Knappe vrouw, meestal in het middelpunt van de belangstelling 📷


In de categorie “open deur en is het een 1-april grap?“, heeft een wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat een knappe vrouw meestal in het middelpunt van de belangstelling staat. De onderzoekers zijn alleen nog niet in staat om het waarom daarvan te verklaren. Dat doen wij wel voor ze onder de NSFW-balk onderaan dit bericht.

Knappe vrouw, middelpunt van de belangstelling

De wetenschappers van de universiteiten van Oxford en Otaga in Nieuw-Zeeland vroegen aan een groep van 172 personen om zichzelf te beoordelen op een schaal van aantrekkelijkheid. Daarna kregen de deelnemers de kans om gezellig met elkaar te kletsen in dezelfde ruimte. Dat werd allemaal gefilmd en het bleek dat mensen groepjes vormden met andere die op het fysieke vlak dezelfde eigenschappen hebben. Mensen die een hoge score gaven aan zichzelf als het ging om aantrekkelijkheid waren vaker terug te vinden bij de groepjes andere knappe proefpersonen.

Verder kwam uit de studie naar voren dat aantrekkelijke vrouwen meestal in het middelpunt van de belangstelling staan in sociale groepen. Volgens professor Jamin Halberstadt wilden ze eerst weten of mensen hun gesprekspartners selecteren op basis van de fysieke eigenschappen die ze delen zoals geslacht of aantrekkelijkheid. Daarnaast wilden ze ook graag weten of de positie van individuen in een groep worden bepaald door deze fysieke eigenschappen.

NSFW-Balk. Waarom zou een knappe vrouw toch in de belangstelling staan?

Als de wetenschappers even de moeite genomen hadden om met ons te bellen dan was het hele onderzoek overbodig geweest. We hadden zelfs antwoord gegeven op de vraag waarom een knappe vrouw in het middelpunt van de belangstelling staat.

Omdat ze knap is, duh! Daar komen mannen vanzelf op af want die willen neuken. Vrouwen komen op een knappe vrouw af omdat ze in een groepje nog meer mannen aantrekken die willen neuken.

Neem onderstaande brunette met een lekker kontje en geil grote tieten. Als je die in een ruimte zet staan er binnen no-time andere knappe vrouwen met grote tieten omheen en worden ze omcirkeld door mannen die graag seks met ze zouden willen hebben.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 859


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Extreme seksvideo Deense tieners massaal gedeeld

De politie van Denemarken heeft twee mensen beboet die een extreme seksvideo hebben gedeeld, waarin minderjarige tieners seks met elkaar...

Sluiten