Jade Hsu, Aziatische partybabe met haar op d’r kutje


5/5 (1)

Jade Hsu is zo’n vrouw, een echte partybabe, die je meeneemt als je van plan bent om op vrijdagmiddag te gaan feesten en maandagochtend te stoppen. Dat je elke club in de wijde omtrek hebt gehad en en passant ook nog even een dance festival hebt meegepikt. Als je dan maandagochtend je ogen opendoet en Jade Hsu in diepe slaap ziet liggen met je pik nog tegen haar mond aan, dan weet je dat het een geslaagd weekend is geweest.

Jade Hsu, Aziatische Partybabe

In de titel hebben we geroepen dat ze haar op d’r kutje heeft en daar is geen woord van gelogen. Nu moet je niet gelijk denken aan jaren 70 bossen schaamhaar met een permanent erin, maar een mooie goed bijgewerkte hoeveelheid. Schijnt in het Aziatische gedeelte van deze wereld een trend te zijn. Dat baseren we op de Aziatische schoonheden die in deze picdump terug te vinden zijn. Het merendeel heeft een toefje haar op de vagina.

Kan natuurlijk puur toeval zijn, dus we vragen het wel aan George de Modenicht als hij weer eens een keer langskomt. Meestal op vrijdag als we een paar flessen Prosecco hebben ingeslagen, dus als het een beetje meezit hebben we morgen antwoord.

jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-02 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-03 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-04 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-05 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-06 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-07 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-08

jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-09 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-10 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-11 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-12 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-13 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-14 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-15 jade-hsu-heeft-haar-op-d'r-kutje-01

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 548


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Klara Gold, grote kont, houdt van Twerken tijdens het neuken

Klara Gold is een geile latina met een grote kont. Ze weet die ook goed te gebruiken tijdens het neuken,...

Sluiten