Celeste Star steekt een vibrator in haar kutje

De mooie Celeste Star vond het de hoogste tijd worden voor een orgasme en ze is het soort vrouw, die zo snel mogelijk aan haar lustgevoelens probeert toe te geven. Vandaar dat ze zich midden in de huiskamer uitkleedt om vervolgens op de vloer te gaan masturberen. Ze steekt haar vibrator, die ze eigenlijk altijd wel bij zich heeft, in haar natte kutje en werkt zichzelf naar een orgasme toe.

Celeste Star heeft een nieuwe minnares op de kop getikt, Lisa Ann. Dat is een geile milf met grote tieten waar ze erotische lesbische seks mee heeft.

Pornoactrice: Celeste Star, Lisa Ann
Duur: 22:53

Twero Sociaal Seks Netwerk

Celeste Star krijgt een nieuwe vriendin

Celeste Star heeft sinds kort een nieuwe minnares, waar ze helemaal verzot op is geraakt. Ze is Lisa Ann tegengekomen tijdens de yogales op woensdagochtend en aangezien ze allebei wat tijd overhadden, besloten ze om gezellig een kopje koffie te gaan drinken. Dat liep vreselijk uit, want de twee vrouwen bleken gelijk een klik te hebben en praten honderduit over van alles en nog wat.

Celeste, die biseksueel is, had niet gelijk door of Lisa Ann ook aan de vrouwenliefde deed. Naarmate ze langer met elkaar bleven praten en de koffie veranderde in een wijntje, kreeg ze steeds meer de kriebels in haar buik. Ze vond het dan ook jammer toen Lisa Ann verschrikt op de klok keek en zei dat ze zich moest haasten, want anders zou ze te laat voor een afspraak komen.

Ze beloofde dat ze die zaterdag met z’n tweeën zouden gaan shoppen, haar man was het hele weekend weg, dus ze had het rijk voor zich alleen. Dat was precies wat Celeste wilde horen en die zaterdag begon ze subtiel met het versieren van de knappe milf. Ze gaf haar de hele dag door complimentjes en ze regelde het zo dat ze aan het einde van de middag in een lingeriewinkel eindigden, waar ze allebei een nieuw setje kochten.

Opwindend in het pashokje van de lingeriewinkel

Celeste had samen met Lisa Ann in het pashokje gestaan en ze moest haar uiterste best doen om haar nieuwe vriendin niet te bespringen. Ze was vreselijk geil geworden van de grote tieten van Lisa Ann en op een gegeven moment keek ze net even te lang naar de mooie borsten. Lisa Ann zag het en kreeg een glimlach op haar gezicht. Ze vond haar nieuwe vriendin best spannend en ze had de avond na hun eerste gesprek weer eens aan seks met vrouwen gedacht. Ze kon er over fantaseren, maar het was er nooit van gekomen, maar het was wel iets dat ze ooit nog eens wilde uitproberen.

Ze had vanaf het begin af aan door dat Celeste haar aan het versieren was en ze besloot zich er aan over te geven. Als ze dan toch een keer seks met een vrouw ging hebben, dan paste Celeste Star precies in het plaatje van wat voor soort vrouw ze in gedachten had. Ze was knap en in de lingeriewinkel had ze gezien dat de knappe brunette een fantastisch mooi lichaam had.

Celeste nodigde haar uit om nog ergens een wijntje te gaan drinken, maar Lisa Ann had een beter voorstel. Waarom zouden ze niet bij haar thuis nog lekker wat gaan drinken, want er was toch niemand thuis, dus hadden ze het rijk alleen. Dat was precies wat Celeste wilde horen, die nog niet doorhad dat zij niet meer aan het versieren was, maar dat Lisa Ann het heft in handen had genomen.

Wijn en erotische spanning

Ze zaten lekker in de huiskamer van het prachtige huis van Lisa Ann en hadden al een flesje wijn weggetikt toen Lisa Ann voorstelde om de lingerie die ze die middag gekocht hadden aan te trekken en te kijken of het ze goed stond. Dat laatste wist ze allang, maar ze had een goed excuus nodig om zo min mogelijk kleren aan te hebben. Ze hadden zich snel allebei omgekleed en Lisa Ann kreeg spontaan een nat kutje toen Celeste op haar af kwam lopen. Ze zag al dat die zich door niets of niemand meer tegen zou laten houden en dat was precies de bui waarin Lisa Ann zelf ook zat. Ze vond het heerlijk toen de erotische lesbische seks begon en Celeste zachtjes aan haar tepel begon te zuigen. Als snel had Celeste haar grote borsten tevoorschijn gehaald en ze zei zachtjes dat ze nog nooit seks met zo’n mooie vrouw had gehad.

De knappe milf is een natuurtalent

Dat was een complimentje waar Lisa Ann vrolijk van werd. Ze begon helemaal te stralen en zei dat ze blij werd dat haar eerste keer seks met zo’n mooie vrouw als Celeste zou zijn. Die was even stil, want ze had niet gedacht dat Lisa Ann nog een maagd zou zijn, maar dat maakte het er alleen maar beter op voor de knappe brunette. Die vond het heerlijk om hetero-echtgenotes te versieren en verslaafd te maken aan de lesbische seks. Alleen ging het, als het aan Celeste lag, iets verder dan alleen maar lesbische seks. Ze had de vlinders in haar buik gekregen van de mooie milf en ze trok haar zachtjes mee naar waar ze een bank had zien staan.

Ze zei dat Lisa Ann gewoon moest doen wat ze zelf ook lekker zou vinden en dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. De knappe milf kleedde Celeste uit en begon aan haar mooie kleine borsten te zuigen. Lisa Ann stond verbaasd over zichzelf, want ze had nooit verwacht dat ze zo vooruitstrevend zou zijn. Ze duwde Celeste op de bank en stak vervolgens van achteren een paar vingers in het kutje van haar nieuwe minnares. Ze begon haar stevig te vingeren en Celeste kreunde het uit.

“Weet je zeker dat je nog nooit seks met een vrouw hebt gehad”, zei ze kreunend, “want je bent goed bezig.”

Lisa Ann knikte alleen maar, want ze had het druk om haar nieuwe vriendin naar een orgasme te werken. Dat lukte haar al snel, het was geen groot orgasme, maar om mee te beginnen was het mooi, dacht Celeste bij zichzelf. Nu was het tijd om de knappe milf goed te gaan verwennen, dus Celeste zei dat Lisa Ann zich voorover moest buigen. Dat deed ze gelijk en ze begon helemaal te trillen, toen ze voor het eerst een vrouwentong op haar kutje voelde. Celeste was haar geil aan het beffen en Lisa Ann kwam spontaan klaar. Als dit vrouwenliefde was, dan zou ze misschien zelfs haar echtgenoot wel inruilen voor de mooie Celeste. Dit was iets waar ze zeker aan kon wennen en de seks met haar man was niet echt spectaculair te noemen.

De seksspeeltjes worden erbij gepakt

Ze kwam tijdens de geile befbeurt nog een keer klaar en zei toen dat het te gevoelig werd en dat Celeste met haar benen wijd op de bank moest gaan liggen. Ze aarzelde heel even toen ze naar het kutje van de mooie brunette keek die op haar bank lag, maar ging toen onvervaard aan de gang. Ze kwam er gelijk achter dat ze het niet alleen heerlijk vond om gebeft te worden, maar dat ze het even opwindend vond om zelf te gaan beffen. Celeste zat de hele tijd op het randje van een orgasme en kreunde teleurgesteld toen Lisa Ann stopte met beffen en snel de trap opging. Ze ging met haar vingers naar haar kutje en besloot dan maar om zelf aan de gang te gaan, want ze moest en zou klaarkomen.

Lisa Ann was echter al snel terug en in haar handen had ze een gloednieuw seksspeeltje, een vibrator waar ze hoge verwachtingen van had. Die bleken uit te komen, want ze was nog maar even bezig of Celeste kwam al klaar. Het was een feest van orgasmes, want ze had niet alleen de nieuwe vibrator meegenomen, maar had gewoon haar hele doos met seksspeeltjes opgepakt en mee naar beneden genomen.

Celeste had al snel een mooie glazen dildo te pakken en begon Lisa Ann er mee te neuken. Die was aan één stuk aan het klaarkomen van haar nieuwe minnares en omgekeerd was het hetzelfde. Celeste wist niet eens meer hoeveel orgasmes ze had gehad en het boeide haar ook niet, als er maar steeds nieuwe zouden komen.

Een voorbinddildo en een ontluikende liefde

Uiteindelijk hadden ze de hele avond en de volgende ochtend seks en probeerden ze alles uit wat er op het gebied, naar hun idee, van de erotische lesbische seks mogelijk was. De middag erop gingen ze naar het huis van Celeste, die iets meer seksspeeltjes had liggen, waaronder een voorbinddildo en de twee vrouwen neukten elkaar om de beurt helemaal suf.

Als ze lagen bij te komen waren ze in diepe gesprekken over gevoelens, emoties en romantiek gewikkeld en Lisa Ann besloot ter plekke om van haar man te scheiden. Zij was degene die rijk was en ze wist nu al dat als ze haar man een aardige som geld zou bieden, hij zonder problemen zou gaan verhuizen en zijn handtekening onder de scheiding zou zetten. Het was na 15 jaar niet echt meer een relatie die ze hadden. Ze leefden al een tijdje langs elkaar heen en met of zonder haar nieuwe minnares zouden ze ook gaan scheiden.

Nadat haar man het echtelijke huis had verlaten trok Celeste bij haar in. Lisa Ann had wel een beetje angstig gezegd dat ze af en toe ook de behoefte aan een pik had. Ze was bang dat Celeste daar op tegen zou zijn, maar die vond het alleen maar geweldig. Ook zij wilde af en toe een grote pik in zich voelen. Dat was het moment dat ze besloten om gewoon met z’n tweeën op mannenjacht te gaan en als ze een mooi exemplaar hadden gevonden, dan zouden ze die gezamenlijk suf neuken en kon hij dezelfde nacht of de ochtend erop gelijk vertrekken. Meer dan een one-night-stand wilden ze niet, want op het gebied van de liefde hadden ze genoeg aan elkaar.