Carisha heeft een nieuw vriendje aan de haak geslagen die het liefst met z’n kleding uit, helemaal naakt, door het huis loopt. Hij is een echte nudist en aangezien Carisha stapelverliefd op hem is, past ze zich helemaal aan hem aan. Zelfs bij het buitenzwembad, het is een rijk vriendje, loopt ze nu bloot rond, maar dat was wel even wennen.

Carisha doet haar kleding uit bij het zwembad

Voordat ze er aan toegekomen was om haar kleding uit te doen, had ze eerst even goed in de rondte gekeken. Het zwembad bleek goed afgeschermd te zijn, alleen zag ze dat de diverse buurmannen vanaf de eerste etage goed zich op haar hadden. Ze was heel dapper vond ze zelf, toen ze besloten had om hier “poep” aan te hebben.

Ze trok haar topje en haar lange rok uit en genoot van het zonnetje op haar prachtige lichaam. Carisha was trots op haar grote borsten en lekkere kontje, dat laatste hadden een paar ex-vriendjes van haar gezegd die het liefst op z’n hondjes wilden neuken, zodat ze konden genieten van haar welgevormde billen.

Dat kunnen de buurmannen nu ook, dacht ze bij zichzelf en ze kreeg een glimlach om haar gezicht. Weten ze tenminste wat mijn vriendje wel heeft en zij niet. Ze keek een beetje verrast toen de buurman van nummer 201 opeens richting het zwembad kwam lopen door de opengeslagen deuren van de huiskamer. Hij was zo naakt als de dag dat hij geboren was en er bungelde en aardige piemel, die in halfstijve toestand net niet tegen zijn knieën aantikte.

Hij werd gevolgd door de buurvrouw, die ondanks dat ze op leeftijd was, nog een prachtig lichaam had en een paar enorme grote hangtieten. Dat was nog niet alles want ook de overburen, een jong stel en de buren aan de rechterkant, aka normale piemel en grote borsten, kwamen de tuin binnenlopen richting het zwembad.

Carisha was te verbouwereerd om iets te doen toen haar blote vriendje op haar af kwam lopen en zei: “ik had toch verteld dat wij de naakte buurt-bbq zouden organiseren?” De mooie blondine keek hem aan en schudde alleen maar van nee.

Ach, zei hij, maakt ook niet zoveel uit want je bent toch naakt. Hou je er wel rekening mee dat om zeven uur de partnerruil gaat beginnen? Volgens mij zijn we gekoppeld aan meneer langlul en mevrouw groottiet.

Carisha keek hem nu helemaal geschokt aan en vroeg zich af of het niet tijd werd om hard gillend weg te rennen. Ze keek echter even opzij en zag de enorme piemel bungelen en onwillekeurig likten ze even haar lippen.

Gewoon even kijken hoe het gaat“, dacht ze bij zichzelf, “als het niets is kan ik altijd nog weg.

Geile webcamsex op camspower

Carisha trekt haar kleding uit carisha-naakt-bij-het-zwembad-01 carisha-naakt-bij-het-zwembad-02 carisha-naakt-bij-het-zwembad-03 carisha-naakt-bij-het-zwembad-04 carisha-naakt-bij-het-zwembad-05 carisha-naakt-bij-het-zwembad-06 carisha-naakt-bij-het-zwembad-07 carisha-naakt-bij-het-zwembad-08

ondeugend contact

carisha-naakt-bij-het-zwembad-09 carisha-naakt-bij-het-zwembad-10 carisha-naakt-bij-het-zwembad-11 carisha-naakt-bij-het-zwembad-12 carisha-naakt-bij-het-zwembad-13 carisha-naakt-bij-het-zwembad-14 carisha-naakt-bij-het-zwembad-15