De jonge vrouw van de foto’s heeft de juiste combinatie gevonden om met lingerie aan te geven dat ze een beest in bed is maar aan de andere kant toch ook weer heel erg lief. Lingerie met een luipaardenprint vs schattige witte sokjes.

Witte sokjes

De luipaardenprint, van de lingerie die ze aanheeft, zorgt ervoor dat je het idee krijgt dat ze niet op haar rug gaat liggen met haar ogen dicht, wachtend op wat er komen gaat. Eerder dat ze aan een paar exotische standjes begint die je eerst even op het internet moet opzoeken om ervoor te zorgen dat je niet per ongeluk iets kneust.

De witte sokjes zijn het andere uiterste en laten zien dat er ook een lieve kant aan deze knappe jonge vrouw zit. Dat ze je een kusje op je voorhoofd geeft nadat ze je piemel rokend heeft achtergelaten. Een vrouw met mogelijkheden die duidelijk laat zien wat je van haar kan verwachten. Als ze naakt is, dan is de verrassende tegenstelling misschien iets te groot om in één keer te verwerken.

lingerie-lekker-en-leuk-001 lingerie-lekker-en-leuk-002 lingerie-lekker-en-leuk-003 lingerie-lekker-en-leuk-004 lingerie-lekker-en-leuk-005 lingerie-lekker-en-leuk-006 lingerie-lekker-en-leuk-007

showy-beauty-banner

lingerie-lekker-en-leuk-008 lingerie-lekker-en-leuk-009 lingerie-lekker-en-leuk-010 lingerie-lekker-en-leuk-011 lingerie-lekker-en-leuk-012 lingerie-lekker-en-leuk-013 lingerie-lekker-en-leuk-014 lingerie-lekker-en-leuk-015 lingerie-lekker-en-leuk-016 lingerie-lekker-en-leuk-017 lingerie-lekker-en-leuk-018 lingerie-lekker-en-leuk-019 lingerie-lekker-en-leuk-020