Nieuwe trend in bikini- en strandmode? Een paar touwtjes?


Als datgene wat Karina White de nieuwe bikini en strandmode is dan gaan we nu alvast een kuil graven op Zandvoort en houden die bezet totdat de zon volop gaat schijnen. Ze heeft namelijk iets aan wat voor een bikini door moet gaan. Het bestaat uit een paar touwtjes die net helemaal niets bedekken.

Bikini en Strandmode, een paar touwtjes

Het gaat een beetje richting de “kleren van de Keizer“; als vrouw loop je eigenlijk gewoon naakt rond maar pretendeert een bikini aan te hebben. Niet dat je uit het mannelijke kamp enige vorm van kritiek zal horen, die staan het waarschijnlijk luidkeels aan te moedigen, want het leukt de boel op de Nederlandse stranden wel op.

Helaas zal het wel betekenen dat het aantal Instagram accounts wegens onzedelijk materiaal geblokkeerd zullen worden, want een heleboel selfies zullen niet door de censuur heenkomen.

karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-00 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-01 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-02 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-03 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-04 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-05 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-06

karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-07 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-08 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-09 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-10 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-11 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-12 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-13 karina-white-nieuwe-bikini-en-strandmode-14

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 789


Twero - Sociaal Erotisch Netwerk - vrouwen van 18 tot 30 jaar

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jade Hsu, Aziatische partybabe met haar op d’r kutje

Jade Hsu is zo'n vrouw, een echte partybabe, die je meeneemt als je van plan bent om op vrijdagmiddag te...

Sluiten