webcamsex met mooie vrouwen


Pornoactrice:

Twero Sociaal Seks Netwerk

Nathaly is een knappe blonde studente die net klaar is met haar examens. Tijd om eens flink te gaan genieten van datgene wat ze al bijna een maand heeft moeten missen, goede seks. Ze gaat die vrijdag aan het einde van de middag naar een café toe waarvan ze weet dat die bevolkt wordt door jonge mannen die het gemaakt hebben in het zakenleven, een hoge baan bij een bank hebben of gewoon erg goed zijn in de aandelenhandel. Die rijke mannen trekken genoeg knappe vrouwen aan die maar al te graag hun slag slaan om voor de rest van hun leven niet meer te hoeven werken.

Knappe blonde studente met grote borsten heeft erotische seks

De knappe blonde studente heeft zich echter dusdanig sexy gekleed dat ze weet dat al die dames groen van jaloezie gaan zien. Niet zo raar, want ze is nog geen vijf minuten binnen of ze kan de hoeveelheid drankjes die ze aangeboden krijgt niet meer aan. Ze heeft snel haar keuze gemaakt en laat er geen gras over groeien.

Of we gaan over een uurtje seks hebben, of ik doe ditzelfde voorstel aan je buurman en geloof me, je gaat een heleboel missen.

De jonge zakenman proest zijn bier bijna uit en kan alleen maar knikken. Nathaly kijkt hem geil aan en draait zich om en gaat weer verder met het gesprek waarin ze verwikkeld was met een andere veelbelovende zakenman. Die heeft nog een lichte hoop dat hij een kans maakt, maar ziet tot zijn grote teleurstelling dat de nieuwe vrouw van zijn dromen met een ander de kroeg verlaat. Ze wil een taxi aanhouden om naar haar studentenoptrekje te gaan, maar Gerard, de rijke jongeman, zegt dat zij hem moet volgen en nadat ze twee keer zijn afgeslagen staan ze voor een appartementencomplex dat luxe en geld uitstraalt. Gerard loopt naar binnen, groet de deurman en gebaart tegen Nathaly dat ze hem moet volgen. De lift zoeft naar het penthouse en zelfs Nathaly, die wel wat gewend is, moet even wennen aan de luxe. Ze had wel het idee dat Gerard genoeg centjes op z’n bankrekening had staan, maar dit overdonderde haar toch een beetje.

Nathaly neemt het seksuele heft in handen

Ze volgde hem naar de slaapkamer en vanaf dat moment nam ze de leiding weer over. Ze kleedde zich uit, totdat ze alleen nog haar doorkijkjurkje aanhad en hij kon genieten van haar prachtige grote tieten. Gerard weet niet hoe snel hij zich uit moet kleden en daarna gaat de erotische seks los. Nathaly trekt hem af met z’n voeten en als zijn pik stijf genoeg is, laat ze hem tussen haar grote tieten verdwijnen. Ze voelt dat hij al bijna gaat klaarkomen en ze stopt abrupt, zodat het gevoel bij hem weg kan ebben. Daarna begint ze hem zachtjes te pijpen en Gerard moet toegeven dat hij inderdaad een heleboel gemist zou hebben als hij het aanbod had afgeslagen. Het was lang geleden dat hij zo goed gepijpt werd en het was zelfs de vraag of de pijpbeurt van toen hier aan kon tippen.

Nathaly was ondertussen klaar om zelf te genieten, dus ging ze met haar benen wijd op bed liggen en Gerard wist precies wat er van hem verwacht werd. Hij befte haar kutje en ging snel met zijn tong over haar clitoris heen. Nathaly was verrast, want haar gloednieuwe lover wist waar hij mee bezig was. Ze kreeg een kletsnat kutje en het kostte Gerard dan ook geen enkele moeite om zijn grote pik in één keer tot zijn ballen in haar kut te stoten. Ze lagen lepeltje-lepeltje en hij kon lekker met haar grote tieten spelen, terwijl hij haar aan het neuken was.

Ze wordt naar een multipel orgasme geneukt

Na een kwartier was Nathaly degene die haar orgasme bijna niet meer kon inhouden. “Neuk me van achteren“, zei ze zwaar hijgend en kreunend terwijl ze op haar handen en knieën op het bed ging zitten. Gerard ging onverstoorbaar door met haar neuken en toen hij voelde dat ze klaar aan het komen was, begon hij ook te spuiten. Het warme zaad dat in haar kutje gespoten werd, zorgde ervoor dat Nathaly eventjes sterretjes zag en nog minutenlang aan het natrillen was van genot. Het was een keihard multipel orgasme geworden en ze moest uiteindelijk Gerard naar achteren duwen, zodat zijn pik uit haar kutje schoot. Het werd te gevoelig en ze moest even liggen, want het duizelde in haar hoofd.

Jeezus“, zei ze met een blik van ongeloof, “zo ben ik nog nooit geneukt.” Gerard keek haar geil aan en vroeg of ze klaar was voor de tweede ronde. Nathaly keek naar zijn pik die niet eens slap was geworden. Ze besloot om zich niet te laten kennen en, om eerlijk te zijn, wilde ze nog een keer zo goed geneukt worden.