Lokale milfs willen neuken


Flirt met Vrouwen

Laatste werkdag en dan een hete vakantie

Jillian Janson is helemaal klaar voor de hete vakantie die ze met haar beste vriendin heeft gepland. De mooie blondine, die een paar prachtige billen en mooie volle borsten heeft, gaat lekker naar een land toe waar het heet is. Ze is van plan om niet alleen van de zon te genieten maar het ook heet in bed te maken. Dat zal weinig problemen opleveren, want de mannen staan voor haar en haar beste vriendin in de rij. Dat is te zien in de onderstaande sexvideo, nu eerst de foto’s waar ze uitermate goed op staat. Ze gaat helemaal naakt en zit met haar benen wijd op de roulettetafel zodat we kunnen genieten van haar geile kutje.

Kennen we haar ergens van?

Ja hoor, we kennen JIllian Janson. Ze is al een keer op komen draven in alleen haar sexy ondergoed en knielaarzen. Tot ons grote geluk ging alleen het ondergoed uit, maar hield ze haar lange laarzen aan. Daarna konden van de mooie blonde vrouw genieten toen ze sexy zwarte lingerie aanhad en er extra aandacht aan haar mooie ronde billen werd besteed. Die erotische foto’s gingen gepaard met een opwindende sexvideo, waarin te zien was hoe ze seks in de achtertuin had.

Geile webcamsex op camspower
Pornoactrice: Jillian Janson, Anya Olsen
Duur: 11:33

direct live

Een heel groot vakantiehuis

Jillian Janson is met haar beste vriendin Anya Olsen op een hete vakantie. De twee knappe jonge vrouwen hadden besloten dat ze heel veel seks zouden gaan hebben, alleen hadden ze niet verwacht dat het met elkaar zou zijn. Ze zaten in het huis van de beste vriend van de oudere broer van Anya, die een stuk ouder was dan de twee jonge vrouwen. De twee blondines wisten dat hij veel geld had, maar toen ze eenmaal het grote huis zagen, waren ze nogal onder de indruk.

Ze hadden verwacht dat ze ergens in het gastenverblijf gestopt werden en vonden dat helemaal niet erg. Het zou sowieso luxer zijn dan het hotel dat ze zich hadden kunnen veroorloven, zelfs al was het maar het gastenverblijf. Het verhaal kreeg echter een onverwachte wending omdat de vriend van de stiefbroer op zakenreis moest en een aantal dagen weg zou zijn. Ze kregen de sleutel van het huis en mochten naar mate doen en laten wat ze wilden. Geen wilde feesten en mannen over de vloer, maar voor de rest konden ze lekker genieten.

Zwembad en cocktails

Dat lieten Jillian en Anya zich geen twee keer zeggen, want ze lagen de hele dag lekker van de zon te genieten bij het zwembad en dronken cocktails. Ze mochten de koelkast leegroven en hij had ook laten zien waar de drank stond, dus de twee dames kwamen niets te kort. Ze wel al een keer gaan stappen en allebei hadden ze een one-night-stand opgepikt, waarmee ze romantische sex op het strand hadden, maar daar bleef het bij. Dat kwam voornamelijk omdat de twee jonge vrouwen elkaar ontdekt hadden.

De eerste keer lesbische seks met elkaar

Na een middagje zwembad met cocktails waren ze even op bed gaan liggen om een dutje te doen, voordat ze de stad onveilig gingen maken. Ze waren allebei naakt in slaap gevallen en werden in elkaars armen wakker. De twee keken elkaar aan en deden toen waar ze allebei al een hele tijd over nagedacht hadden. Hun monden vonden elkaar en voorzichtig begonnen ze met elkaar te tongen. Dat werd steeds heftiger en ondertussen lieten ze hun handen over elkaars lijf gaan.

Jillian vingert haar vriendin naar een orgasme

Ze hadden allebei nog nooit seks met een vrouw gehad, maar dat hield ze niet tegen. Jillian was met haar hand naar het kutje van haar vriendin gegaan en begon haar clitoris te masseren, terwijl Anya aan de tepels van haar beste vriendin aan het likken was. Je hoorde niets anders dan gekreun in de grote slaapkamer en het was Anya die als eerste klaarkwam. Jillian haar vingers zorgden ervoor dat de knappe jonge vrouw zich niet meer in kon houden en een spetterend orgasme kreeg.

De twee hielden elkaar stevig vast en nadat ze weer heftig gezoend hadden, duwde Anya haar vriendin op haar rug op het bed en ging met haar hoofd tussen haar benen liggen. De geur van seks en opwinding dat ze rook toen ze heel dicht bij het kutje van haar vriendin was, zorgde ervoor dat ze nog geiler werd. Ze was eerst een beetje bang geweest om te gaan beffen, want ze had het nog nooit gedaan en wist niet of Jillian het wel lekker zou vinden.

Anya is een natuurtalent als het om beffen gaat

Die angst was in één keer verdwenen en ze ging met haar tong eerst langzaam, maar steeds sneller over de opgezwollen clitoris van haar vriendin heen. Ze deed gewoon wat in haar opkwam en dat bleek meer dan voldoende te zijn. Jillian lag de hele tijd tegen het randje van een orgasme aan en ze kwam hard klaar toen haar vriendin een paar vingers in haar kletsnatte kutje stopte en haar daarmee begon te neuken.

Ze smeekte bijna of Anya door wilde blijven gaan en ze kwam van het ene orgasme in het andere terecht. Zo goed was ze nog nooit gebeft en dat het door haar vriendin gedaan werd, zorgde er alleen maar voor dat haar opwinding nog groter was. Uiteindelijk werd haar kutje te gevoelig en duwde ze Anya haar hoofd weg. Die kwam snel naast haar liggen en nam haar in haar armen, terwijl haar orgasme langzaam minder werd.

Een compleet andere dagindeling; heel veel seks

Vanaf dat moment zag hun dagindeling er een stuk anders uit. Ze lagen ’s middags nog wel bij het zwembad, maar dat was meer om bij te komen van de heftige lesbische seks die ze ’s ochtends met elkaar hadden gehad. Ze kwamen zelfs de deur niet meer uit om mannen op te pikken, want ze hadden meer dan genoeg aan elkaar.

Tijdens één van de lesbische sessies op de late ochtend kwam de vriend van de stiefbroer thuis van zijn zakenreis. Hij hoorde geluid uit zijn slaapkamer komen en zag allerlei kleding en ondergoed in de hal en op de trap liggen. Anya en Jillian waren even de deur uitgegaan om wat boodschappen te doen. Op de terugweg konden ze al niet van elkaar afblijven en ze waren blij dat ze weer thuis waren en het eerste dat ze deden was naar boven gaan om elkaar eens goed te beffen.

De beste vriend van de stiefbroer komt thuis

Ze waren al lang kwijt op welke dag hij weer thuis zou komen, dus deden ze gewoon waar ze al een aantal dagen mee bezig waren, geile lesbische seks met elkaar hebben. Ze wisten niet dat het alleen maar beter zou gaan worden, totdat Jillian zag dat ze bekeken werden. Hij was de trap opgelopen om te kijken wat er aan de hand was in zijn slaapkamer en toen hij zag dat de twee knappe jonge vrouwen met elkaar bezig waren bleef hij stokstijf staan. Hij kreeg gelijk een stijve pik, maar hij wist zichzelf onder controle te houden en net voordat hij zich om ging draaien, zag hij dat Jillian hem wenkte dat hij binnen moest komen.

Lesbische seks en een grote pik

Hij twijfelde maar heel even, maar zijn pik had het ondertussen zijn denkwerk overgenomen en hij liep voorzichtig naar binnen. Hij wilde zich niet opdringen, maar dat bleek een overbodige zorg te zijn, want voordat hij het echt goed en wel doorhad, waren er twee knappe blonde vrouwen zijn pik aan het pijpen en werd het een ongelooflijk geil trio.

Nu hadden de twee vriendinnen nog meer reden om het huis niet meer uit te gaan. Ze hadden nu het beste van twee werelden. Heerlijke seks met elkaar en een knappe man met een grote pik die, net als zij, ook altijd zin bleek te hebben.