Ik ga eindelijk met haar neuken

 

 
xplezier latex en lingerieshop
 

Mijn kans vakkundig om zeep geholpen

Vanaf het moment dat ze naast me kwam zitten in de eerste klas van de middelbare school was ik verliefd op haar. Emily mijn fantasie- en droomvrouw en wilde ik niets liever dan haar neuken en de meest opwindende seks met haar hebben. Ze is nu nog steeds de vrouw van mijn dromen en ik had de kans om met haar te gaan, maar die wist ik vakkundig om zeep te helpen. Ik dacht altijd dat ze een paar maatjes te groot voor me was, ze behoorde bij de populaire groep en ze was gewoon superknap.

Ik behoorde niet tot de nerds of iets dergelijks, maar ik zat ook weer niet bij de populaire groep. Mijn doel was om zo onopvallend mogelijk door mijn middelbare schooltijd te komen en dat ging me goed af. Zo goed, dat ik mezelf kansloos achtte bij de mooie Emily en elk signaal van haar kant verkeerd wist te interpreteren en het hopeloos verprutste met haar. Uiteindelijk begon ik een heel klein beetje door te krijgen dat ze me misschien wel eens leuk kon vinden en raapte ik al mijn moed bij elkaar om haar op een date te vragen.

Het had het script van een slechte romantische film kunnen zijn, want toen ik naar haar toeliep zag ik nog net dat ze stond te zoenen met de meest populaire jongen van de school. Tenminste, ik dacht dat ze stonden te zoenen, maar naderhand bleek het alleen een vriendschappelijke kus te zijn. Ik draaide me gelijk om en liep weg van de grootste kans van mijn leven op een relatie met de vrouw van mijn dromen.

We verloren elkaar uit het oog

Ze vertelde me later dat ze me had zien staan en hem snel had afgewimpeld omdat ze het idee had dat ik haar mee uit zou vragen. Ze had zoveel niet al te subtiele hints gegeven, dat zelfs ik het naar haar idee door zou moeten hebben. Ik was echter zo snel verdwenen en daarna gaf ze het op. Het was de dag voor de zomervakantie en ik was niet meer te bereiken. Ze had me namelijk nog geprobeerd te bellen en me zelfs een email gestuurd, die ik zonder te lezen had weggegooid. Ik zwolg in mijn zelfmedelijden en besloot om de knappe brunette uit mijn hoofd te zetten.

Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan, want na de zomervakantie ging ik studeren ergens aan de andere kant van het land. Ik had een druk sociaal leven, zelfs af en toe een vriendin, maar die maakten allemaal geen kans omdat ze Emily niet waren. Ik had via via gehoord dat ze rechten was gaan studeren in Amsterdam en ik deed een studie computerwetenschappen. Nog een teken dat we eigenlijk niet voor elkaar bestemd waren.

Nog steeds over haar fantaseren

Ik rukte me ondertussen wel regelmatig af met haar als mijn droomvrouw. Ze ging voor me op haar knieën en pijpte me klaar en ik mocht zelf kiezen of ik in haar mond of op haar gezicht klaar zou gaan komen. Vervolgens kon ik haar neuken en liet ze zich zelfs in haar kontje neuken. Een fantasievrouw is wel makkelijk, want die doet alles wat je wil, maar het lege gevoel dat ik in me had wist ze niet weg te krijgen.

Een relatie met een vrouw die op haar lijkt

Na drie jaar had ik een vriendin gevonden die me aan haar deed denken en waar ik een relatie mee had die langer dan een maand duurde. De seks met haar was niet spectaculair te noemen, maar we pasten goed bij elkaar en dat verwarde ik met houden van. Ze bleef tot aan het einde van mijn studie bij me en toen besloot ze dat ze meer wilde zien van de wereld en zette ze me aan de kant. Je zou verwachten dat ze ging reizen om haar droom werkelijkheid te laten waren, maar het enige reizen dat ze deed was van man naar man. Ze gaf toe aan haar innerlijke slet en het bleek dat ze daar tijdens onze relatie ook al een tijdje mee bezig was. Ik zat met twee mannelijke huisgenoten in een eengezinswoning tijdens mijn studie en het bleek dat ze zich door allebei keihard had laten nemen. Eerst apart en daarna zelfs tegelijkertijd.

Ze hadden het me in een dronken bui verteld en het bleek dat de seks in ieder geval niet saai was geweest. Daarna had ze een relatie met mijn beste vriend en zelfs met een vrouw. Ik besloot dat het de hoogste tijd werd dat ik van omgeving ging veranderen en nam de eerste de beste baan aan die me aangeboden werd. Absoluut geen slechte baan, want het was goedbetaald en er was zelfs een luxe appartement voor me geregeld met een zeer betaalbare hypotheek. Daarnaast had ik ook nog een dijk van een leaseauto en verdiende ik meer dan ik op kon maken en kon op die manier aardig sparen.

Er ingeluisd door mijn zus en ik ben haar dankbaar

Het bedrijf was gevestigd in Amsterdam en mijn appartement bevond zich in één van de duurdere buitenwijken. Nadat ik me gesetteld had moest ik aan Emily denken, die naar het verluidt ook in Amsterdam woonde. Ze was daar na haar studie gebleven en ze deed het erg goed bij een prestigieus advocatenkantoor. Alle informatie over Emily kwam bij mijn één jaar jongere zus vandaan die een vriendin van haar was en haar intensief volgde op Facebook.

Het was ook mijn zus die ervoor zorgde dat ik uiteindelijk weer met Emily in contact kwam. Jeanine, mijn zus, zat in de organisatiecommissie van een reünie van mijn middelbare school. Die reünie zou over een maand zijn en Jeanine wist dat ik er niet dood gevonden wilde worden. Ik had redelijk veel contact met mijn zus en op de één of andere manier wist ze de reünie geheim voor me te houden. Ze had me uiteindelijk met een smoes naar mijn geboorteplaats weten te krijgen en voordat ik het doorhad stond ik in de gymzaal van mijn oude middelbare school. Er speelde een bandje en ik zag dat de plaatselijke DJ zijn spullen had opgezet.

Ik keek mijn zus boos aan en wilde me omdraaien en weer weggaan toen ik vanuit mijn ooghoeken Emily zag. Ze kwam op ons aflopen en ik raakte in paniek. Ik wilde snel weglopen, maar mijn zus blokkeerde vakkundig mijn enige vluchtweg en ik kon niets anders dan mijn doem onder ogen te zien.

Ze is blij om me te zien

“Hoi Michael, wat ben ik blij dat je er bent. Je zus had me verteld dat jij er ook zou zijn en dat was eigenlijk de enige reden dat ik hier ben.”

Ik keek mijn zus, die me met een uitgestreken smoelwerk aankeek, vernietigend aan en besloot op dat moment om me er dapper doorheen te slaan.

“Hoi Emily, leuk dat jij er ook bent. Om eerlijk te zijn wist ik niet eens dat er een reünie was, maar mijn lieve zus heeft ervoor gezorgd dat ik hier nu sta.”

“Mooi”, zei Emily, “dat betekent dat we hier allebei niet zijn dus wat denk je ervan als we bier gaan drinken in de Koepel.”

Ze is gescheiden

Dat was eigenlijk een heel goed plan van Emily, al betekende dat wel dat ik een gesprek met haar moest aangaan en ik moest proberen om haar niet al teveel kwijlend aan te kijken. Ze deed haar arm in die van mij en zo vlug als ik binnen was gekomen stond ik ook weer buiten en was met haar op weg naar de Koepel, het plaatselijke café waar ik aardig wat bier naar binnen had getikt.

“Als je het wil weten, ik ben sinds een half jaar gescheiden en ik woon net als jij in Amsterdam. Toch raar dat we elkaar hier moeten tegenkomen”, zei ze vrolijk en ik merkte dat we niet de meest snelle route richting het café namen. In plaats van dat we de hoofdingang namen, liepen we richting de fietsenstalling, de plek waar ik mijn grote kans had gemist met de vrouw waar ik nu arm-in-arm mee liep.

 
 

geheime flirt spanning
 
 

Mijn droomvrouw is verliefd op me

Ik keek voorzichtig opzij en zag dat ze nog mooier was dan ik me haar kon herinneren en dat ik haar het liefst vol op de mond had gepakt.

“Weet je nog, dat je me hier mee uit zou vragen maar dat je in plaats daarvan wegliep.”

“Euh, hoe wist je dat ik je mee uit zou vragen en jij stond te zoenen met Frank. Het leek me niet juist om tussen jullie prille liefde in te komen.”

“Hé”, zei ze verrast, “dat was een vriendschappelijke kus. Je bril zal wel scheef hebben gezeten, want het was niet wat jij dacht dat het was. En je heb ook niet op mijn telefoontjes en mijn email gereageerd waarin ik je maar uit heb gevraagd, aangezien jij het toch niet zou doen. Dat was voor mij de druppel en besloot dat ik er meer dan genoeg aan gedaan had. Als je iets met me zou willen dan moest het van jou afkomen.”

“Dus je wilde echt iets met me?”, vroeg ik voorzichtig, want ik kon het me nog steeds niet voorstellen.

“Ja sukkel, ik was heftig verliefd op je en ben dat trouwens nog steeds. Als je de reden van mijn scheiding wil weten, dat ben jij geweest en mijn ex-man die is vreemdgegaan. Trouwens, ik heb foto’s van die vriendin van je gezien die het met de halve universiteit heeft gedaan. Het zou een zus van me geweest kunnen zijn, dus ik heb het vermoeden dat jij er eigenlijk ook nooit echt overheen gekomen bent.”

“Ik ben dus heel blij met de koppelactie van je zus en dit keer zal ik gelijk het initiatief nemen, want anders wordt het waarschijnlijk weer niets.”

Tongzoenen in de fietsenstalling

Dat was het moment dat ze stilstond, me de fietsenstalling introk en het volgende moment waren we heftig aan het tongzoenen. Ze drukte zich stevig tegen me aan en ik was even de weg kwijt. Ik was in één van mijn fantasieën terechtgekomen, want dit kon gewoon niet waar zijn.

“Ik heb me laten vertellen dat ik een lekker kontje heb”, fluisterde Emily in mijn oor, “daar mag jij je hand opleggen om dat te checken.”

Als een soort van robot deed ik wat ze van me vroeg en vanaf dat moment werd ik wat losser. Ze had inderdaad een heel lekker kontje en het was heerlijk om er stevig in te kneden. Emily had zich ondertussen dichter tegen me aangedrukt en ik merkte dat ze sneller was gaan ademen.

Op weg naar mijn camper en een nieuwe toekomst

Het leek ondertussen wel alsof we al urenlang in het fietsenhok stonden. We keken elkaar aan en ik zag de verliefdheid in haar ogen en zij in die van mij. Dat wisselden we af met tongzoenen vol passie en ik wist dat het nu heel dichtbij was, met haar neuken en seks hebben. Ik wist zelfs al waar, in mijn camper die bij mijn zus voor het huis stond. Ik was namelijk van plan geweest om na het bezoekje aan mijn zus drie weken lang een beetje doelloos door Europa te rijden.

Een camper was altijd mijn droom geweest en met mijn goedbetaalde baan was die droom opeens te verwezenlijken. Het was een niet al te groot model, maar wel van alle gemakken voorzien.

“Zullen we dat bier drinken overslaan”, zei ik met een schorre stem, “en ergens wat rust opzoeken.”

“Ik slaap bij mijn ouders, dus dat is geen optie”, zei Emily, die een prachtige glimlach op haar gezicht kreeg. “We zijn te oud om sneaky naar binnen te sluipen of dat je via de boom bij mijn kamer komt, dus als je een andere optie heb, hou ik me aanbevolen.”

“Ik denk dat het tijd wordt dat je naar mijn nieuwe camper komt kijken”, zei ik vrolijk en ze gaf me spontaan een zoen op mijn mond. “En dan moet ik zeker ook de camper van binnen bekijken en voelen hoe zacht het bed is. Ik ben een net meisje, die doen dat soort dingen niet.”

“Oh, en nette meisjes zitten wel over de pik van een man te wrijven in het fietsenhok van hun oude middelbare school”, zei ik gevat en ze moest lachen.

“Dat is anders”, zei de knappe vrouw die voor me stond, “maar voordat we gaan wil ik de reünie nog even wat opschudden. Wat denk je ervan als we gewoon binnen nog even wat gaan staan zoenen. Hebben ze wat te roddelen.”

Het was een prachtig idee en de uitvoering verdiende minimaal een 9.1. We werden nog net niet de gymzaal uitgezet vanwege obsceen niet verantwoord gedrag. De stoere jongen die ze een afscheidszoen had gegeven stond jaloers te kijken. Hij was al een beetje kaal, had een bierbuikje en zijn vriendin, die vroeger prachtig mooi slank was, was na haar zwangerschap doorgegaan met veel eten. Je zag de rook uit haar oren komen toen hij naar mijn mooie vriendin aan het kijken was en ze kon zich nog net inhouden om geen scené te trappen.

Ze gaat met me mee op rondreis

We liepen lachend weer naar buiten en na een heerlijke wandeling, die af en toe onderbroken werd met een spontane zoenwedstrijd, kwamen we bij mijn camper aan. Emily vond het prachtig alleen de plek niet zo, dus besloten we om eerst haar spullen bij haar ouders op te halen en ergens een rustig plekje op te zoeken.

“Wat denk je ervan als ik die drie weken met je meega”, zei Emily spontaan toen ik vertelde van mijn vakantieplannen. “Ik heb een maand geleden ontslag genomen en ik vroeg me al af wat ik met al mijn vrije tijd aan moet. Dus als je het niet erg vindt, dan rijden we eerst langs mijn huis, dan kan ik wat kleren inpakken en trekken we de wijde wereld in.”

“Maar eerst een stil plekje toch?”, vroeg ik hoopvol, want ik zag mijn kans om snel seks met haar te hebben als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik zou haar neuken, dat stond wel vast, alleen wanneer was nog even de vraag.

“Ik denk dat ik je onderweg goed genoeg bezig kan houden”, zei de mooie vrouw die de camper binnenliep en haar truitje uittrok, vervolgens trok ze haar bh uit en had ze alleen een strak topje over haar grote borsten aan.

“Dan heb je in ieder geval iets om naar te kijken tijdens het rijden”, zei ze en vervolgens trok ze haar onderbroekje uit en ging in de bijrijdersstoel zitten.

 
 
Flirt met Vrouwen
 
 
Haar neuken, een fantasie die uitkomt – pagina 2