geile-mature-milf-met-grote-tieten-02 geile-mature-milf-met-grote-tieten-03 geile-mature-milf-met-grote-tieten-04 geile-mature-milf-met-grote-tieten-05 geile-mature-milf-met-grote-tieten-06


Seksdating Senioren

geile-mature-milf-met-grote-tieten-07 geile-mature-milf-met-grote-tieten-08 geile-mature-milf-met-grote-tieten-09 geile-mature-milf-met-grote-tieten-10 geile-mature-milf-met-grote-tieten-11 geile-mature-milf-met-grote-tieten-12 geile-mature-milf-met-grote-tieten-13 geile-mature-milf-met-grote-tieten-14 geile-mature-milf-met-grote-tieten-15

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 9.548


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Knappe brunette met grote borsten, Lila Roma, is temperamentvol

Lila Roma, knappe brunette met grote borsten, ziet er lief maar ook temperamentvol uit. Het type vrouw dat eerst graag...

Sluiten