Neuken likeur past niet bij verantwoorde alcoholmarketing 📷


De alcoholbranche is niet blij met de reclame-uitingen van de Neuken Likeur. Brancheverenigingen Spirits NL en Stvia vinden het niet bij verantwoorde alcoholmarketing passen. De reden om een klacht in te dienen bij de Reclame Code Commissie.

Bij Neuken Likeur vinden ze van wel

De brancheverenigingen vinden de merknaam van de likeur eigenlijk niet kunnen, maar daar gaat hun klacht niet over. Volgens hen zouden richt de reclame zich teveel op een jonge te doelgroep, en dat is naar hun idee niet toegestaan. De rechter moet hier een beslissing over nemen en tot die tijd zijn ze bij “Neuken Likeur” niet van plan om hun naam te veranderen of hun marketing aan te passen.

We worden daarom nog steeds verblijd met teksten als “Neuken = Lekker” en “Waarom heeft Sinterklaas zo’n grote zak?

Op de redactie zijn we een grote fan van Neuken Likeur omdat we er graag een paar wegtikken als we donderdag aan het begin van de middag aan de VriMiBo beginnen. Verder is het natuurlijk dolkomisch om aan een knappe barvrouw te vragen of een rondje neuken wil doen. Het bedrijf achter de “Neuken Likeur” mag overigens gerust contact met ons opnemen, want als we hier ergens goed in zijn is het de combinatie van woordspelingen en seks. Zeker als er ook nog eens alcohol bij komt kijken.

Wat te denken van: “Neuken, thuis of in de kroeg” of “Neuken, je hebt er geen blauw pilletje voor nodig” en natuurlijk “Neuken maakt zelfs een preutse huisvrouw geil.” We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en mochten jullie de bovenstaande teksten ergens tegenkomen als reclame, dan zijn ze of gejat of ze hebben een kratje “Neuken” opgestuurd naar de redactie.

NSFW-Balk. Lesbische seks in de kroeg

We kunnen ons voorstellen dat na een paar rondjes “Neuken” sommige vrouwen supergeil worden. Best lastig als je alleen met je vriendin in de kroeg zit en er verder geen mannen te bekken zijn. Dorothy Black en Cindy Dollar hebben daar de perfecte oplossing voor gevonden en neuken gewoon met elkaar. Het is het slag vrouwen dat altijd een grote vibrator of dildo in hun handtasje heeft zitten, dus werd het nog een heel gezellig avond aan de bar.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , ,


Aantal keer bekeken: 392


Author: Redactie

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kagney Linn Karter, luxe huisvrouw
Kagney Linn Karter, geile luxe huisvrouw heeft seks nodig

Kagney Linn Karter is een geile luxe huisvrouw die geen genoeg kan krijgen van seks. Gelukkig heeft ze een rijke...

Sluiten