Stephanie Christine, grote borsten, heeft een geil brilletje op


4.67/5 (6)

Het brilletje dat Stephanie Christine opheeft is op zichzelf dan misschien wel niet geil; het is gewoon een brilletje. In combinatie met de blonde Playmate met grote borsten wordt het opeens een heel ander verhaal. Dan spat het geil er vanaf zogezegd, of erop, dat kan ook. Hangt er vanaf of je de gelukkige bent die over haar gezicht heen mag klaarkomen omdat je haar vriendje bent ofzo.

Geil brilletje

Dat is namelijk wel het gevoel dat deze blonde schoonheid oproept. Ergens tijdens de seksuele avonturen met haar moet je natuurlijk ook haar gezicht geverfd hebben. Als je dan toch met haar naar bed gaat kan je het net zo goed gelijk goed doen. Als het een beetje meezit kan je daarna een goed gesprek met haar gaan beginnen over moederborden, geluidskaarten, WOW of het jailbreaken van je iPhone.

Door het brilletje ziet ze eruit alsof dat haar grote hobby’s zijn. Waarschijnlijk wel wat in eerste instantie heb je haar weten te versieren door je verzameling Pokemon kaarten op tafel te gooien. Toen ze daarna zowat van haar stoel afdreef wist je dat het wel goed zou komen met wat van je zaad op haar geile brilletje.

stephanie-christine-geile-blonde-playmate-01 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-02 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-03 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-04 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-05 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-06 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-07 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-08

stephanie-christine-geile-blonde-playmate-09 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-10 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-11 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-12 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-13 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-14 stephanie-christine-geile-blonde-playmate-15

 

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 13.529


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Catie Minx heeft een fles in haar kutje

Toen we Catie Minx voor het eerst tegenkwamen had ze nog gewoon een Batman-bikini aan of was ze heel kleurrijk...

Sluiten