Knappe brunette kan niet wachten


5/5 (1)

Sasha, de knappe brunette, komt vrij ongeduldig over omdat haar minnaar, of minnares, wat aan de late kant is. Het bed is er klaar voor, Sasha is er klaar voor want die is al helemaal naakt alleen geen partner te bekennen om seks mee te hebben.

Knappe brunette

Dan kan je natuurlijk een beetje in je blootje in de deuropening gaan staan of je zou die tijd op een aangename manier kunnen benutten. Wat is er mis mee om alvast te gaan masturberen zodat het voorspel kan worden overgeslagen. De piemel die er dan gelijk inglijdt of de tong van de vrouw die het werk afmaakt zijn de zogeheten toefjes op de slagroom.

Tevens is het beroeren van de clitoris niet  alleen voor deze knappe brunette een manier om de tijd te doden maar ook leuk voor haar fans, die graag zien hoe ze met haar vingers zichzelf naar een hoogtepunt brengt. Mag ook met de vibrator die ze in haar nachtkastje heeft liggen maar we gaan voor het gemak even uit van het ouderwetse handwerk.

sasha-gaat-naakt-001 sasha-gaat-naakt-002 sasha-gaat-naakt-003

banner-mpl-studios-486

sasha-gaat-naakt-004 sasha-gaat-naakt-005 sasha-gaat-naakt-006 sasha-gaat-naakt-007 sasha-gaat-naakt-008 sasha-gaat-naakt-009 sasha-gaat-naakt-010 sasha-gaat-naakt-011 sasha-gaat-naakt-012

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 2.927


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hete muzieklerares, 22 jaar, heeft seks met leerling, 18 jaar

Een 22-jarige assistent-muzieklerares van een High School in Houston is ontslagen omdat ze op wat meer blies dan alleen maar...

Sluiten