Knappe rijke vrouw heeft romantische seks met de man van haar dromen


Mature Fuck
5/5 (3)

De vader van de knappe blondine, Autumn Bliss, was nogal een nerd. Hij was altijd met computers in de weer, hij miste geen Star Wars film en hij kon een heftige discussie aangaan als iemand iets over Star Trek vertelde wat voor geen meter klopte. Hij had een fotografisch geheugen en wist dat, gecombineerd met zijn computerkennis, goed ten gelde te brengen. Hij was een aantal jaar geleden overleden en hij had zijn familie meer dan warmpjes achtergelaten.

Zijn echtgenote had het meeste gekregen en Autumn Bliss had voldoende op haar rekening staan om op haar gemak te kunnen studeren, zonder dat ze een immense studieschuld zou opbouwen. Ze had echter nog iets gekregen, waar ze in het begin niet zo goed wist wat ze er mee aanmoest. Een doos met daarin twee harde schijven en een USB-stick waarop een heleboel pdf-bestanden en video’s stonden. Autumn had het goed opgeborgen in een kast en was na alle hectiek de doos helemaal vergeten. Twee jaar later was ze bezig met een grote schoonmaak en kwam ze de doos tegen. Ze zette haar schoonmaakspullen aan de kant en deed de USB-stick in haar laptop en ze begon de pdf-bestanden te lezen en keek naar een paar van de video’s.

Autumn Bliss wordt een rijke vrouw

Ze was stiekem zelf ook een beetje een nerdje en ze wist genoeg van computers en techniek om te weten dat ze iets bijzonders in handen had. Op de harde schijf bleek een digitale wallet te staan die aardig gevuld was met bitcoins. Die had haar vader groot ingekocht toen de crypto-munt net op de digitale markt verschenen was. Hij had een voorgevoel gehad dat het wel eens groot zou kunnen worden en had het speciaal bewaard om zijn dochter een zorgeloos bestaan te garanderen. De inhoud van de twee schijven was identiek en de sleutel die nodig was om bij de Bitcoins te komen stond op een afgeschermd gedeelte van de USB-stick. In één van de pdf-bestanden was te lezen dat het wachtwoord iets was dat zijn dochter zich direct moest herinneren als ze aan haar vader dacht. Ze voerde haar koosnaampje in dat hij haar al op vroege leeftijd had gegeven en ze was direct binnen.

Het was ondertussen al ver voorbij middernacht en ze besloot om de volgende ochtend verder te gaan met haar ontdekkingstocht. Ze borg alles goed op in haar kluis, want ze had het sterke vermoeden dat het een heleboel geld waard was. Daar had ze helemaal gelijk in, want nadat ze zich goed had ingelezen over de Bitcoin en de mogelijkheden wist ze de digitale portemonnee te ontsluiten. Die bevatte precies 800 Bitcoins en het begon haar even te duizelen. Ze had naar de koers gekeken van de munt en die werd met de dag meer waard. Ze besloot om direct alles te verkopen want de koers bleef stijgen, maar ze wilde niet het risico lopen dat ze wakker werd en de inhoud van haar wallet niets meer waard was. Ze had uitgezocht hoe ze het kon verkopen en een dag later had ze opeens 15 miljoen euro op een bankrekening staan, die ze daar speciaal voor geopend had. Ze was rijk en ze hoefde nooit meer over geld of haar toekomst na te denken.

Ze vertelde het aan niemand, behalve haar moeder die ze de helft van het bedrag had aangeboden. Die keek haar liefdevol aan en zij dat Autumn er moest van gaan genieten, zij had meer dan genoeg op haar bankrekening staan om zorgeloos te leven. Autumn was blij dat dit achter de rug was en ze drukte haar moeder op het hart dat ze er met niemand over moest praten. Daarna werd het de hoogste tijd om haar nieuwe geluk te gaan vieren. Ze nodigde een paar vriendinnen uit met de smoes dat ze een aardig bedragje in de loterij had gewonnen, genoeg in ieder geval om haar vriendinnen te trakteren. Het werd een geweldige avond en op de één of andere manier zat ze ’s ochtends op een bankje aan de waterkant te praten met een man die ze die avond ontmoet had. Het bleek te klikken en ze hadden de tijd niet eens doorgehad. Pas toen de eerste mensen gehaast voorbij kwamen lopen richting hun werk, strak in het pak met een laptoptas over hun schouder, beseften ze dat het tijd was om ergens een ontbijtje te gaan nemen.

Na een eerste ontmoeting ook een eerste date

Ze liepen gearmd naar een hotel waar ze een uitgebreid ontbijt namen en vervolgens pakten ze een taxi richting het huis van Jack. Autumn had al verteld dat ze pas aan seks deed als ze iemand heel goed kende, ze voelde echter de vlinders in haar buik en als Jack haar naar binnen had gevraagd, dan had ze niet voor zichzelf ingestaan. Hij bleek echter een galante man te zijn en gaf haar alleen bij het afscheid een volle zoen op de lippen. Ze spraken af dat ze de volgende dag uitgebreid uit eten zouden gaan.

Nadat ze was thuisgekomen, dook ze gelijk haar bed in en kon het niet nalaten om haar vibrator erbij te pakken. Ze zat vol adrenaline en ze kreeg een nat kutje bij de gedachte aan Jack en ze stelde zich hem voor terwijl hij naakt voor haar stond. Ze ging er even vanuit dat hij een grote pik had, maar als hij een kleintje gehad zou hebben, zou ze het ook niet erg vinden. Ze wist namelijk dat ze als een blok voor hem gevallen was. Hij was charmant, knap en hij wist hoe hij een vrouw moest behandelen. Autumn was nogal ouderwets, want ze vond het heerlijk als een deur voor haar opengehouden werd en de man betaalde voor het eten of de drankjes. Ondanks dat ze genoeg geld op haar rekening had staan om het restaurant te kopen en het in één keer contant af te tikken.

Ze ging steeds sneller met haar vibrator over haar clitoris en ze voelde de tintelingen in haar hele lichaam. Daarna deed ze iets wat ze nog nooit gedaan had, ze riep nogal luidruchtig de naam van Jack terwijl ze keihard spuitend klaarkwam. Dat was het enige waar ze zich nog wel eens voor schaamde als ze hele goede seks had, maar tot nu toe was het gelukkig maar bij één ex-vriend gebeurt die het uiteindelijk supergeil bleek te vinden. Ze lag zwaar ademend bij te komen en ze kon nog net haar vibrator uitzetten voordat ze in een diepe slaap terechtkwam. Ze werd pas laat in de middag wakker en ze raakte even in paniek want over een uurtje of vier zouden ze uit eten gaan en ze moest nog een aantal dingen regelen.

Uit eten en een verrassing

Nadat ze een paar telefoontjes had gepleegd was ze de binnenstad ingegaan om nieuwe kleren te kopen. Het was even haasten, maar uiteindelijk stond ze op het afgesproken tijdstip klaar. Jack zag er prachtig uit in een strak pak en samen liepen ze naar het restaurant dat Autumn had uitgekozen. Het was één van de duurdere restaurants die hun stad rijk was en Jack keek even scheef naar de prijzen op het menu. De knappe blondine zag zijn blik en ze vertelde dat zij voor alles zou betalen. Ze wist dat Jack zijn credit card zou hebben getrokken zou hebben om te betalen en dat was genoeg voor haar. Ze had al aan hem verteld dat ze een aardig prijsje in de loterij had gewonnen, dus hij wist dat ze geld had. Autumn wist ook dat hij het aanbod zou weigeren, maar ze gebruikte haar overredingskracht en Jack stemde schoorvoetend in. Ze spraken af dat zij voor het eten zou betalen en als ze later nog wat zouden gaan drinken dan zouden de kosten voor Jack zijn.

Ze begonnen weer met elkaar te praten alsof ze elkaar al jaren kenden, en aan gespreksstof hadden ze geen gebrek. De vlinders die Autumn in haar buik voelden werden steeds heftiger en aan het einde van het diner wist ze het zeker, dit was de man van haar dromen. Hij had een eigen bedrijf en werkte hard om genoeg geld te verdienen, zodat hij op z’n vijfenveertigste alles kon verkopen en kon stoppen met werken. Hij was geen blaaskaak die alleen maar over zichzelf aan het praten was en hoe succesvol hij wel niet was. Hij vond het heerlijk om naar Autumn te luisteren als zij over haar dromen en toekomstidealen aan het praten was. Jack vertelde dat hij eigenlijk bijna nooit uitging en dat hun ontmoeting in de kroeg een toevalstreffer was. Hij had net een belangrijke opdracht binnengehaald en hij vond dat wel een klein feestje waard. Als Autumn vijf minuten later was binnenkomen lopen, dan was hij al op weg naar huis geweest. Autumn keek hem diep aan en zei:

Daar toasten we op, op toevallige ontmoetingen.

Nadat ze heerlijk gegeten hadden gingen ze weer gearmd naar de kroeg waar ze elkaar ontmoet hadden. Ze hadden alleen oog voor elkaar en na een uurtje vroeg Autumn of hij misschien zin had om met haar mee te gaan, want ze had nog een verrassing voor hem. Daar had Jack wel oren naar en hij hielp haar in haar jas en voor de derde keer die avond liepen ze door de straten van hun stad. Autumn stopte bij het duurste hotel dat de stad rijk was en liep naar binnen. Ze liet aan de balie haar reservering zien en er kwam gelijk iemand aanlopen die de lift voor ze opendeed en ze naar hun kamer bracht. Dat was de penthouse suite, de duurste kamer die het hotel rijk was en die werkelijk van alle gemakken voorzien was. Jack had de hele tijd niets gezegd en wist even niet wat hij moest doen, pas toen hij in de suite keek hij vragend naar Autumn en zei alleen maar: “He?

Als we dan toch voor de eerste seks gaan hebben“, zei Autumn liefdevol, “dan wil ik het ook goed doen.

Gaan we seks hebben dan?“, vroeg Jack, die de situatie niet helemaal goed wist in te schatten.

Wat denk jezelf slimpie. Ik heb al de hele dag de vlinders in mijn buik. Dit is volgens mij wat ze noemen liefde op het eerste gezicht. Ik hoop dat jij dat ook voelt en zo niet, dan gaan we toch seks hebben en nemen we afscheid van elkaar. En ja, die prijs uit de loterij is hoog genoeg om dit te betalen en nog meer dan genoeg over te houden, dus voel je daar absoluut niet schuldig over.

Opeens bedacht Autumn dat ze over een klein detail niet nagedacht had:

tenminste“, flapte ze eruit terwijl ze een rood hoofd kreeg, “als je seks met me wilt hebben?

Niets liever dan dat“, zei Jack en hij liep naar haar toe en nam haar in zijn armen, “we praten later wel verder, ik wil je nu eerst zoenen, want ik voel dezelfde vlinders in mijn buik.Op naar de volgende pagina van dit seksverhaal vol met romantische seks

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.294


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 31 tot 45 jaar

Author: xPlezier

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Isabella naakt in een verlaten fabriek
Naakte Vrouwen, van een verlaten fabriek tot vast in de badkamer

Isabelle heeft een sexy pakje aan en gaat naakt in een verlaten fabriek. Stella Cox zit met recht vast in...

Sluiten